Τωρα μου βαζεις δυσκολαΒάλε κ κανένα κατάλογο για να δούμε διάφορα στην διατρηση
Τωρα μου βαζεις δυσκολαΒάλε κ κανένα κατάλογο για να δούμε διάφορα στην διατρηση
Τα δύσκολα είναι για τους καλούς,από συγκέντρωση δεν θα καταλάβουμε κ πολλά,Γιατί δεν βλέπουμε την ατρακτο των σκαγιων που είναι σημαντικοτερη πίστευω, προσωπικά πανταΤωρα μου βαζεις δυσκολα
Εντάξει,οπότε μπορείς κανείς κ μια 2η πιο ολοκληρωμενηΜανώλη αυτο μπορω να το κανω σε κανενα χωράφι όταν ανοίξει το κυνηγι.στο σκοπευτηριο με τον κοσμο λιγο δυσκολο
Και οι διαφορές τους ;Τα rm black edition έχουν 6,5€ τα απλά τα 28αρια 5,8€!
Και οι διαφορές τους ;
και όχι μονο ,ειναι και edition ....Ειναι Black τι θες τώρα; ;; πάντως έχω και εγώ την ίδια απορία.
Δημήτρη από ότι διάβασα υπόσχεται μεγάλες αρχικές....και γενικά το λέει γρήγορο και με σκληρά σκάγια!Και οι διαφορές τους ;
Εχουμε εδω και ίσως να εχει ο καλκαντζακος.ειναι ομως 8 ευρω το κουτιΑυτά τα nsi fluo πωλούνται στην Ελλάδα;
Θα ήθελα από περιέργεια να τα δοκιμασω και αυτά, αλλά δεν τα βλέπω σε κάποιο καταστημα...
Οκ...αν τα βρω θα τα πάρω...δεν με πειράζει η τιμή μιας και εγώ δεν ρίχνω πολλά φυσιγγια.Εχουμε εδω και ίσως να εχει ο καλκαντζακος.ειναι ομως 8 ευρω το κουτι
Ωραιος ο κενταυρος. Θα δουλευτεί πολύ το 8-9 φετος στα τσιχλονιαΤο μηνυμα, μου το εστειλε πριν λιγο φιλος.το αναρτησε καπου (ισως φβ) ο Κενταυρος.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ:
NEEΣ TIMEΣ ΣKOΠEYTIKΩN!!!
TRAP - SKEET 88€
SPORTING 8,9 - 95€
PRACTICAL 5 - 100€
EYXAPIΣTOYME ΠOΛY ΓIA
THN ΠPOTIMHΣH ΣAΣ!
4,6€ τα 25 φυσίγγια ο Ρουμελιωτης Βασίλη,4,75 ο Κένταυρος! Από 100€ τα 500 φυσίγγια το πήγε 95€.sporting φυσίγγια.αυτα κάνει ο ανταγωνισμός.απο την πίτα πήρε ο Ρουμελιωτης σίγουρα αρκετή ποσότητα το είδε ο Κένταυρος και εριξε τιμή.Ο Ρουμ παραμένει κατά τι πιο φθηνός ακόμα νομίζω, αλλά βέβαια πολύ καλή και σωστή η κίνηση του Κένταυρου
Πολύ σωστός!! Για μένα ο ανταγωνισμός κυρίως σε εμπορικά θέματα έχει μόνο θετικά.. και για την βελτίωση και συνεχή έρευνα των προϊόντων και οι τιμές βεβαίως..4,6€ τα 25 φυσίγγια ο Ρουμελιωτης Βασίλη,4,75 ο Κένταυρος! Από 100€ τα 500 φυσίγγια το πήγε 95€.sporting φυσίγγια.αυτα κάνει ο ανταγωνισμός.απο την πίτα πήρε ο Ρουμελιωτης σίγουρα αρκετή ποσότητα το είδε ο Κένταυρος και εριξε τιμή.
Ποσο αγοράζεις το κιλό,3,5€;Να ριχνε και τις τιμες των σκαγιων....
Έτσι είναι συμφωνώ.αλλα και ο καταναλωτής σε πράγματα που καταναλώνει πρέπει να ψάχνετε και να στηρίζει νέους που μπαίνουν στην αγορά με καλές προδιαγραφές προϊόντων,γιατί αν δεν τους στηρίζει το μονοπώλιο θα συνεχίσει να υπάρχει πάντα εις βάρος του..περιμένω να χαμηλώσουν τιμές και οι μεγάλοι παίχτες,πιστευω είναι θέμα χρόνου.Πολύ σωστός!! Για μένα ο ανταγωνισμός κυρίως σε εμπορικά θέματα έχει μόνο θετικά.. και για την βελτίωση και συνεχή έρευνα των προϊόντων και οι τιμές βεβαίως..
Μόνο που ο Ρουμελιώτης γιαννη σου τα έχει σε κουτάκι μέσα,τακτοποιημένα!4,6€ τα 25 φυσίγγια ο Ρουμελιωτης Βασίλη,4,75 ο Κένταυρος! Από 100€ τα 500 φυσίγγια το πήγε 95€.sporting φυσίγγια.αυτα κάνει ο ανταγωνισμός.απο την πίτα πήρε ο Ρουμελιωτης σίγουρα αρκετή ποσότητα το είδε ο Κένταυρος και εριξε τιμή.