Επειδή η δόση της πυρίτιδας και στα δυο μου φάνηκε κάπως πέρα από το αναμενόμενο (στο σειρά 3 προς τα πάνω, και στο πράσινο προς τα κάτω) άνοιξα σήμερα άλλα δυο φυσίγγια από το καθένα !!Δεν το ρίχνω πολύ καιρό. Τρείς εβδομάδες το έριχνα και το έχω δεί μονο σε μαύρο κουτι. Οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Φαίνεται πάντως σε σχέση με το series 2, εκτός από πιο σκληρά σκάγια κατά 1% αντιμόνιο και διαφορετικό καψούλι (το series 2 688), να έχει λίγο παραπάνω δόση πυρίτιδας. Δεν ξέρω αν υπάρχει και διαφορά στο πάτημα του συγκεντρωτηρα. Γράψε και γι αυτά τι είδες.
Και στα δυο Σειράς 3 βρήκα 1,38 γρ. πυρίτιδας (την ίδια ακριβώς δηλαδή που είχε και το πρώτο), και μικροδιαφορές στα σκάγια.
Φαίνεται λοιπόν ότι το Σειρά 3 έχει ελαφρώς υψηλότερη δόση AS από το Σειρά 2, στο οποίο, όπως έχω ξαναγράψει, έχω βρει μια φορά 1,34 και δυο φορές 1,36 οπότε ας πούμε γύρω στο 1,35. Όμως το 2 έχει ισχυρότερο καψούλι 688 έναντι 686 του 3, οπότε αντισταθμίζει τη διαφορά και στην ουσία μάλλον είναι το ίδιο πράμα (από πλευράς ταχυτήτων). Τώρα αν το 1% παραπάνω αντιμόνιο κάνει κάποια διαφορά, που προσωπικά δεν το πολυπιστεύω, αυτό μπορεί να φανεί μόνο στον πίνακα. Είμαι πολύ περίεργος να τα δοκιμάσω, αλλά ψιλοβαριέμαι κιόλας τη διαδικασία ... Αν πετύχω καμιά μέρα το Βίκτωρα, να βοηθήσει ... να βάφει τους πίνακες !!! Αλλά να, κι αύριο αποκλείεται, αφού προλίγου άκουσα καιρό και θα μας στον αέρα (6-7Β) και μπορεί να βρέξει κιόλας !!!