Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άρη σε ευχαριστω πολύ όπως και τους υπόλοιπους.Τα σκοπευτικά σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω μόνο στα μπασιματα τσίχλας τον Οκτώβρη μετά στα περπάτημα ρίχνω αλλά...Απλά στα μπασιματα οι ντουφεκιες είναι καρτερίσιες- μακρινες και απολαυστικές και για αυτό θέλω να έχω καλό φυσιγγι.
Στο περπατητο δεν με νοιάζει και τόσο...
Πάντως μας έχεις ξεστραβωσει εδώ μέσα...ενωτερος και από το About είσαι.
Σωπα βρε Χρηστο που σας εχω ξεστραβωσει, τι να πουμε κ εμεις για αλλους αν το παμε ετσι...:) Ολοι μεταξυ μας βοηθιομαστε με τις εμπειριες μας... ;)
Εγω τα RΜ τα ειχα ριξει σε 7,5 νικελ, αν θυμαμαι καλα ομως βγαινουν κ σε 8,5... Αν βρεις 8,5 ή 8 παρτο να δοκιμασεις αλλα με σφιχτα τσοκ για ψηλωμενες τουφεκιες... To 7,5 ηταν λιγο υπερβολικο...

Κάτι άκουσα για 80+ σπασίματα.. ωρε λες;; .yel.
Ειχα παρει 5-6 κουτιά για δοκιμη και πραγματικα ειναι για μακρινές τουφεκιες.μου εχουν μείνει 3 κουτιά τα οποια φετος θα τα ριξω στα μπασιματα αλλα με 8 ευρω που εχουν δε βλεπω να ξαναπαιρνω

Ειχα παρει 5-6 κουτιά για δοκιμη και πραγματικα ειναι για μακρινές τουφεκιες.μου εχουν μείνει 3 κουτιά τα οποια φετος θα τα ριξω στα μπασιματα αλλα με 8 ευρω που εχουν δε βλεπω να ξαναπαιρνω
Έχει κάτι "extra" εκτός από τον αποσπομενου πάτου συγκεντρωτηρα που το κάνει long range?

Έχει κάτι "extra" εκτός από τον αποσπομενου πάτου συγκεντρωτηρα που το κάνει long range?
Δεν ειδα κατι αλλο.η πυριτιδα ειναι η 206 η 28αρα για τα σκαγια μονο δεν εχω διαβάσει ποσο αντιμόνιο εχουν.αυτο αν το ξερει καποιος ας μας το πει

Στο site της η nsi αναφέρει ότι τα fluo είναι με 4% αντιμόνιο.
Ωραιος.ευχαριστώ πολύ γιατι δεν το ειχα διαβάσει αυτο.οποτε μια χαρα για long range τουφεκιες.κοντα θα εχουμε τραυματισμένα αρκετα.οποτε μονο μπασιματα

Ωραιος.ευχαριστώ πολύ γιατι δεν το ειχα διαβάσει αυτο.οποτε μια χαρα για long range τουφεκιες.κοντα θα εχουμε τραυματισμένα αρκετα.οποτε μονο μπασιματα
Εγώ πάλι δε θα τα προτιμούσα ούτε στα μπασιματα με τόσο σκληρά σκάγια γιατί τουλάχιστον στα μέρη που πάω εγώ όταν έχει μπάσιμο τα πουλιά περνάνε σε διάφορα ύψη, οπότε τα διαλέγω και δεν σηκώνω το όπλο στις πολύ μακρινές. Προτιμώ χίλιες φορές να μην έχω τραυματισμένα στις κανονικές βολές παρά να πάρω 2-3 πουλιά παραπάνω στις μακρινές. Άσε που και με ενα πιο απλό 28 αρι η ένα 32 αρι με πιο χοντρά σκάγια παίρνεις και τις μακρινές. Στο σκοπευτήριο παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο αυτό το φυσίγγι γιατί θα τον σπάσει το δίσκο υποθέτω και μακριά.

Εγώ πάλι δε θα τα προτιμούσα ούτε στα μπασιματα με τόσο σκληρά σκάγια γιατί τουλάχιστον στα μέρη που πάω εγώ όταν έχει μπάσιμο τα πουλιά περνάνε σε διάφορα ύψη, οπότε τα διαλέγω και δεν σηκώνω το όπλο στις πολύ μακρινές. Προτιμώ χίλιες φορές να μην έχω τραυματισμένα στις κανονικές βολές παρά να πάρω 2-3 πουλιά παραπάνω στις μακρινές. Άσε που και με ενα πιο απλό 28 αρι η ένα 32 αρι με πιο χοντρά σκάγια παίρνεις και τις μακρινές. Στο σκοπευτήριο παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο αυτό το φυσίγγι γιατί θα τον σπάσει το δίσκο υποθέτω και μακριά.
Τάσο τα δοκιμασα φετος με κρυο σε περασμα που περνάνε σχεδον οπως στα μπασιματα και απλα θεριζανε.σε μας εκει που παω περνάνε σε υψος που ή τις παιρνεις ή τις χανεις.δεν εχει μεση λύση.ειναι αρκετα ψηλα

Τάσο τα δοκιμασα φετος με κρυο σε περασμα που περνάνε σχεδον οπως στα μπασιματα και απλα θεριζανε.σε μας εκει που παω περνάνε σε υψος που ή τις παιρνεις ή τις χανεις.δεν εχει μεση λύση.ειναι αρκετα ψηλα
Ευριπίδη αν μου λες ότι θεριζανε θα τα δοκιμάσω!

Στα Μπάσιματα έχω ένα κοτέτσι και δεν μου περνάνε πάνω από τριάντα μέτρα.... Πέρα από την πλακα έχω ακούσει φοβερά λόγια για δαυτα.....

Στα Μπάσιματα έχω ένα κοτέτσι και δεν μου περνάνε πάνω από τριάντα μέτρα.... Πέρα από την πλακα έχω ακούσει φοβερά λόγια
Λοιπον τη κυριακη θα εχει συγκριτικό πρωτα ο θεος με το φυσιγγι των 5 ευρω του κενταυρου σε 8 νουμερο και το φυσιγγι των 8 ευρω σε 7,5 νούμερο για να δουμε τι γινεται

Λοιπον τη κυριακη θα εχει συγκριτικό πρωτα ο θεος με το φυσιγγι των 5 ευρω του κενταυρου σε 8 νουμερο και το φυσιγγι των 8 ευρω σε 7,5 νούμερο για να δουμε τι γινεται
Για μένα Ευρυπίδη μόνο από τον πίνακα δεν μπορείς να κάνεις συγκριτικό δεν εκεί ούτε την μισή αλήθεια!

Βάλε κ κανένα κατάλογο για να δούμε διάφορα στην διατρηση

Για μένα Ευρυπίδη μόνο από τον πίνακα δεν μπορείς να κάνεις συγκριτικό δεν εκεί ούτε την μισή αλήθεια!
Συμφωνω απόλυτα ηλια.απλα και μονο να δουμε τουλαχιστον μεχρι τα 45-50 μέτρα κατανομες γιατι στον τροπο που ριχνω μου εχουν κατσει και τα 2 καλα.περυσι εριξα 9αρια του κενταυρου σ ενα περπατητο τσίχλας και ειδα τρομερα πραματα

Status
Not open for further replies.
Back