Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ήξερα σε ποιο θέμα να γράψω και αποφάσισα τελικά εδώ γιατί νομίζω περισσότερο αφορά για τα σκοπευτικά φυσίγγια παρά για τον καθαρισμό. Λοιπόν μόλις καθάρισα τα όπλα μου μετά το Σκοπευτήριο της Δευτέρας. Εντυπωσιάστηκα από τις κάννες. Πεντακάθαρες!!! Ελάχιστη βρωμίτσα (αμελητέα θα έλεγα) είχε η κάννη της Urika αλλά δικαιολογημένα αφού έριξε δυο πούλες (μια πούλα εγώ και μετά την πήρε και έριξε μια πούλα ένας από τους κορυφαίους σκοπευτές της περιοχής ο Αντωνιάδης Παναγιώτης) και με την Μ2 έριξα εγώ μια πούλα. Ειδικά η κάννη της Μ2 έλαμπε! Για την ιστορία με την urika εγώ έριξα μια πούλα με 80% Φάντομ και 20% διάφορα άλλα (Κένταυρος, Wolf, Prince), την δεύτερη πούλα την έριξε ο Αντωνιάδης με Wolf και με την Μ2 αποκλειστικά Φάντομ...

Tα φαντομ που έριχνα όλη την χρόνια πέρυσι μου κραταγαν γενικά το όπλο καθαρό χωρίς κατάλοιπα
με ισπανική μπαρούτι γεμισμενα νομιζω

Δεν ήξερα σε ποιο θέμα να γράψω και αποφάσισα τελικά εδώ γιατί νομίζω περισσότερο αφορά για τα σκοπευτικά φυσίγγια παρά για τον καθαρισμό. Λοιπόν μόλις καθάρισα τα όπλα μου μετά το Σκοπευτήριο της Δευτέρας. Εντυπωσιάστηκα από τις κάννες. Πεντακάθαρες!!! Ελάχιστη βρωμίτσα (αμελητέα θα έλεγα) είχε η κάννη της Urika αλλά δικαιολογημένα αφού έριξε δυο πούλες (μια πούλα εγώ και μετά την πήρε και έριξε μια πούλα ένας από τους κορυφαίους σκοπευτές της περιοχής ο Αντωνιάδης Παναγιώτης) και με την Μ2 έριξα εγώ μια πούλα. Ειδικά η κάννη της Μ2 έλαμπε! Για την ιστορία με την urika εγώ έριξα μια πούλα με 80% Φάντομ και 20% διάφορα άλλα (Κένταυρος, Wolf, Prince), την δεύτερη πούλα την έριξε ο Αντωνιάδης με Wolf και με την Μ2 αποκλειστικά Φάντομ...

Tα φαντομ που έριχνα όλη την χρόνια πέρυσι μου κραταγαν γενικά το όπλο καθαρό χωρίς κατάλοιπα
με ισπανική μπαρούτι γεμισμενα νομιζω
Έτσι είναι ! Ένα από τα πολλά θετικά των ισπανικών πυρίτιδων είναι και η καθαρή καύση τους, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στην κάννη. Και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο στις ταχύκαυστες, τις λεγόμενες "σκοπευτικές".
Εδώ που τα λέμε βέβαια, αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των ισπανικών ... Το ίδιο ισχύει λίγο-πολύ για όλες σχεδόν τις μονοβασικές σε φυλλίδια, τετράγωνα ή στρογγυλά, π.χ. Α24, AS, 206SV, 206V, Aquila SV & V, κλπ... όλες αυτές έχουν αρκετά καθαρή καύση. Αυτές που είναι λίγο βρωμιάρες είναι οι κοκκώδεις (PrimaSV, PrimaV, GM3, Granular ...)

Καλή εβδομάδα σε όλους!
Με την επίσκεψή μου χτες στο σκοπευτήριο δοκιμάστηκαν για 1η φορά τα GM sporting.Μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις & στον πίνακα αλλά & στα πιάτα.Θα τα ξαναπροτιμήσω πάλι σίγουρα!
Είσαι power φίλε Παναγιώτη. Αν έχεις βγάλει φωτο,από τις δοκιμές ανέβασέ τες και πές με τι όπλο κλπ...

Είσαι power φίλε Παναγιώτη. Αν έχεις βγάλει φωτο,από τις δοκιμές ανέβασέ τες και πές με τι όπλο κλπ...

Διαμαντή δεν έβγαλα δυστυχώς φωτογραφία(την επόμενη φορά σίγουρα να βγάλω),γιατί δεν παλευόταν η ζέστη με τίποτα.
Στα 20 μέτρα η τουφεκιά πήγε λίγο κλειστή ενώ στα 25 αυτό που ήθελα(μου έφυγε λίγο δεξιά αλλά αυτό είναι δικό μου λάθος)
Τσόκ 3*** & browning

Διαμαντή δεν έβγαλα δυστυχώς φωτογραφία(την επόμενη φορά σίγουρα να βγάλω),γιατί δεν παλευόταν η ζέστη με τίποτα.
Στα 20 μέτρα η τουφεκιά πήγε λίγο κλειστή ενώ στα 25 αυτό που ήθελα(μου έφυγε λίγο δεξιά αλλά αυτό είναι δικό μου λάθος)
Τσόκ 3*** & browning
οκ!! την άλλη φορά, με το ίδιο όπλο,ίδιο τσοκ,ρίξε στα 30 και 35 ,να δεις τι ωραίο "άνοιγμα" κάνουν και πιστεύω και κατανομή. Και μένα με το *** τα πάει μαζεμένα στα μέτρα που έριξες,αλλά δεν αφήνει κενά το κυριότερο! Ανέβα στα μέτρα που σου είπα...

γιασας παιδες,,, πρω ημερων παρελαβα απο τον φιλομου kostasbak μια 500κωσαδα του κενταυρου 28γρ ν8 ,,εντως ημερων θα κανουμε και καπιες τουφεκιες να τα δωκιμασουμε,,,,, ΥΓ φιλεμου κωστα ευχαριστω για την εξυπηρετησηηη image post .my man..hunter.1.hunter.1

γιασας παιδες,,, πρω ημερων παρελαβα απο τον φιλομου kostasbak μια 500κωσαδα του κενταυρου 28γρ ν8 ,,εντως ημερων θα κανουμε και καπιες τουφεκιες να τα δωκιμασουμε,,,,, ΥΓ φιλεμου κωστα ευχαριστω για την εξυπηρετησηηη image post .my man..hunter.1.hunter.1
Καλοριχτα Σακη. Περιμενουμε εντυπωσεις...

........... εγώ βλέπω ότι η κούτα έχει αδειάσει σχεδόν κατά το 1/4 !!!!!!!!!!!!
πότε πρόλαβες βρε θηρίο. :eek::eek::eek:

IMG_20180718_215550.jpg
IMG_20180718_215158.jpg
IMG_20180718_221142.jpg
IMG_20180718_221355.jpg
Εγώ πέρσι που πήρα 1 κουτάκι,είχε την f2x28 κ βύσμα z2m
Δυστυχώς έκανε πάλι αλλαγή ο Γιαννιώτης,όπως κ στο eco έχει κάνει 3 αλλαγές τουλάχιστον μέχρι τωρα

........... εγώ βλέπω ότι η κούτα έχει αδειάσει σχεδόν κατά το 1/4 !!!!!!!!!!!!
πότε πρόλαβες βρε θηρίο. :eek::eek::eek:
εδωσα και σε ενα ξαδελφακιμου ρε φιλε γιωργο 5 κουτια,,,,βλεπω εχης καλο ματιιιι ελπιζω να το εχης και στο κυνηγιι.hunter.1.well done.

Status
Not open for further replies.
Back