Συγκεντρωτήρας και στα δυο ο GT. Μόνο το καψούλι: 688 vs 686 ... Λέτε να οφείλεται σ' αυτό;;; .xm.Κοιτάξτε τώρα διαφορα.το πρίμα το ιταλικό κανει τη κάνη χάλια.το πρασινο λαμπρο όταν γεμιζοταν με πρίμα η κάνη ηταν σχετικα καθαρη
Ή μήπως και στη δόση της πυρίτιδας?Συγκεντρωτήρας και στα δυο ο GT. Μόνο το καψούλι: 688 vs 686 ... Λέτε να οφείλεται σ' αυτό;;; .xm.
Συγκεντρωτήρας και στα δυο ο GT. Μόνο το καψούλι: 688 vs 686 ... Λέτε να οφείλεται σ' αυτό;;; .xm.
Κ τα δυο μπορει να παιξουν ρολο σε ατελη καυση... Αν δεν κανω λαθος τα εχω σημειωμενα στο σπιτι μιας κ τα ειχαμε δοκιμασει στο περιοδικο...Ή μήπως και στη δόση της πυρίτιδας?
Μια που αναφέρεις το πίνακα θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει στο κατάλληλο topic γιατί τα φυσίγγια των 28 γρ.ειτε είναι έτοιμα ειτε ιδιογομωση παντα δίνουν καλύτερες κατανομές απο φυσίγγια 30,31,32 γραμμαρίων.το έχω απορία ρε παιδια
Μην το λες αυτό γιατί υπάρχουν και τα 24άρια του Skeet, αλήθεια τα έχει δοκιμάσει κανείς στο κυνήγι να μας πει εντυπώσεις.Εγώ λοιπον έχω να πω οτι τα 28 γρ.θα τα ξαναβγαλω απ τ όπλο μου μονο σε κυνήγι φασσας αγριοπερ.και όταν η θερμοκρασία φτασει κοντά στο μηδέν η θα σφιξω το τσοκ.αφού ξεπέρασα το ψυχολογικό πέρυσι καλομαθα
Γιατί σε χαλάει να ρίξεις 28γρ ν6;Εγώ λοιπον έχω να πω οτι τα 28 γρ.θα τα ξαναβγαλω απ τ όπλο μου μονο σε κυνήγι φασσας αγριοπερ.και όταν η θερμοκρασία φτασει κοντά στο μηδέν η θα σφιξω το τσοκ.αφού ξεπέρασα το ψυχολογικό πέρυσι καλομαθα
καθολου δεν με χαλαει αρκει να βρωΓιατί σε χαλάει να ρίξεις 28γρ ν6;
Αν βρεις βέβαια θα εδώ, αλλοιως Αγγλία.
μη με βαζεις τωρα στη πριζαΦτιαξε, αν δε βρεις.
Ευριπιδη μικροτερη στηλη, μικροτερη ατρακτος, πιο σωστα κατανεμημενη τουφεκια
Στην Αμερική που ρίχνουν 32γρ στα σκοπευτήρια τους, πλην των ολυμπιακών αθλημάτων, εδώ και 15 χρόνια προσπαθούν να τους πείσουν για την αποτελεσματικοτητα των 28γρ και ακόμα να τα καταφέρουν. Τελευταία με την εισαγωγή ευρωπαϊκών φυσιγγιων και την όλο και μεγαλύτερη χρήση των σ/ποζε κάτι αρχίζει να γίνεται.Υπαρχει μια θεωρια γυρω απο τα φυσιγγι των 28 σχεδον γραμμαριων που αναφερεται με τον ορο "τετραγωνη γομωση".
Τσίχλα εννοείς Ευριπίδη έτσι, πιστεύω σε αυτό το κυνήγι και στα ορτυκια θα είναι ιδανικά.μονο σε πρωινο ξεκοιταγμα τα εχω ριξει και ειναι θανατος
Εγώ εδώ και πέντε χρόνια, στην αρχή στα ορτυκια με σκητοφυσιγγα και μετά στην τσιχλα με σπορτινγκ.γιαννη κι εδω ελλαδα μερικοι απο εμας τωρα τελευταια ξεστραβωθηκαμε