θεσαλονικη ΓΚΙΟΥΛΕΚΑςΩραίο??? Από που τα προμηθευτηκες??
θεσαλονικη ΓΚΙΟΥΛΕΚΑςΩραίο??? Από που τα προμηθευτηκες??
Δοκίμασα κ εγώ τα Lambro series 3 28gr. Μου φάνηκε γρήγορο και ποιοτικό φυσίγγι. Σε σύγκριση με το Lambro series 2 μου φάνηκε πιο γρήγορο και γενικά ποιο καλό. Υποκειμενική μου άποψη βέβαια. Αν συνυπολογίσουμε τα δεδομένα από το άνοιγμα των φυσιγγίων αυτών που έγινε σε παλαιότερο πόστ, ίσως δικαιολογείται η άποψή μου. Το series 2 βρέθηκε με κάλυκα maxam, 27,95 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,32gr καψούλι g1000 και συγκεντρωτήρα giovanni. Το series 3 βρέθηκε με κάλυκα nobelsport, 28,28 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,35gr καψούλι 686 και συγκεντρωτήρα giovanni.
Εν προκειμένω αυτή η διαφορά στην πυρίτιδα 0.03 γρ παραπάνω στο series 3 και 0,33 γρ παραπάνω σκάγια και μάλιστα πιο σκληρά με αντιμόνιο 3% αλλά και το διαφορετικό καψούλι, ίσως δικαιολογούν την καλύτερη εικόνα στην πράξη, τουλάχιστον εγώ αυτό εισέπραξα. Ενώ μάλιστα έχουν ακριβώς ίδιο συγκεντρωτήρα. Η δε διαφορά στη μάρκα κάλυκα νομίζω δεν παίζει μεγάλο ρόλο παρά μόνο στο κόστος. Καταλαβαίνω ότι ίσως υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις στην παραγωγή από φυσίγγι σε φυσίγγι και δεν μπορούμε να ανοίξουμε ένα κουτί να βγάλουμε μέσο όρο, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο φυσιγγίων έστω μικρή και το series 3 είναι λίγο πιο γρήγορο και καπως πιο αποτελεσματικό μακριά. Τονίζω , ότι αυτό είναι προσωπική μου άποψη και μπορεί να είναι πιο ταιριαστά σε εμένα αυτά τα δεδομένα, ενώ σε κάποιον άλλον να άρεσε το series 2 . Έχει να κάνει και με το πως έχει συνηθίσει να ρίχνει ο καθένας.
Σκεφτομαι να τα δωκιμασω φετος τα series 2 λογο τιμης εχω χρονια να ακουμπησω λαμπρο, τρυγωνι ορτυκι φασσα μεχρι οκτωμβρη εαν ειναι σα το περσινο καλοκαιρινο οκτωβρη στο καμπο ενωειτεΔοκίμασα κ εγώ τα Lambro series 3 28gr. Μου φάνηκε γρήγορο και ποιοτικό φυσίγγι. Σε σύγκριση με το Lambro series 2 μου φάνηκε πιο γρήγορο και γενικά ποιο καλό. Υποκειμενική μου άποψη βέβαια. Αν συνυπολογίσουμε τα δεδομένα από το άνοιγμα των φυσιγγίων αυτών που έγινε σε παλαιότερο πόστ, ίσως δικαιολογείται η άποψή μου. Το series 2 βρέθηκε με κάλυκα maxam, 27,95 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,32gr καψούλι g1000 και συγκεντρωτήρα giovanni. Το series 3 βρέθηκε με κάλυκα nobelsport, 28,28 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,35gr καψούλι 686 και συγκεντρωτήρα giovanni.
Εν προκειμένω αυτή η διαφορά στην πυρίτιδα 0.03 γρ παραπάνω στο series 3 και 0,33 γρ παραπάνω σκάγια και μάλιστα πιο σκληρά με αντιμόνιο 3% αλλά και το διαφορετικό καψούλι, ίσως δικαιολογούν την καλύτερη εικόνα στην πράξη, τουλάχιστον εγώ αυτό εισέπραξα. Ενώ μάλιστα έχουν ακριβώς ίδιο συγκεντρωτήρα. Η δε διαφορά στη μάρκα κάλυκα νομίζω δεν παίζει μεγάλο ρόλο παρά μόνο στο κόστος. Καταλαβαίνω ότι ίσως υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις στην παραγωγή από φυσίγγι σε φυσίγγι και δεν μπορούμε να ανοίξουμε ένα κουτί να βγάλουμε μέσο όρο, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο φυσιγγίων έστω μικρή και το series 3 είναι λίγο πιο γρήγορο και καπως πιο αποτελεσματικό μακριά. Τονίζω , ότι αυτό είναι προσωπική μου άποψη και μπορεί να είναι πιο ταιριαστά σε εμένα αυτά τα δεδομένα, ενώ σε κάποιον άλλον να άρεσε το series 2 . Έχει να κάνει και με το πως έχει συνηθίσει να ρίχνει ο καθένας.
Μια χαρά τίμιο φυσίγγι με καλή τιμή κ αν συνηθισεις προσκοπευσεις μια χαρα. Απλα εγω αυτα τα γράφω για σκοπευτική χρήση με πολύ ρίξιμο και μαλιστα εκει οι λεπτομερειες μετράνε σε συνδυασμό βέβαια με όλους τους παράγοντες.Σκεφτομαι να τα δωκιμασω φετος τα series 2 λογο τιμης εχω χρονια να ακουμπησω λαμπρο, τρυγωνι ορτυκι φασσα μεχρι οκτωμβρη εαν ειναι σα το περσινο καλοκαιρινο οκτωβρη στο καμπο ενωειτε
Δοκίμασα κ εγώ τα Lambro series 3 28gr. Μου φάνηκε γρήγορο και ποιοτικό φυσίγγι. Σε σύγκριση με το Lambro series 2 μου φάνηκε πιο γρήγορο και γενικά ποιο καλό. Υποκειμενική μου άποψη βέβαια. Αν συνυπολογίσουμε τα δεδομένα από το άνοιγμα των φυσιγγίων αυτών που έγινε σε παλαιότερο πόστ, ίσως δικαιολογείται η άποψή μου. Το series 2 βρέθηκε με κάλυκα maxam, 27,95 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,32gr καψούλι g1000 και συγκεντρωτήρα giovanni. Το series 3 βρέθηκε με κάλυκα nobelsport, 28,28 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,35gr καψούλι 686 και συγκεντρωτήρα giovanni.
Συμφωνούμε φιλε μου, έχοντας δοκιμάσει 3 κουτιά series 3 και κάμποσα παραπάνω series 2,το series 3 μου φανηκε καλύτερο στα γούστα μου.
Διαμέτρημα | Γόμωση (γρ.) | Πυρίτιδα | Αντιμόνιο | Κάλυκας | Κλείσιμο | Βύσμα | Νούμερα | Pmax Bar | Ταχύτητα V1m | Συσκευασία |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
12/70 | 28 | AS Vectan | 3% | 12 | Αστεροειδές εξάρι | Πλαστικό | 8.5 | 500 | 412 μ/δ | 25/250 |
Διαμέτρημα | Γόμωση (γρ.) | Πυρίτιδα | Αντιμόνιο | Κάλυκας | Κλείσιμο | Βύσμα | Νούμερα | Pmax Bar | Ταχύτητα V1m | Συσκευασία |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
12/70 | 28 | AS Vectan | 2% | 10 | Αστεροειδές 6ρι | Πλαστικό | 8 -8,5 | 550 | 410 μ/δ | 25/250 |
Τόλη για τον καιρό που λες και μέχρι να πιάσουν τα κρύα στις φασσες εγώ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με τα Neo velox και lambro Α1 speciale.Σκεφτομαι να τα δωκιμασω φετος τα series 2 λογο τιμης εχω χρονια να ακουμπησω λαμπρο, τρυγωνι ορτυκι φασσα μεχρι οκτωμβρη εαν ειναι σα το περσινο καλοκαιρινο οκτωβρη στο καμπο ενωειτε
Όσο για τη διαφορά στο ποσοστό αντιμονίου, 2% - 3% πιστεύω ότι είναι πολύ μικρή και ασήμαντη για να κάνει εμφανή διαφορά στην πράξη. Καθαρά εμπορικό τρύκ ... Το Σειρά 5 (5%) είναι άλλη περίπτωση, εκεί πράγματι είναι σημαντική η διαφορά, και φαίνεται πολύ καθαρά με μια απλή δοκιμή στον πίνακα.
Να τι λέει όμως κι ο ίδιος ο κατασκευαστής, και συγκρίνετε:
Το σκοπευτικό φυσίγγι Σειρά 3, είναι ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό φυσίγγι με αλλά σε προσιτή τιμή. Απευθύνεται σ’ αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιούν το ίδιο φυσίγγι σε προπόνηση και αγώνα. Γεμισμένο με σκληρά σκάγια αντιμονίου 3%.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαμέτρημα Γόμωση (γρ.) Πυρίτιδα Αντιμόνιο Κάλυκας Κλείσιμο Βύσμα Νούμερα Pmax Bar Ταχύτητα V1m Συσκευασία 12/70 28 AS Vectan 3% 12 Αστεροειδές εξάρι Πλαστικό 8.5 500 412 μ/δ 25/250
Η Σειρά 2 είναι το απόλυτο οικονομικό σκοπευτικό φυσίγγι των ατελείωτων προπονήσεων χωρίς να υστερεί σε τίποτα στην απόδοση. Μαλακό, ξεκούραστο και σε πλήρη αντιστοιχία ταχυτήτων με τις σειρές 3 και 5 ώστε να μην χάνετε το ρυθμό σας όταν τις χρησιμοποιείτε στον αγώνα.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαμέτρημα Γόμωση (γρ.) Πυρίτιδα Αντιμόνιο Κάλυκας Κλείσιμο Βύσμα Νούμερα Pmax Bar Ταχύτητα V1m Συσκευασία 12/70 28 AS Vectan 2% 10 Αστεροειδές 6ρι Πλαστικό 8 -8,5 550 410 μ/δ 25/250
Υ.Γ. Αλήθεια, το επίσης πολύ καλό Lambro sporting (το πράσινο) τι ποσοστό αντιμονίου έχει ;;; Το ίδιο περίπου σεταπ είναι με τα 2 παραπάνω, ίδια πυρίτιδα, ίδια δόση, ίδιο βύσμα ... ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά δίνει ο κατασκευαστής (ταχύτητα, πιέσεις), λέει ότι είναι μελετημένο να σπάει δίσκους στα 40-50 μέτρα ... Μόνο ποσοστό αντιμονίου δεν λέει .... Γιατί άραγε ;;;;;;;;;;;;;;;;
Τα Lambro series 3 28gr δεν τα έχω δοκιμάσει καθόλου, ούτε έχω ανοίξει ούτε έχω ρίξει ... Επιφυλάσσομαι στην επόμενη επίσκεψή μου στο σκοπευτήριο, ίσως αύριο. Τα series 2 τα έχω ρίξει αρκετά και τα έχω παρουσιάσει κι εδώ πρόσφατα (με κάλυκα ΜΑΧΑΜ - και καψούλι 688 και όχι G-1000 ...)
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-492137
... αλλά και 2 φορές πέρυσι με κάλυκα Nobelsport και 688 επίσης:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-411430
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/post-377861
Η μικροδιαφορά στα γρ. πυρίτιδας και σκαγιών, πιστεύω ότι είναι εντελώς τυχαία, και μέσα στα όρια διαφορών από φυσίγγι σε φυσίγγι του ίδιου κουτιού. Κατά μέσο όρο θεωρώ ότι και τα δυο έχουν την ίδια δόση, με πιο σημαντική ίσως τη διαφορά καψουλιού (686 - 688).
Η αίσθηση μας λοιπόν ότι το ένα είναι "πιο γρήγορο", πιο "καλό" κλπ. (και όχι μόνο για τα συγκεκριμένα 2 φυσίγγια, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις) κατά τη γνώμη μου είναι υποκειμενική, μόνο θέμα ψυχολογίας, μόνο μέσα στο μυαλό μας ... Π.χ. όταν ρίχνουμε πρώτη φορά ένα φυσίγγι, αν βρεθούμε σε "καλή μέρα" και τα πάμε καλά, αυτόματα στο μυαλό μας δημιουργούμε την εντύπωση ότι είναι πολύ καλό, φοβερό, πολύ γρήγορο κλπ και πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία και στην επόμενη φορά. Επίσης το πιο ακριβό, ή το πιο προσεγμένο εμφανισιακά, μπορεί υποσυνείδητα να το θεωρήσουμε πιο καλό, και να μας προδιαθέσει θετικά, χωρίς απαραίτητα να ισχύει πάντα ...
Όσο για τη διαφορά στο ποσοστό αντιμονίου, 2% - 3% πιστεύω ότι είναι πολύ μικρή και ασήμαντη για να κάνει εμφανή διαφορά στην πράξη. Καθαρά εμπορικό τρύκ ... Το Σειρά 5 (5%) είναι άλλη περίπτωση, εκεί πράγματι είναι σημαντική η διαφορά, και φαίνεται πολύ καθαρά με μια απλή δοκιμή στον πίνακα.
Το σκοπευτικό φυσίγγι Σειρά 3, είναι ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό φυσίγγι με αλλά σε προσιτή τιμή. Απευθύνεται σ’ αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιούν το ίδιο φυσίγγι σε προπόνηση και αγώνα. Γεμισμένο με σκληρά σκάγια αντιμονίου 3%.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαμέτρημα Γόμωση (γρ.) Πυρίτιδα Αντιμόνιο Κάλυκας Κλείσιμο Βύσμα Νούμερα Pmax Bar Ταχύτητα V1m Συσκευασία 12/70 28 AS Vectan 3% 12 Αστεροειδές εξάρι Πλαστικό 8.5 500 412 μ/δ 25/250
Η Σειρά 2 είναι το απόλυτο οικονομικό σκοπευτικό φυσίγγι των ατελείωτων προπονήσεων χωρίς να υστερεί σε τίποτα στην απόδοση. Μαλακό, ξεκούραστο και σε πλήρη αντιστοιχία ταχυτήτων με τις σειρές 3 και 5 ώστε να μην χάνετε το ρυθμό σας όταν τις χρησιμοποιείτε στον αγώνα.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαμέτρημα Γόμωση (γρ.) Πυρίτιδα Αντιμόνιο Κάλυκας Κλείσιμο Βύσμα Νούμερα Pmax Bar Ταχύτητα V1m Συσκευασία 12/70 28 AS Vectan 2% 10 Αστεροειδές 6ρι Πλαστικό 8 -8,5 550 410 μ/δ 25/250
Υ.Γ. Αλήθεια, το επίσης πολύ καλό Lambro sporting (το πράσινο) τι ποσοστό αντιμονίου έχει ;;; Το ίδιο περίπου σεταπ είναι με τα 2 παραπάνω, ίδια πυρίτιδα, ίδια δόση, ίδιο βύσμα ... ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά δίνει ο κατασκευαστής (ταχύτητα, πιέσεις), λέει ότι είναι μελετημένο να σπάει δίσκους στα 40-50 μέτρα ... Μόνο ποσοστό αντιμονίου δεν λέει .... Γιατί άραγε ;;;;;;;;;;;;;;;;
Περιμένω με ενδιαφέρον και να ανοίξεις και να δοκιμάσεις το series 3 για να πείς τη γνώμη σου. Απλά να σου πω οτι τη διαφορά δεν την ειδα μονο εγώ αλλα και αλλοι σκοπευτές πιο έμπειροι απο εμένα. Σκοπευτές που έχουν ρίξει πέρα από τα κυνηγετικά τους φυσίγγια επιπλέον και καραβιές σκοπευτικών φυσιγγίων σε προπονήσεις, εθνικούς και διεθνείς αγώνες. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και την θεωρητική του τοποθέτηση. Αλλα η πράξη μπορεί να απέχει και κάθε γνώμη έχει τη δική της βαρύτητα. Οι κατανομές μπορεί να φαίνονται στον πίνακα αλλά κάποια σημαντικά στοιχεία που καταλαβαίνει ο σκοπευτής που εχει πραγματικά μεγάλη τριβή στο ρίξιμο δεν φαίνονται στον πίνακα. Όπως πχ η ταχύτητα. Δεδομένες διαφορές στο καψούλι και στο αντιμόνιο και αν υπαρχει σταθερη διαφορά στην ποσοτητα πυριτιδας και σκαγιών τότε η διαφορά δεν είναι ψυχολογική. Χώρια που όπως σημείωσα η αποψη μου ειναι υποκειμενικη και πάντα ανάλογη με το ρίξιμό μου. Κοινώς κάποιο φυσιγγι που ταιριαζει σε εσένα μπορεί σε εμένα να μην ταιριάζει και το αντίστροφο. Γι αυτό ακριβώς το τόνισα αυτό και στην αρχική μου δημοσίευση.Τα Lambro series 3 28gr δεν τα έχω δοκιμάσει καθόλου, ούτε έχω ανοίξει ούτε έχω ρίξει ... Επιφυλάσσομαι στην επόμενη επίσκεψή μου στο σκοπευτήριο, ίσως αύριο. Τα series 2 τα έχω ρίξει αρκετά και τα έχω παρουσιάσει κι εδώ πρόσφατα (με κάλυκα ΜΑΧΑΜ - και καψούλι 688 και όχι G-1000 ...)
Η μικροδιαφορά στα γρ. πυρίτιδας και σκαγιών, πιστεύω ότι είναι εντελώς τυχαία, και μέσα στα όρια διαφορών από φυσίγγι σε φυσίγγι του ίδιου κουτιού. Κατά μέσο όρο θεωρώ ότι και τα δυο έχουν την ίδια δόση, με πιο σημαντική ίσως τη διαφορά καψουλιού (686 - 688).
Η αίσθηση μας λοιπόν ότι το ένα είναι "πιο γρήγορο", πιο "καλό" κλπ. (και όχι μόνο για τα συγκεκριμένα 2 φυσίγγια, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις) κατά τη γνώμη μου είναι υποκειμενική, μόνο θέμα ψυχολογίας, μόνο μέσα στο μυαλό μας ... Π.χ. όταν ρίχνουμε πρώτη φορά ένα φυσίγγι, αν βρεθούμε σε "καλή μέρα" και τα πάμε καλά, αυτόματα στο μυαλό μας δημιουργούμε την εντύπωση ότι είναι πολύ καλό, φοβερό, πολύ γρήγορο κλπ και πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία και στην επόμενη φορά. Επίσης το πιο ακριβό, ή το πιο προσεγμένο εμφανισιακά, μπορεί υποσυνείδητα να το θεωρήσουμε πιο καλό, και να μας προδιαθέσει θετικά, χωρίς απαραίτητα να ισχύει πάντα ...
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Άψογη τοποθέτηση,όλα για το εμπόριο γίνονται και την επιστροφή κάποιων δυσαρεστημένων με διάφορα φυσίγγια,όσο υπάρχουν πιο πολλά και πανομοιότυπα τόσο μπερδευέσαι και καμιά φορά αυτό που παρουσιάζεται ως καλύτερο μπορεί να είναι στην ουσία ίδιο με το άλλο δεν θα πω χειρότερο απλά μόνο και μόνο με την ψυχολογία ότι ειναι πχ 3% απο 2% σου γεννάται μια αυτοπεποίθηση.Τα Lambro series 3 28gr δεν τα έχω δοκιμάσει καθόλου, ούτε έχω ανοίξει ούτε έχω ρίξει ... Επιφυλάσσομαι στην επόμενη επίσκεψή μου στο σκοπευτήριο, ίσως αύριο. Τα series 2 τα έχω ρίξει αρκετά και τα έχω παρουσιάσει κι εδώ πρόσφατα (με κάλυκα ΜΑΧΑΜ - και καψούλι 688 και όχι G-1000 ...)
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εγω ειμαι μια χαρα με τα champion εδω και χρονια!!!θελω κατι σε 28 φτινοΤόλη για τον καιρό που λες και μέχρι να πιάσουν τα κρύα στις φασσες εγώ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με τα Neo velox και lambro Α1 speciale.
Για τρυγόνια και τα ορτύκια μια χαρά πιστεύω θα είναι το series 2.
Fantom Sporting 28...Εγω ειμαι μια χαρα με τα champion εδω και χρονια!!!θελω κατι σε 28 φτινο
Αφού είσαι ΟΚ με τα champion μην τα αλλάζεις. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι σίγουρος με τα φυσίγγια σου.Εγω ειμαι μια χαρα με τα champion εδω και χρονια!!!θελω κατι σε 28 φτινο
Εχω δει πράγματα που με χαλασαν, ενώ το μισοταπο του μου ταίριαζε γάντι!Fantom Sporting 28...
Με συγγεντρωτηρα ειναι??? τωρα που το λες εχεις δικιο γτ οχι θα μου βαλει και μαλλινα που μ αρεσουνFantom Sporting 28...
Το μισόταπο του fantom μου έκατσε άκρως καλύτερα από το sporting....συμφωνώ!!Εχω δει πράγματα που με χαλασαν, ενώ το μισοταπο του μου ταίριαζε γάντι!
Μέχρι τα 40 έσπαγα καλά και δεν ρίχνω με σφιχτά τσοκ,μου ταίριαξε και σε ταχύτητεςΤο μισόταπο του fantom μου έκατσε άκρως καλύτερα από το sporting....συμφωνώ!!
Τα 28 μια χαρα τα παω απλα δε θα κατσει τωρα να παρει βαρελι πυριτιδα συγγεντρωτηρες για μενα μονο γτ επαρχια πιος νομιζεις οτι θα παρει 28 εδω εμενα με βλεπουνε και γελανε μεχρι κ να αρχισουμε ομως μετα 36 γρ ψαχνουνεΑφού είσαι ΟΚ με τα champion μην τα αλλάζεις. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι σίγουρος με τα φυσίγγια σου.
Με συγκεντρωτήρα v-zero είναι....πες του να σου βάλει κ 2-3 κουτάκια μισόταπα για δοκιμή.....Με συγγεντρωτηρα ειναι??? τωρα που το λες εχεις δικιο γτ οχι θα μου βαλει και μαλλινα που μ αρεσουν