Ωραία ράφια!!!! Πουλάς φυσίγγια φίλε;Oscar για εμενα πιστεύω πλέον μετά τα NSI PRIMA UNO θα Ρίχνω αυτά και σε τσίχλες όταν δεν εχει κρύο.
Δοκιμασμένα στο σκοπευτηριο, γρήγορα και αποτελεσματικά.
View attachment 13612
Πήρα 2 κουτιά 28 γραμμάρια για δοκιμή λόγω τιμής, για το σκοπευτήριο δεν τα έχω ξαναριξει, τα δουλεύεις ?έχουν λάκτισμα? Ειναι γρήγορα?. Ειχα βρει το prima πέρισυ 5 ευρω αλλα μου τελειώνουν και ψάχνω κάτι γιατί του Λάμπρου δεν μου κάθονται,και ο Κένταυρος δεν έχει βγάλει ακόμη μου είπε θα ξεκινήσει με προπαραγγελιεςOscar για εμενα πιστεύω πλέον μετά τα NSI PRIMA UNO θα Ρίχνω αυτά και σε τσίχλες όταν δεν εχει κρύο.
Δοκιμασμένα στο σκοπευτηριο, γρήγορα και αποτελεσματικά.
View attachment 13612
Ηλία για εμενα ειναι καλυτερα απο τα Prima.Πήρα 2 κουτιά 28 γραμμάρια για δοκιμή λόγω τιμής, για το σκοπευτήριο δεν τα έχω ξαναριξει, τα δουλεύεις ?έχουν λάκτισμα? Ειναι γρήγορα?. Ειχα βρει το prima πέρισυ 5 ευρω αλλα μου τελειώνουν και ψάχνω κάτι γιατί του Λάμπρου δεν μου κάθονται,και ο Κένταυρος δεν έχει βγάλει ακόμη μου είπε θα ξεκινήσει με προπαραγγελιες
Έλα πάρε πάρε παρεΩραία ράφια!!!! Πουλάς φυσίγγια φίλε;
Κανονι
Μια και ο λόγος για piston skeet
Roumeliotis Piston 28gr N8
36m
Extreme IM
Blaser F3 Vantage 81cm
Αν απαντησει σωστα γινομαι ιδιογωμοτης χαχαχαχαΛάμπη σε τιμές ελλαδας πως βγαίνει το 3.5 ευρω το κουτί;
Nsi quatro compak φιλε μου μην σε ξεγελαει η μισοταπα μιλαμε τρομερη συγκεντρωση κ με 4αστρα παρακαλω!!Εχετε να προτείνετε κανένα 28άρι που έχετε δοκιμάσει-δεί, ΠΟΛΥ συγκεντρωτικό?
Μεχρι 7,5 e δεν έχω πρόβλημα λόγω ότι θα το ρίχνω μόνο όταν χρειάζεται.
Με τι όπλο το έχεις δοκιμάσει?Nsi quatro compak φιλε μου μην σε ξεγελαει η μισοταπα μιλαμε τρομερη συγκεντρωση κ με 4αστρα παρακαλω!!
Για να δουμε ..θα ζωγραφίσουν.. κ αυτά?
Ε κάποια φυσίγγια όπως αυτό είναι για απαιτητικά μακρινά πιάτα και όχι για κοντινά. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα ρίξεις στα κοντινά, απλά όπως λές κ εσύ πρέπει να είσαι κέντρα, καπνίζει αλλά δεν συγχωρεί.Με ζορισε παρα πολυ το συγκεκριμενο
Στα πιατα τα σχετικα κοντα θελει να εισαι κεντρο ακριβως
Με ζορισε παρα πολυ το συγκεκριμενο
Στα πιατα τα σχετικα κοντα θελει να εισαι κεντρο ακριβως