Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιος είπε ότι δεν έχει ή δεν στέλνει σκοπευτικά ο Ρουμελιωτης; Ξεπουλησε σε δύο μέρες; Το παρακάτω μνμ το έγραψα την Δευτέρα.
Ο Αντρέας Ρουμελιώτης με ενημέρωσε σήμερα το πρωί ότι δεν έχει καθόλου διαθέσιμα κυνηγητικά φυσίγγια (τουλάχιστον μέχρι 32 γρ, για να ακριβολογω). Θα βρίσκεται σε διαδικασία γεμίσματος όλη την τρέχουσα εβδομάδα και από την επόμενη θα μπορεί να προβεί σε απόστολές.
Επίσης κάτι σημαντικό, παρακαλεί όσους φίλους ενδιαφέρονται για προμήθεια σκοπευτικων φυσιγγιων, να προβούν άμεσα σε παραγγελία γιατί τα αποθέματα τελειώνουν και επειδή θα επικεντρωθεί στα κυνηγητικά, είναι αμφίβολο αν θα γεμίσει σκοπευτικά μέσα στον Αύγουστο, αφού κάποια στιγμή θα παραμείνει και ένα δεκαήμερο κλειστά.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνηστε με τον ίδιο.

μμμ κατάλαβα λαθος
Καλημερα σας! Ευριπιδη την προηγούμενη βδομάδα παράλαβε ο αδελφός μου 750 φυσίγγια sporting ,από τον Ρουμελιωτη.οπως τα λέει ο Γιώργος μου τα είπε και μένα τηλεφωνικός.εχει απόθεμα αλλά κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο ίσως τελειώσουν αλλά θα ξαναγεμίσει πιο μετά..
Να πω εδω,οτι όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και ο Ρουμελιωτης περα από τα φυσίγγια του που σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι,η εξυπηρέτηση του ήταν πάντα άψογη,με συνέπεια και τον ευχαριστώ και δημόσιος γι’αυτο! Εδω μεσολαβούν δυο μεταφορικές για να έρθουν τα φυσίγγια,έψαξε και βρήκε φτηνές μεταφορικές (5€ μεταφορικά τα 750 φυσίγγια!!!) και πάντα ήταν μέσα στις ημερομηνίες που τα φυσίγγια θα ήταν εδω!

Λοιπόν, τα πολύ καλά λόγια που έχουν ειπωθεί για το Ρουμελιώτης Trap από πολλούς συναδέλφους που τα έχουν χρησιμοποιήσει δικαιολογούνται απόλυτα, πιστεύω, από το στήσιμο του φυσιγγίου, τα υλικά, τη δοσολογία, κλπ. Το ότι είναι ένα πολύ καλό φυσίγγι, παρότι πολύ "οικονομικό", φάνηκε εξάλλου και στον πίνακα χθες, αλλά εκεί συντέλεσαν κι άλλοι ευνοϊκοί παράγοντες, όπως η κάννη Optima και το τσοκ Kicks ...
Έχουμε και λέμε: Κάλυκας ημιδιαφανής Fiocchi με κοντό πάφυλα (12/70/8), καψούλι 616, συγκεντρωτήρας πιθανότατα ΚΑΡΔΑΡΑΣ, απομίμηση του Piston-skeet ως προς το αμορτισέρ, αλλά με κανονικό κλασικό κυάθιο. Κλείσιμο 6αρι αστέρι στα 58,10 χιλιοστά:
IMG_20180726_162630.jpg

Η δόση της πυρίτιδας παραπέμπει ευθέως στην CSB-6 ...
Προφανώς η ΜΑΧΑΜ της έχει αλλάξει το χρώμα, αφού παλιότερα ήταν πράσινη.

IMG_20180726_163431.jpg

IMG_20180726_163614.jpg

Πολύ θετικό στοιχείο τα σκάγια, αναμενόμενο θα μου πείτε για ένα φυσίγγι του Trap ... όχι όμως "δεδομένο" πάντοτε, και ειδικά σε φτηνά φυσίγγια ...;)
Η ποιότητα τους φαίνεται πολύ καλή. Εντελώς σφαιρικά, καλά γυαλισμένα, ομοιόμορφα στο μέγεθος, πραγματικό Νο 7,5 με διάμετρο 2,4 χιλ. - περίπου 12,3 σκάγια/γραμμάριο και συνολικά 295 στο συγκεκριμένο φυσίγγι.
IMG_20180726_164212.jpg

...............................................................
fgr2.well done.

Γεια σου Στέλιο μετρ του φυσιγγίου...well done.

Την βάφει ο Ανδρέας με πιστόλι για τον ανταγωνισμό..:D.sarcastic..sarcastic.
Πάντως σχετικά με το άλλο σκοπευτικό του φυσίγγι, το Sporting 28 gr. που ισχυρίζεται ότι το γεμίζει κι αυτό με CSB-6, (κάπου πιο πίσω υπάρχει η σχετική συζήτηση και παρουσίαση), είμαι απόλυτα πεπεισμένος, και σήμερα ακόμη πιο πολύ, ότι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βάζει την ίδια πυρίτιδα ... Δεν υπάρχει καμία λογική, καμία περίπτωση, από το 1,22 Χ 24 να την πας στο 1,37 Χ 28 και να βγάλεις αξιόλογο, μαλακό και συγκεντρωτικό φυσίγγι. Ακόμη κι αν δεν γίνει επικίνδυνο από πιέσεις, σίγουρα θα σκορποσκαγιάζει και θα κλωτσάει μουλαρίσια (... και όμως το συγκεκριμένο 28αρι είναι αποδεδειγμένα αξιόλογο, συγκεντρωτικό και μαλακό)...
Αυτή η δοσολογία είναι της CSB-5 ... κι ας λέει ότι θέλει ο κ. Ανδρέας ... δικαίωμά του είναι να προσπαθεί να "προστατέψει" τις συνταγές και τις πατέντες του ... ;)

Καλημερα σας! Ευριπιδη την προηγούμενη βδομάδα παράλαβε ο αδελφός μου 750 φυσίγγια sporting ,από τον Ρουμελιωτη.οπως τα λέει ο Γιώργος μου τα είπε και μένα τηλεφωνικός.εχει απόθεμα αλλά κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο ίσως τελειώσουν αλλά θα ξαναγεμίσει πιο μετά..
Να πω εδω,οτι όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και ο Ρουμελιωτης περα από τα φυσίγγια του που σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι,η εξυπηρέτηση του ήταν πάντα άψογη,με συνέπεια και τον ευχαριστώ και δημόσιος γι’αυτο! Εδω μεσολαβούν δυο μεταφορικές για να έρθουν τα φυσίγγια,έψαξε και βρήκε φτηνές μεταφορικές (5€ μεταφορικά τα 750 φυσίγγια!!!) και πάντα ήταν μέσα στις ημερομηνίες που τα φυσίγγια θα ήταν εδω!

να επιβεβαιώσω και εγώ τα λεγόμενα του Γιάννη.
Έχω κάνει δύο παραγγελίες στον Ρουμελιώτη και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Με έπαιρνε τηλ. να μου πεί , τότε έφυγαν , τότε θα είναι στη μεταφορική. Από την μεταφορική με πήραν να μου πουν ότι ήλθαν και πάλι ο Ανδρέας την επόμενη ημέρα που τα πήρα , να με ρωτήσει αν τα παρέλαβα και ήταν όλα οκ.
Εξαιρετικός και μπράβο του.

Συγμωμη για το off topic αλλα θελω πω κατι της στιγμης.
Θα γούσταρα μια βιοτεχνια φυσιγγιων με ιδιοκτήτες συνεταιρακια Στελιο & Τασο
;) :)
Καλησπέρα! Το εχω σκεφτεί,χωρίς πλάκα και εγώ αλλα και με τον Βίκτωρα μέσα! Παπάδες θα έκαναν!

Συγμωμη για το off topic αλλα θελω πω κατι της στιγμης.
Θα γούσταρα μια βιοτεχνια φυσιγγιων με ιδιοκτήτες συνεταιρακια Στελιο & Τασο
;) :)
Αμα βάλει ο Τάσος τις γνώσεις κάτω η Winchester θα ρίξει φαλιμέντο..
Και ο Στέλιος φυσικά...pray to God.:rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back