Με το Βίκτωρα μέσα θα παραγγελνες φέτος για να τα πάρεις ίσως του χρόνου.Καλησπέρα! Το εχω σκεφτεί,χωρίς πλάκα και εγώ αλλα και με τον Βίκτωρα μέσα! Παπάδες θα έκαναν!
Φεεεεεετααααα
Με το Βίκτωρα μέσα θα παραγγελνες φέτος για να τα πάρεις ίσως του χρόνου.Καλησπέρα! Το εχω σκεφτεί,χωρίς πλάκα και εγώ αλλα και με τον Βίκτωρα μέσα! Παπάδες θα έκαναν!
Ο Βικτωρας με τα ρελιαστα θα γραψει ιστορια.Καλησπέρα! Το εχω σκεφτεί,χωρίς πλάκα και εγώ αλλα και με τον Βίκτωρα μέσα! Παπάδες θα έκαναν!
Μα εγώ ξέρω πολλούς που λένε πως δεν τα αγοράζουν για τον λόγο αυτό, δεν νομίζω ότι θα ήταν και πολύ έξυπνη εμπορική κίνηση, να ισχυρίζεται κάτι που αποθαρρύνει τον αγοραστή.ότι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βάζει την ίδια πυρίτιδα ...
Γιατί ρε φιλαράκι αναφερεσε σ αυτό το κωλομαδο?συγγνώμη για το off topicΟι γκαλακτικος της ιδιογομωσης!
Από τα λίγα που ξέρω η ίδιογομωση θέλει όρεξη, μεράκι, τρελά και φαντασία. Μετά εργαλεία και υλικά.
Απο τρελα να κανω και εξαγωγηΑπο μικρο παιδι ηθελα να δω ενα εξ ολοκληρου Ελληνικο φυσιγγι(εταιρια)και να το τριψω στην μουρη
των Αμερικανων και Ιταλων!!
+ να το δεις και δεύτερο και τρίτο χρόνο... ότι καλό και ποιοτικό στην Ελλάδα είναι σαν το ήλιο... Ανατολή-εξαναγκασμένη δυση...Eλληνικο φυσιγγι υπηρξε καποτε, δεν το αμφισβητει κανεις. Εκεινο που ηταν θεμα δεν ηταν να δεις το 1, αλλα να δεις και ενα δευτερο ιδιο, απο αυτο επασχαν τα υλικα μας
+ να το δεις και δεύτερο και τρίτο χρόνο... ότι καλό και ποιοτικό στην Ελλάδα είναι σαν το ήλιο... Ανατολή-εξαναγκασμένη δυση...
+ να το δεις και δεύτερο και τρίτο χρόνο... ότι καλό και ποιοτικό στην Ελλάδα είναι σαν το ήλιο... Ανατολή-εξαναγκασμένη δυση...
Αχ πυρκαλ μου...Δεν το πιστευω αυτο.Ειναι ηττοπαθεια.Μπορυμε να κανουμε πολλα αρκει να το πιστεψουμε.
Αχ πυρκαλ μου...
Να πω εδω,οτι όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και ο Ρουμελιωτης περα από τα φυσίγγια του που σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι,η εξυπηρέτηση του ήταν πάντα άψογη,με συνέπεια και τον ευχαριστώ και δημόσιος γι’αυτο! Εδω μεσολαβούν δυο μεταφορικές για να έρθουν τα φυσίγγια,έψαξε και βρήκε φτηνές μεταφορικές (5€ μεταφορικά τα 750 φυσίγγια!!!) και πάντα ήταν μέσα στις ημερομηνίες που τα φυσίγγια θα ήταν εδω!
να επιβεβαιώσω και εγώ τα λεγόμενα του Γιάννη.
Έχω κάνει δύο παραγγελίες στον Ρουμελιώτη και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Με έπαιρνε τηλ. να μου πεί , τότε έφυγαν , τότε θα είναι στη μεταφορική. Από την μεταφορική με πήραν να μου πουν ότι ήλθαν και πάλι ο Ανδρέας την επόμενη ημέρα που τα πήρα , να με ρωτήσει αν τα παρέλαβα και ήταν όλα οκ.
Εξαιρετικός και μπράβο του.
Έπεσε ρε Αλεξ μου όμως όπως κάθε τι που πάει καλά εδώ.. είτε μέσα είτε έξω..Η Πυρκαλ επεσε απο μεσα με τον γνωστο τροπο.
Το σκοπευτικο 28αρι ο Ρουμ το βγάνει σε 9αρακι??
Έπεσε ρε Αλεξ μου όμως όπως κάθε τι που πάει καλά εδώ.. είτε μέσα είτε έξω..
Εχω να στραβώσω κόσμο,θα κλάψουν μανούλες..Συγμωμη για το off topic αλλα θελω πω κατι της στιγμης.
Θα γούσταρα μια βιοτεχνια φυσιγγιων με ιδιοκτήτες συνεταιρακια Στελιο & Τασο

Αχ χελιδόνι μου πως να πετάξεις..άσχετο..Αχ πυρκαλ μου...
Χαχαχαχαχαχα δεν έχεις το θεό σουΕχω να στραβώσω κόσμο,θα κλάψουν μανούλες..
Θα γουσταρα όμως να δούλευα σε βιοτεχνια φυσιγγιων,στην συσκευασία κλπ..Με όνειρο το εργοστάσιο Δορκας..Η αδυναμία μου..
Αχ χελιδόνι μου πως να πετάξεις..άσχετο..