Για το σκοπευτικό λέω .βγαζει 2 28 αρια ενα σκοπευτικο και ενα κυνηγετικο.
τι τιμη τα εχει φετος?
Άραγες πως θα ήταν η τουφεκιά με 4* και 5* τσοκ μιας και στο skeet με αυτά τα τσοκ θα ρίχναμε .
τι τιμη τα εχει φετος?
4,90 το κουτιτι τιμη τα εχει φετος?
Γιατί δεν το γεμίζεις μόνος σου να σου στοιχίζει €3.50 το κουτί ;Προχτες εριξα δυο πουλες με το Due θελοντας να δω συμπεριφορα με το νεο οπλο. Το βαρος του οπλου εκανε το ριξιμο ακομα πιο ξεκουραστο, και τα σπασιματα ακομα πιο θεαματικα. Δυστυχως δεν μου αρεσει τυχαια, ακομα πιο δυστυχως, δεν πεφτει η τιμη του
Αφου τα γουστάρεις τοσο ρίξε τα ρε Βίκυ, μια ζωή την έχουμε!Προχτες εριξα δυο πουλες με το Due θελοντας να δω συμπεριφορα με το νεο οπλο. Το βαρος του οπλου εκανε το ριξιμο ακομα πιο ξεκουραστο, και τα σπασιματα ακομα πιο θεαματικα. Δυστυχως δεν μου αρεσει τυχαια, ακομα πιο δυστυχως, δεν πεφτει η τιμη του
Γιατί δεν το γεμίζεις μόνος σου να σου στοιχίζει €3.50 το κουτί ;
ΑS 688 1.45 X28 piston skeet 23 6*
Απλά βρές ένα φίλο σου όταν γεμίσεις 2-3 πούχει chrony καί μέτρα το συγκριτικά με το εμπορικό
Γιατί δεν το γεμίζεις μόνος σου να σου στοιχίζει €3.50 το κουτί ;
ΑS 688 1.45 X28 piston skeet 23 6*
Απλά βρές ένα φίλο σου όταν γεμίσεις 2-3 πούχει chrony καί μέτρα το συγκριτικά με το εμπορικό
Το 3.5 € το κουτι βγαινει μονο με αναγομωση οπου απαγορευεται για τα ελληνικα δεδομενα..ακριβη αντιγραφη του φυσιγγιου και με σκαγια 5% αντιμονιο παει οσο περιπου το εμπορικο..αν γεμιστει με απλα σκαγια τοτε πεφτει στα 5 - 5.5 περιπουΛάμπη σε τιμές ελλαδας πως βγαίνει το 3.5 ευρω το κουτί;
Αναγομωμένο κάλυκα Μάνο βγαίνει κάπου εκείΛάμπη σε τιμές ελλαδας πως βγαίνει το 3.5 ευρω το κουτί;
Φυσιγγάρα αστραπιαία. Πάντως μια ενδιαφέρουσα συγκριση θα ηταν ταχύτητα μεταξυ nsi due και ρουμελιωτη piston. Το έχει ψάξει κανένας?Προχτες εριξα δυο πουλες με το Due θελοντας να δω συμπεριφορα με το νεο οπλο. Το βαρος του οπλου εκανε το ριξιμο ακομα πιο ξεκουραστο, και τα σπασιματα ακομα πιο θεαματικα. Δυστυχως δεν μου αρεσει τυχαια, ακομα πιο δυστυχως, δεν πεφτει η τιμη του