Δεν θα σε κουράσουν καθόλου, δοκιμάσε τα.Με σκοπευτικό super pose σε σκοπευτήριο.
Δεν θα σε κουράσουν καθόλου, δοκιμάσε τα.Με σκοπευτικό super pose σε σκοπευτήριο.
Τα λίγα φυσίγγια που έχω ρίξει σε σκοπευτήριο είναι τα Due sporting, και θα με ενδιέφερε το Europe σαν πιό μαλακό στον ώμο ( και στην τσέπη). Όμως μόνο αν δεν εχει αρνητική επίπτωση (στις ούτως ή άλλως μέτριες επιδόσεις...)Είναι όντως πιο αργό αλλά παρα πολύ καλό και μαλακο
Είναι πολύ πιο μαλακό απ' το due τ οποίο ποτέ δε μ άρεσε αλλά πρέπει και να σου ταιριάξει στον τρόπο που ρίχνεις ή να προσαρμοστείς εσύ σ αυτό.επισης αρκετά μαλακό είναι και η σειρά 2 του Ναυπλιώτη και πιο οικονομικό απ' το europeΤα λίγα φυσίγγια που έχω ρίξει σε σκοπευτήριο είναι τα Due sporting, και θα με ενδιέφερε το Europe σαν πιό μαλακό στον ώμο ( και στην τσέπη). Όμως μόνο αν δεν εχει αρνητική επίπτωση (στις ούτως ή άλλως μέτριες επιδόσεις...)
Γνώμες;
Ευρυπίδη το due δεν σου άρεσε βλητικά ή λόγω λακτίσματος;Είναι πολύ πιο μαλακό απ' το due τ οποίο ποτέ δε μ άρεσε αλλά πρέπει και να σου ταιριάξει στον τρόπο που ρίχνεις ή να προσαρμοστείς εσύ σ αυτό.επισης αρκετά μαλακό είναι και η σειρά 2 του Ναυπλιώτη και πιο οικονομικό απ' το europe
Σε δικανο μπορει εγω το εριξα το due sporting στην τσιχλα με την ss και μου φανηκε παρα πολυ ανετο απο θεμα ανακρουσης και ταχυτατο..ειδικα σε κατι ξαφνικες τραβερσες που μου εκατσαν σε συνδυασμο με το bell γινοταν μακελειοTo Due ειναι μουλαρι στο κλωτσημα. Αμα ομως το συνηθισεις, δυσκολα το αποχωριζεσαι. Βεβαια τωρα πλεον ειναι ακριβο φυσιγγι, αλλα αμα σου κανει γουστα, αντε αλλαξε το
Δεν ξέρω τι κάνει από θέμα καπνας ,κάποιο που έριχνα παλιά μπορεί να είναι και αυτό μιλάμε για πολύ καπνα,σίγουρα πιο μαλακό από το due ,υπάρχουν όμως λύσεις και φυσίγγια Ελληνικά με τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις ,γρήγορο και μαλακό ,Ρουμελιώτης και fantom βγάζουν σκοπευτικά πολύ ωραία φυσίγγια ,άλλη μια λύση είναι να ρίχνεις 24gr 7,5 σκάγια .με τι οπλο θα τα ριξεις?
Οντως με εξεπληξε ευχαριστα..φαντασου οτι ειχα χρονια να παρω εμπορικο..το due και το fantom εκατσαν καλα..θα συμφωνησω οτι μπορει να ειναι δυνατο σε δικανο ειδικα αν ριχνεις καμποσες πουλες σιγουρα θα την ακουσεις στερεοφωνικαAσε τα αυτογεμη, και ειδικα το χειμωνα. Ειναι δυνατο και ειδικα αν ριχνεις με οπλο 71 ποντους στο λιοπυρι, κουδουνιζει το κεφαλι σου. Παρολα αυτα, ειναι ενα φυσιγγι που ειναι εξαιρετικο για αυτο που υποσχεται
K ομως κουραζει φιλε , κ οσο ανεβαινει η ζεστη πιο πολυΠαιδιά ειναι δυσκολο το 28αρι να ζορίζει τόσο πολυ! Όταν εριχνα με αξιώσεις δεν το αλλαζα ουτε στην προπονηση αλλά ουτε στον αγώνα, βέβαια ο τουρης μας έκανε και εξαιρετική τιμή!
Μητσο ποτε δεν το έχω νιώσει αυτό, ίσως φταίω εγωK ομως κουραζει φιλε , κ οσο ανεβαινει η ζεστη πιο πολυ
Δυνατό πολύ για σκοπευτικό.αν το ρίξεις με ζεστη δεν λεειΕυρυπίδη το due δεν σου άρεσε βλητικά ή λόγω λακτίσματος;
Το rio σου φάνηκε μαλακό?μιλάμε για το μπλε έτσι?Σήμερα έριξα 2 πούλες το απόγευμα μετά τη δουλειά. καθότι μόνος μου σε 15 λεπτά τις είχα ρίξει και τις 2 που λέει ο λόγος. Φυσίγγια ρουμελιώτης compak και rio 28. Ακόμα σκληρό σκοπευτικό δεν έχω καταλάβει, απλώς κάποια όπως πχ του Κένταυρου μου φαίνονται πολύ μαλακά.
Το rio σου φάνηκε μαλακό?μιλάμε για το μπλε έτσι?
K ομως κουραζει φιλε , κ οσο ανεβαινει η ζεστη πιο πολυ
Μητσο ποτε δεν το έχω νιώσει αυτό, ίσως φταίω εγω