Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λευτέρη φυσίγγια έχουμε,όπλα έχουμε,αλλά χρόνος δεν υπάρχει και πάντα οι δοκιμές είναι χρόνοβορες.δεν με νοιάζει να ρίξω και 10 φυσίγγια από το καθένα.εδω λέω αμάν να βρω που θα αφήσω τα παιδιά να φύγω για μια ώρα..5 τουφεκιές από το καθένα θα ήταν το ιδανικό.καλος ο πίνακας αλλά η πραγματική δοκιμή κατά την γνώμη μου είναι το τερραιν του sporting και το κυνήγι.
έχεις απόλυτο δικιο!!!
Λευτέρη φυσίγγια έχουμε,όπλα έχουμε,αλλά χρόνος δεν υπάρχει και πάντα οι δοκιμές είναι χρόνοβορες.δεν με νοιάζει να ρίξω και 10 φυσίγγια από το καθένα.εδω λέω αμάν να βρω που θα αφήσω τα παιδιά να φύγω για μια ώρα..5 τουφεκιές από το καθένα θα ήταν το ιδανικό.καλος ο πίνακας αλλά η πραγματική δοκιμή κατά την γνώμη μου είναι το τερραιν του sporting και το κυνήγι.
αχ αυτός ο ρημάδις ο χρόνος!!! ! αφου ρε Γιαννη μας έχουν κάνει να ζούμε για να δουλεύουμε αντί για να δουλευουμε για να ζούμε!!!!!

να σου ζήσουν Άγγελε! αστα να πάνε καταλαβαίνω τι τρέξιμο ριχνεις.εχει χαρές η οικογένεια αλλά είναι ανηφόρα,είναι βαριά η καλογερική.οσο για τα φυσίγγια μια χαρά φαίνονται πραγματικά,θα τα ρίξω όταν μπορέσω να δω και στο τερέν τι κάνουν.του αδελφού μου παντως δυο πουλες που εριξε του άρεσαν.

λεω να κανω παραγγελια μια 500αρα ειμαι αναμεσα στα κενταυρο ρουμελιωτη,απο τις δοκημε σας που ειδα μου αρεσαν πιο πολυ του κενταυρου δυστιχος τα αγπημενα μου DIANA βγαινει πολυ το μπατζετ
Για πόση διαφορά μιλάμε Νικόλα.

Kαλησπερα! Έριξα μια πουλά σήμερα με του Ρουμελιωτη,πραγματικά μικρή ανάκρουση στον ώμο ίσως και πιο μαλακό από τον Κένταυρο.σπασιματα πολύ καλά.μετα πήγαμε στον πίνακα και έριξε ο αδελφός μου μερικές τουφεκιές στα γρήγορα και έβαφα εγω γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο.
Όπου 0,35 LM τσοκ,όπου 0,5 M τσοκ.μαμα τσοκ εσωτερικά και τα δυο.οπλο blaser f16..εκτός δυο τουφεκιές που είναι από μια beretta A400 με Briley M έσω έξω τσοκ,ενός κυρίου που ήταν εκεί και εριξε και αυτός δυο τουφεκιές.φυσιγγια Ρουμελιωτης και Κένταυρος 28gr..
V8hwL8C.jpg

CzGCdxn.jpg

IXykvdH.jpg

bZiFe8G.jpg

vx9uGfs.jpg

CmHqTtI.jpg

Fbs7dGj.jpg

mfp1qCw.jpg

Κωσταντινε συμφωνω! Χθες να πω ειχε νοτια με υγρασια.οι φωτο ειναι ενδεικτικες,για να δουμε την αποτυπωση στον πινακα.οι τουφεκιες μεταβαλλονται συχνα απο οτι εχω παρατηρησει αναλογα τον καιρο και ακομα καμια φορα απο φυσιγγι σε φυσιγγι ακομα και την ιδια στιγμη,ενω ριχνονται απο την ιδια κανη.ο τυπος χθες με την A400 εριξε πολλα φυσιγγια ιδιογομωσης.αλλα επαθα πλακα με μια τουφεκια απο τα 60 μετρα με BX(14/10) brain με φυσιγγι 33 γρ και tecna #6..ζοριζομουν να ριξουμε και δεν την εβγαλα φωτο.

Γιαννη στην πρωτη μονο υπερισχύει του Ρουμελιώτη.μετα του κενταυρου δειχνει τα δόντια του.μεγαλυτερη συγκεντρωση και οπως λεει κι ο Κωνσταντίνος εχει μέτρα ακομη
Αυτά είναι τα παράξενα,πως υπερισχύει στην πρώτη ενώ στις άλλες οχι όσον αφορά την συγκέντρωση? Παντως σαν κατανομές του Ρουμελιωτη μου άρεσαν περισσότερο συνολικά.σαν συγκέντρωση μου άρεσε πιο πολύ του Κένταυρου.προσωπικα
προτιμάω κατανομή από συγκέντρωση..ο αδελφός μου χθες εριξε και μια δεύτερη πουλά με του Ρουμελιωτη στο σχήμα το μακρυνο και έκλεισε τσοκ με LM και M και τα σπασιματα με του Ρουμελιωτη ήταν γεμάτα και πολύ καλά έπαιξε πολύ καλά.τελος πάντων έδωσα του Γιάννη ένα κουτάκι χθες θα παρεις και εσυ άλλο ένα να ρίξεις και βλέπουμε.

Αυτή η tecna στα 33 έχει κυκλοφορήσει πολύ μου φαίνεται... .big smile.
Δεν ξερω Αρη γιατι δεν σκαμπαζω τιποτα απο ιδιογομωση.αλλα τον παραδεχτηκα σε αυτη την τουφεκια.ημουν μπροστα δεν πηγαινε αλλο πισω ειχε περιφραξη.μετρησε 60 μετρα.λεω τι κανει αυτος δεν παει καλα.του λεω παρε κοφτη κανε μια τρυπα στο πλεγμα να πηγαινεις και στα 70,χαχα.ριχνει και επαθα πλακα στον πινακα.το nitro που το εχω ριξει δεν εριχνε ετσι.και μου ειπε χειμωνα θα σφιξει και αλλο η τουφεκια.

Έχω την εντύπωση και ίσως και να έχω άδικο αλλά και στην πρώτη του Κενταύρου είναι εξαιρετική τουφεκια απλά νομίζω ότι σου έχει φύγει ένα κλικ δεξιά και δεν αποτυπώνεται όπως στου Ρουμελιώτη που είσαι κέντρο !

Έχω την εντύπωση και ίσως και να έχω άδικο αλλά και στην πρώτη του Κενταύρου είναι εξαιρετική τουφεκια απλά νομίζω ότι σου έχει φύγει ένα κλικ δεξιά και δεν αποτυπώνεται όπως στου Ρουμελιώτη που είσαι κέντρο !
Στα 35 μέτρα έχει φύγει πολύ δεξιά και την αδική την τουφεκιά του Κένταυρου.του Ρουμελιωτη πως τα βλέπεις?

Θα σφίξει, το θέμα είναι θα τρυπάει το 6αρι στα 60; Πολύ οριακό μου φαίνεται!
το σκέφτηκα και εγω αυτό και του το είπα και μου είπε θα χοντρύνει σκαγι.μετα ίσως προκύψει θέμα αραιής κατανομής.

Γιάννη καλά μου φαίνονται όμως του Κενταύρου μου αρέσουν πιο πολύ ,από την στιγμή που έχουν καλή κατανομή στα 20 και κρατάνε εξαιρετική κατανομή και στα 35 δεν το συζητάω ,όχι όμως και ότι του Ρουμελιώτη είναι κακά είναι πολύ καλά ,όμως ρε Γιάννη πως κατάφερες σε όλες τις τουφεκιές με του Κενταύρου να είσαι ένα κλικ δεξιά και με του Ρουμελιώτη κέντρο ; Πλάκα κάνω φίλε μου τυχαίο γεγονός θεωρώ ότι είναι όμως όντως έχει γίνει !!!! Πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους όμως δεν ξέρω εάν θα γίνουν αντιληπτές !!!

Status
Not open for further replies.
Back