Tolis SBE1
Banned
Ε ποσο να χει ρε συ 5€ 10€ μια χαρα ειναιΚαι πάλι τσάμπα θα σου έρθει, όπως κ να'χει.
Ε ποσο να χει ρε συ 5€ 10€ μια χαρα ειναιΚαι πάλι τσάμπα θα σου έρθει, όπως κ να'χει.
Για uno prima και baikal 18.2 και με τις συστάσεις του φίλου Νίκου @Nick !Για uno prima σε benelli οντος πολυ μακρυνες
Ο champion βγάζει σκοπευτικά;Εγω ειμαι μια χαρα με τα champion εδω και χρονια!!!θελω κατι σε 28 φτινο
Περυσι εβγαλε 28 γρ με csb 6 αν θυμαμε καλα για φετος πρεπει να ρωτησωΟ champion βγάζει σκοπευτικά;
Πέρυσι τον ρώτησα για 24αρια και είπε δεν θα βγάλει, φέτος τον Ιανουάριο που τον ρώτησα πάλι είπε δεν θα βγάλειΠερυσι εβγαλε 28 γρ με csb 6 αν θυμαμε καλα για φετος πρεπει να ρωτησω
24 δεν εβγαλε ποτε περυσι πηρανε 28 στο συλογο φιλων σκοπευτων κομοτηνηςΠέρυσι τον ρώτησα για 24αρια και είπε δεν θα βγάλει, φέτος τον Ιανουάριο που τον ρώτησα πάλι είπε δεν θα βγάλει
Καλόκαυτα.....!!!!!!
Άρη για πες τι μαγειρεψες εκεί......
Θα σου φτασουν;
Mάγειρας καλός, ο Αντρέας...Εγώτα απολαμβάνω.. ομορφα,γλυκά και με ωραία σπασίματα τα φυσίγγια.Άρη για πες τι μαγειρεψες εκεί......
Αυτά είναι για δοκιμή.Την εβομάδα που μπαίνει έρχεται το φορτίο.Θα σου φτασουν;
Με piston skeet τα φτιαχνεις ;Mάγειρας καλός, ο Αντρέας...Εγώτα απολαμβάνω.. ομορφα,γλυκά και με ωραία σπασίματα τα φυσίγγια.
OxiΜε piston skeet τα φτιαχνεις ;
Αυτά που φτιάχνει είναι η έκανες ειδική παραγγελία ;
Αμα έχει σε κανένα καλοκαιρινό χρωματακι ενδιαφέρομαι και εγώ....Αυτά τα λευκά μου έκαναν κλικ... Για να τον πάρω τηλ να δω τί άλλα ψαγμενα χρωματακια έχει...
Πάντως Ρουμελιώτης κ Κένταυρος νομίζω ότι είναι τα πιο σφιχτά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή...
Φιλαράκι τι εννοείς καλοκαιρινό χρωματακι....... ;Αμα έχει σε κανένα καλοκαιρινό χρωματακι ενδιαφέρομαι και εγώ....