Ήδη δουλευω mind gamesΗλία ξεκίνα ψυχολογική προετοιμασία ώστε την άλλη εβδομάδα να μπορέσεις να σταθείς δίπλα μου
Ήδη δουλευω mind gamesΗλία ξεκίνα ψυχολογική προετοιμασία ώστε την άλλη εβδομάδα να μπορέσεις να σταθείς δίπλα μου
Σε ευχαριστω πολυ φιλεΗλία δεν φταις εσύ , ο Μήτσος φταίει , αφού δεν ξέρει να τουφεκάει λέμε ..................
κε Μήτσο μας , όταν με το καλό έλθετε στο σκοπευτήριο ( όπως εξάλλου μας έχετε υποσχεθεί ) δεν θα σας χρεώσουμε για τα μαθήματα ,
θα είναι free......................... xexexexexe
το τραγουδι της Αντζελας Δημητριου που λεει θα με δεις κ θα παθεις ατυχημα το ξερεις ;Ηλία δεν φταις εσύ , ο Μήτσος φταίει , αφού δεν ξέρει να τουφεκάει λέμε ..................
κε Μήτσο μας , όταν με το καλό έλθετε στο σκοπευτήριο ( όπως εξάλλου μας έχετε υποσχεθεί ) δεν θα σας χρεώσουμε για τα μαθήματα ,
θα είναι free......................... xexexexexe
Και εγώ που τα είχα ρίξει παλαιότερα σε τρυγόνια τα βρήκα εξαιρετικά.Για σκοπευτήριο και πολλές πουλες όντως δεν αξίζει στην τιμή τους.4 πουλες σε διαστημα μιας ωρας σημερα στον ασπροπυργο με τα due sporting και πραγματικά τα ευχαριστηθηκα και στα 3 γήπεδα. ειναι οντως γρηγορα, σπάνε πολυ καλα, ανακρουση με την α400 δεν καταλαβαινω ετσι κι αλλιως αν ηταν και λίγο πιο φτηνα θα τα εριχνα μονιμα και στο κυνηγι
Βασανισου δισκοπαθη4 πουλες σε διαστημα μιας ωρας σημερα στον ασπροπυργο με τα due sporting και πραγματικά τα ευχαριστηθηκα και στα 3 γήπεδα. ειναι οντως γρηγορα, σπάνε πολυ καλα, ανακρουση με την α400 δεν καταλαβαινω ετσι κι αλλιως αν ηταν και λίγο πιο φτηνα θα τα εριχνα μονιμα και στο κυνηγι
Αυτή θα είναι η επόμενη δοκιμή μου. Έχω ακούσει και θετικά όπως απο εσένα, αλλα και αρνητικά. Θέλω να σχηματίσω προσωπική γνώμη γιατι η τιμή είναι δελεαστική και βολεύει να αποτελέσει τυχόν φυσιγγι και για προπόνηση και για αγώνες.Πολυ καλες εντυπωσεις μου αφησαν για ακομα μια φορα τα Σειρα 2 της Lambro χτες. Και μακρινα σπασιματα, αν και 8αρι, και ωραια συμπεριφορα
Για σκοπευτήριο για να κάνεις και τά δύο, που θεωρώ είναι το πιο σωστό, είναι τέλειο.Αυτή θα είναι η επόμενη δοκιμή μου. Έχω ακούσει και θετικά όπως απο εσένα, αλλα και αρνητικά. Θέλω να σχηματίσω προσωπική γνώμη γιατι η τιμή είναι δελεαστική και βολεύει να αποτελέσει τυχόν φυσιγγι και για προπόνηση και για αγώνες.
Nsi fluo! Τιμή μπορεί να είναι λίγο ακριβότερο αλλά είναι σουπερ συγκεντρωτικό!Εχετε να προτείνετε κανένα 28άρι που έχετε δοκιμάσει-δεί, ΠΟΛΥ συγκεντρωτικό?
Μεχρι 7,5 e δεν έχω πρόβλημα λόγω ότι θα το ρίχνω μόνο όταν χρειάζεται.
Σύμφωνο.Nsi fluo! Τιμή μπορεί να είναι λίγο ακριβότερο αλλά είναι σουπερ συγκεντρωτικό!
LAMBRO Series 5Εχετε να προτείνετε κανένα 28άρι που έχετε δοκιμάσει-δεί, ΠΟΛΥ συγκεντρωτικό?
ρίχνε αυτά που ρίχνεις με πιό σφιχτό τσοκ.Εχετε να προτείνετε κανένα 28άρι που έχετε δοκιμάσει-δεί, ΠΟΛΥ συγκεντρωτικό?
Δεν θέλω να ασχολούμαι μ τα κωλοτσοκάκια..ρίχνε αυτά που ρίχνεις με πιό σφιχτό τσοκ.
άντε μάθαμε στα 3,5 * και θέλουμε να τα σκονίζουμε και στα 60 μ. ................
για "σφίξτε" λιγάκι ............ π.χ. 1,5 * ή 2 *...............
Nsi fluo! Τιμή μπορεί να είναι λίγο ακριβότερο αλλά είναι σουπερ συγκεντρωτικό!
picture upload websiteΕχετε να προτείνετε κανένα 28άρι που έχετε δοκιμάσει-δεί, ΠΟΛΥ συγκεντρωτικό?