Kostas ContraDosi
Moderator
Το θυμάμαι που το έλεγες μια άλλη φορά.Μέχρι τα 40 έσπαγα καλά και δεν ρίχνω με σφιχτά τσοκ,μου ταίριαξε και σε ταχύτητες
Το θυμάμαι που το έλεγες μια άλλη φορά.Μέχρι τα 40 έσπαγα καλά και δεν ρίχνω με σφιχτά τσοκ,μου ταίριαξε και σε ταχύτητες
Εχω ακουσει τα καλυτερα απ ολους θα παρω γτ εχει γνησια μαλλινηΜε συγκεντρωτήρα v-zero είναι....πες του να σου βάλει κ 2-3 κουτάκια μισόταπα για δοκιμή.....
Είμαι σίγουρος πως θα ξανά πάρεις...
Σε κουτα 20αραΞέρει κανείς τιμές ρουμελιωτη 28αρια μισοταπα και fadom bior 28;
Παιδιά καλές οι αναλύσεις σας και πολυ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Αλλα υπάρχει και η πραγματική αίσθηση οταν ρίχνουμε ενα φυσίγγι και δεν είναι μονο θεμα μάρκετινγκ. Άλλωστε μπορεί 2 φυσίγγια να εχουν σχεδόν ίδια υλικά αλλα να υπάρχει διαφορά στο ολο στήσιμο που οδηγεί και σε διαφορετικό αποτέλεσμα.
Fantom αν θυμάμαι καλά 4.50€.Ξέρει κανείς τιμές ρουμελιωτη 28αρια μισοταπα και fadom bior 28;
Ρουμελιωτης 5 ευρω. Ο φαντομ μονο σε εμπορους το bior. Μη με ρωτησεις σε ποιους... Ιδεα δεν εχω.Ξέρει κανείς τιμές ρουμελιωτη 28αρια μισοταπα και fadom bior 28;
Το bior βγαζει πιο κυνηγετικη τουφεκια ενω το sporting βγαζει πολλα γουστα ειδικα σε μακρινα πουλιαΤο μισόταπο του fantom μου έκατσε άκρως καλύτερα από το sporting....συμφωνώ!!
Έτσι ακριβώς.....Το bior βγαζει πιο κυνηγετικη τουφεκια ενω το sporting βγαζει πολλα γουστα ειδικα σε μακρινα πουλια
Το μισοταπο του φαντομ . Πήρα τσίχλα φέτος με τον 1* του baikal στο υπερπέραν, την έριξα έτσι για να τη ρίξω...... .Εχω δει πράγματα που με χαλασαν, ενώ το μισοταπο του μου ταίριαζε γάντι!
Δεν έχω ρίξει παρά πολλα 28αρια στις τσίχλες.... Στο σκοπευτήριο πάντως είναι πολυ καλο!Το μισοταπο του φαντομ . Πήρα τσίχλα φέτος με τον 1* του baikal στο υπερπέραν, την έριξα έτσι για να τη ρίξω...... .
Με τον αυλο του baikal ταιριαζει γαντι..ακρως φονικος συνδυασμοςΤο μισοταπο του φαντομ . Πήρα τσίχλα φέτος με τον 1* του baikal στο υπερπέραν, την έριξα έτσι για να τη ρίξω...... .
Μάνο, αν καταφέρω με ίδια σχεδόν υλικά και άρα και κοστολόγιο να σου πουλήσω κάτι 20% ακριβότερα, ενω ο ίδιος παράγω και την 'διαφορετική-υποδεέστερη' εκδοχή, άρα δεν είναι ότι σε σχέση με κάποιον ανεξάρτητο ανταγωνιστή έχω καλύτερη σκέψη και τεχνογνωσία και πρέπει να ανταμοιφθώ, αλλά εγώ σκόπιμα δημιουργώ έναν 'εικονικό ανταγωνιστή'-μέτρο σύγκρισης, τότε είναι πολύ υψηλού επιπέδου μάρκετινγκ μπορώ να σε διαβεβαιώσω για αυτό...
Ηλία εσύ που ρίχνεις σκοπευτήριο στις τσίχλες έπρεπε να ρίχνεις 28αρια, είναι ταχυτητα.Δεν έχω ρίξει παρά πολλα 28αρια στις τσίχλες.... Στο σκοπευτήριο πάντως είναι πολυ καλο!
Ναι, με 28αρια όπου την έβλεπα έριχνα! Και με τα uno prima είχα παρει μακρινά πουλιά!!!Με τον αυλο του baikal ταιριαζει γαντι..ακρως φονικος συνδυασμος
32αρια εριξα φετος μονο και μονο για να τελειωσω επιτηδες τα 8αρια που ειχα στην ακρη..28αρια στην τσιχλα ειναι ονειρο ειτε καρτερι ειτε περπατητο και που να δεις τι γινεται αν παιξεις με 24γραμμαρια τραποφυσιγγο η απολυτη κ..λαΗλία εσύ που ρίχνεις σκοπευτήριο στις τσίχλες έπρεπε να ρίχνεις 28αρια, είναι ταχυτητα.
Είχα παει περυσι περπατητο με τη καραμπίνα και 28αρια, τα πουλια μύτη, την επόμενη με 32αρια, έπρεπε να τραβάω το τουφέκι 2 πουλια μπροστά!
Οταν ριχνεις χωρις αγχος ισα ισα τοτε ειναι που εμπιστευεσαι τον εαυτο σου πραγματικα.οταν το σκεφτεσαι τοτε ειναι που δεν καθεται ποτεΝαι, με 28αρια όπου την έβλεπα έριχνα! Και με τα uno prima είχα παρει μακρινά πουλιά!!!
Δε συνηθίζω να ρίχνω μακρυά, γιατί δε με εμπιστευομαι, αλλά όποτε εριξα, έτσι για να ρίξω χωρίς άγχος είχα επιτυχίες!
4.50 € πολυ καλη τιμη απλα δε ξερω ποσο θα μου βγουν με μεταφορικαFantom αν θυμάμαι καλά 4.50€.
Για uno prima σε benelli οντος πολυ μακρυνεςΝαι, με 28αρια όπου την έβλεπα έριχνα! Και με τα uno prima είχα παρει μακρινά πουλιά!!!
Δε συνηθίζω να ρίχνω μακρυά, γιατί δε με εμπιστευομαι, αλλά όποτε εριξα, έτσι για να ρίξω χωρίς άγχος είχα επιτυχίες!
Και πάλι τσάμπα θα σου έρθει, όπως κ να'χει.4.50 € πολυ καλη τιμη απλα δε ξερω ποσο θα μου βγουν με μεταφορικα