Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτά τα λευκά μου έκαναν κλικ... Για να τον πάρω τηλ να δω τί άλλα ψαγμενα χρωματακια έχει...
Πάντως Ρουμελιώτης κ Κένταυρος νομίζω ότι είναι τα πιο σφιχτά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή...
Διάφανο πορτοκαλί,μαυρο και τα λευκά.(σε fioochi πάντα).
Δεν θα τόλεγα ότι είναι τα ποιό σφιχτά.

Διάφανο πορτοκαλί,μαυρο και τα λευκά.(σε fioochi πάντα).
Δεν θα τόλεγα ότι είναι τα ποιό σφιχτά.
Δεν έχω ρίξει φετινή παρτίδα Ρουμελιώτη αλλά τα περσινά ήταν από τα πιο σφιχτά 28αρια... Τα κλασσικά, compak αν θυμάμαι καλά τα λέει... Ποια βρίσκεις ακόμα πιο συγκεντρωτικά?

Δεν έχω ρίξει φετινή παρτίδα Ρουμελιώτη αλλά τα περσινά ήταν από τα πιο σφιχτά 28αρια... Τα κλασσικά, compak αν θυμάμαι καλά τα λέει... Ποια βρίσκεις ακόμα πιο συγκεντρωτικά?
δοκιμή στον πίνακα στο σχιστό 38 μ ~(από το κάγκελο) fluo- ρουμελ.- falcoochi.
falcoochi με διαφορά. - ρουμελ - fluo.
Αλλά ποιό ωραία κατανομή του ρουμελιώτη.κέντημα.
Γιαυτό του παραγγείλαμε 14 000 φυσίγγια 3 άτομα.

δοκιμή στον πίνακα στο σχιστό 38 μ ~(από το κάγκελο) fluo- ρουμελ.- falcoochi.
falcoochi με διαφορά. - ρουμελ - fluo.
Αλλά ποιό ωραία κατανομή του ρουμελιώτη.κέντημα.
Γιαυτό του παραγγείλαμε 14 000 φυσίγγια 3 άτομα.
με τι τσοκαρισμα?

Καλημέρα. Ξέρετε μήπως, όποιοι ρίχνουν το 28 γρ. Lambro Series 3, αν άλλαξε το κουτί τελευταία ;;; Δεν το είχα πάρει ποτέ, και είχα την εντύπωση ότι είναι χρώμα ανοιχτό γαλάζιο - σιέλ, όπως το έχει και στο site ... Όμως χθες πηγαίνοντας σκοπευτήριο σταμάτησα σε ένα μαγαζί (24ωρες) να πάρω και ήταν σε μαύρο κουτί (και σκούρο μπλέ κάλυκα), το δείχνω παρακάτω. Μάλιστα νόμιζα ότι δεν είχε 28αρια Σειρά 3, γιατί είχε μόνο λίγα κουτιά 24 γρ. σε γαλάζιο χρώμα ...
Έτσι αυτό το πήρα για Σειρά 5 (!!!) γιατί ήταν σκοτεινά στο πατάρι που τα έχει και δεν είχα και τα γυαλιά μου και δεν το πρόσεξα, το μπέρδεψα με τα σειράς 5 !!! Ούτε στο σκοπευτήριο το είδα, αφού δεν έριξα ... και το είδα μετά στο σπίτι !!! .hair. .sarcastic.
IMG_20200615_194546.jpg

Καλημερα κ. Στελιο. Μολις γυρισα απο Καλκατζακο. Οντως σειρα 3 και 5 εχουν ελλειψη, ισως αλλαξαν και το χρωμα του κουτιου της 3 που ειναι μπλε. Θα αργησουν να φερουν τις δυο προαναφερομενες σειρες. μονον σειρα 2 υπαρχει. Μιλαμε παντα για 28 gr.

Στέλιο δεν ξέρω καθόλου αν και πότε άλλαξε κουτί. Αλλά άνοιξε φυσίγγι να δούμε λεπτομέρειες.
Να υποθέσω δηλαδή ότι αυτά που έριχνες εσύ ήταν σε γαλάζιο κουτί, έτσι ;;; Οι κάλυκες τι χρώμα ήταν ;;;
Άνοιξα ήδη χθες βράδυ ένα, αλλά δεν πρόλαβα να ανεβάσω φωτο. Ίσως απόψε αν προλάβω ...
Βρήκα 1,38 γρ. AS - καψούλι 686 - 28,07 γρ. σκάγια (συνολικά 413 -> 14,7 σκ/γρ) - συγκεντρωτήρα giovanni (όπως σε όλα, σειρας 2 - σειρας 5 - πράσινο σπορτινγκ, όλα τον ίδιο).

Να υποθέσω δηλαδή ότι αυτά που έριχνες εσύ ήταν σε γαλάζιο κουτί, έτσι ;;; Οι κάλυκες τι χρώμα ήταν ;;;
Άνοιξα ήδη χθες βράδυ ένα, αλλά δεν πρόλαβα να ανεβάσω φωτο. Ίσως απόψε αν προλάβω ...
Βρήκα 1,38 γρ. AS - καψούλι 686 - 28,07 γρ. σκάγια (συνολικά 413 -> 14,7 σκ/γρ) - συγκεντρωτήρα giovanni (όπως σε όλα, σειρας 2 - σειρας 5 - πράσινο σπορτινγκ, όλα τον ίδιο).
Δεν το ρίχνω πολύ καιρό. Τρείς εβδομάδες το έριχνα και το έχω δεί μονο σε μαύρο κουτι. Οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Φαίνεται πάντως σε σχέση με το series 2, εκτός από πιο σκληρά σκάγια κατά 1% αντιμόνιο και διαφορετικό καψούλι (το series 2 688), να έχει λίγο παραπάνω δόση πυρίτιδας. Δεν ξέρω αν υπάρχει και διαφορά στο πάτημα του συγκεντρωτηρα. Γράψε και γι αυτά τι είδες.

Last edited:
Καλημέρα. Ξέρετε μήπως, όποιοι ρίχνουν το 28 γρ. Lambro Series 3, αν άλλαξε το κουτί τελευταία ;;; Δεν το είχα πάρει ποτέ, και είχα την εντύπωση ότι είναι χρώμα ανοιχτό γαλάζιο - σιέλ, όπως το έχει και στο site ... Όμως χθες πηγαίνοντας σκοπευτήριο σταμάτησα σε ένα μαγαζί (24ωρες) να πάρω και ήταν σε μαύρο κουτί (και σκούρο μπλέ κάλυκα), το δείχνω παρακάτω. Μάλιστα νόμιζα ότι δεν είχε 28αρια Σειρά 3, γιατί είχε μόνο λίγα κουτιά 24 γρ. σε γαλάζιο χρώμα ...
Έτσι αυτό το πήρα για Σειρά 5 (!!!) γιατί ήταν σκοτεινά στο πατάρι που τα έχει και δεν είχα και τα γυαλιά μου και δεν το πρόσεξα, το μπέρδεψα με τα σειράς 5 !!! Ούτε στο σκοπευτήριο το είδα, αφού δεν έριξα ... και το είδα μετά στο σπίτι !!! .hair. .sarcastic.
View attachment 13883
ελαα τζάμπα πράμα πήρες :p

Ρϊξε το Exclusiva της NSI και έλα πες μου για συγκέντρωση.

g_NSI-EXCLUSIVA-sezione.jpg

IMG_20200615_201144.jpg
IMG_20200615_201739.jpg

IMG_20200615_201906.jpg

IMG_20200615_202129.jpg

Παράλληλα, χθες, πήρα κι ένα κουτί Sporting πράσινο, με σκοπό τη σύγκριση μεταξύ όλων των Lambro 28 gr. Άνοιξα κι ένα τέτοιο χθες βράδυ, και το δείχνω παρακάτω.
IMG_20200615_194430.jpg
.............................. ---->>

Status
Not open for further replies.
Back