Καλημερα.. Αν παω το απογευμα, θα δοκιμασω το LAMPRO SPORTING σειρα 5 το οποιο στον πινακα σε αποσταση 30 μετρων με τσοκ 4 αστρα σε νουμερο σκαγιων 8.5, αφησε αριστες εντυπωσεις.
Εγώ το βάζω στην ίδια κατηγορία Με το due , κουραστικό στης πολλές πουλες ,το προτιμώ ποίο πολύ για κυνήγι.Το rio σου φάνηκε μαλακό?μιλάμε για το μπλε έτσι?
Πατριώτη ευαίσθητος μας βγηκες , με ποιο όπλο ρίχνεις σκοπευτήριο;Εγώ το βάζω στην ίδια κατηγορία Με το due , κουραστικό στης πολλές πουλες ,το προτιμώ ποίο πολύ για κυνήγι.
686 e sporting.Πατριώτη ευαίσθητος μας βγηκες , με ποιο όπλο ρίχνεις σκοπευτήριο;
Κώστα είσαι σίγουρος; Τώρα κοιτούσα το site του Τουρή και δίνει 410m/s για το Due και 395 m/s για το Uno.Σήμερα πήγα στο Σχιστό και έριξα δύο πουλες. Εμπειρία δεν έχω....μιας και είναι μόλις η τρίτη φορά που επισκέφθηκα το σκοπευτήριο. Έριξα το Uno prima και το due. Το uno ποιο σκληρό και γρηγορότερο. Με το due ήμουν ποιο άνετος αλλά σε πολλά πιάτα εμένα πίσω. Βέβαια μόνο αυτά τα δύο 28αρια έχω ρίξει και δεν είμαι ο καταλληλότερος κριτής. Την άλλη εβδομάδα θα ρίξω due sporting και Κένταυρο ναδω πως θα μου κάτσουν.
Πόσο το έχει?Έχει δοκιμάσει κάνεις το Όσκαρ το έχει πολύ καλή τιμή να μας πει γνώμη
5 ευρώ αν και έχω πρίμα ακόμη πάλι με 5 ευρώ από πέρυσιΠόσο το έχει?
Το Europe εννοώ Παντελή. Γι'αυτό είπα θα δοκιμάσω και το sporting την άλλη εβδομάδα πρώτα ο ΘεόςΚώστα είσαι σίγουρος; Τώρα κοιτούσα το site του Τουρή και δίνει 410m/s για το Due και 395 m/s για το Uno.
Μήπως εννοείς το Europe? Με τον κόκκινο κάλυκα; Με 387m/s
Ηλία ξεκίνα ψυχολογική προετοιμασία ώστε την άλλη εβδομάδα να μπορέσεις να σταθείς δίπλα μουΠατριώτη ευαίσθητος μας βγηκες , με ποιο όπλο ρίχνεις σκοπευτήριο;
Εμενα, κανει ακομα πιο συγκεντρωμενη κατανομη .Θα το δω καποια μερα στο σκοπευτηριο. Βεβαια η τιμη τσουχτερη.
Συμφωνώ. Αν θυμάμαι καλά τα uno prima αφήνουν πολλά υπολείμματα στην κάννη.Μαλακά 28αρια για μένα είναι Κένταυρος και uni prima. Αν δεν τα έχουν αλλάξει από το 2019 που είχα πάρει. Για κυνήγι μιλάω.