αυτοι κανανε οπως κανουν κατι δικοι μας αφουν εχουν πολλα κουτια χρησιμοποιουν αυτα ,σου λεει!θα τα πεταξουμε!και συνεχιζουν με τα ιδια κουτια.Και δεν έφτανε αυτό, αλλά γράφουν και στο κουτί "Loaded with original GM3 PRIMA"
αυτοι κανανε οπως κανουν κατι δικοι μας αφουν εχουν πολλα κουτια χρησιμοποιουν αυτα ,σου λεει!θα τα πεταξουμε!και συνεχιζουν με τα ιδια κουτια.Και δεν έφτανε αυτό, αλλά γράφουν και στο κουτί "Loaded with original GM3 PRIMA"
Ευχαριστώ πολύ Χάρη !!! Ακριβώς όπως το είχα βρει κι εγώ πριν 7-8 χρόνια !!! Η πυρίτιδα καμία σχέση με Gm3 ή Prima ... Προφανώς είναι η 206V (ή η D20).
Όχι ότι είναι κακό αυτό. Προσωπικά τη 206V τη θεωρώ καλύτερη (έχει και πιο καθαρή καύση χωρίς κατάλοιπα). Με αυτή γεμίζεται και το Lambro Series 5 (με 5% αντιμόνιο).
Αλλά ... ποιος ο λόγος να ονομάζουν το φυσίγγι PRIMA FIBRE ??? Και δεν έφτανε αυτό, αλλά γράφουν και στο κουτί "Loaded with original GM3 PRIMA" !!!!!!! Αν αυτό δεν είναι καραγκιοζιλίκι, μ@λ@κία, κοροϊδία, εξαπάτηση ... τότε τι είναι ???
Ας το ονόμαζαν σκέτο FIBRE ... ή NS-20 FIBRE όπως παλαιότερα, ή δεν ξέρω πως αλλιώς !!!
7,70 δεν τα λες και οικονομικα!Ωραία φυσιγγακια είναι τα NSI DUE EUROPE. 28 γρ Τα έχω πάρει τώρα τελευταία και είναι μαλακά και δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα και είναι σχετικά οικονομικα
άρα πιο προσεκτικές τουφεκιές και οι δυο μας πλέον, @SpyrosBrowning !!Καλησπέρα Σπύρο. 7€ τα πήγε ο Κένταυρος τα δικά του 28αρια.
καλα εχει να πεσει κλαμπανι!και οσο το σκεφτεσαι τοσο συνεχιζεται το κλαμπανι!άρα πιο προσεκτικές τουφεκιές και οι δυο μας πλέον, @SpyrosBrowning !!
Θα το προσπαθήσουμε τουλάχιστον, πότε λες να πάμε για δοκιμή;άρα πιο προσεκτικές τουφεκιές και οι δυο μας πλέον, @SpyrosBrowning !!
Σίγουρα. Για αυτό είπα σχετικά. Άστα να πάνε είναι ολα7,70 δεν τα λες και οικονομικα!
Θα βρέχει το ΣΚ. Αν δεν, πάμε Κυριακή; αλλιώς το άλλο σίγουραΘα το προσπαθήσουμε τουλάχιστον, πότε λες να πάμε για δοκιμή;
Ένα θα σου πω.το europe 2 χρόνια πίσω 4,80 μετά 5,20 τώρα τονπουλογλου7,70 δεν τα λες και οικονομικα!
Πλέον είδος πολυτελείας το σκοπευτήριο όπως και να το δεις.απο ανανέωση ταυτότητας γιατρό φυσίγγια πουλες κ.τ.λ.προτιμω να τα δώσω για την έκδοση άδειας κυνηγετικής και τσιχλοφυσιγγαΌντως το Nsi due Europe παρά πολύ καλό και μαλακό με ωραίες κατανομές και ολοκάθαρη κάνη..αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει,θα θελουμε 15€ να ρίξουμε μια πούλα μαζί με τα πιάτα ..
Αύριο θα πάρω τον Ρουμελιωτη για τιμές και θα παραγγείλουμε ,είμαστε 3-4 άτομα ..αν κανείς από Χανιά ενδιαφέρεται να μου πει να τα βάλουμε όλα μαζί .
Θεωρώ με 6,5€ θα τα πάρω τα 28gr αλλά θα ξέρω αύριο σίγουρα ..Και μη περιμένεις και πολλά.7 ευρώ έχει πάει ο Κένταυρος τα δικά του
Καλησπέρα σας!! Συμφωνώ και εγώ το ίδιο προτιμώ ..αλλά καμία Κυριακή να ανεβαίνουμε πιστεύω θα την παλέψουμε οικονομικά την νεκρή περίοδο του κυνηγιού να κάνουμε παρέα και να ρίχνουμε καμία πούλα..έτσι και αλλιώς φέτος δεν ξοδευτήκαμε και πολύ σε κυνηγετικά φυσίγγια..Πλέον είδος πολυτελείας το σκοπευτήριο όπως και να το δεις.απο ανανέωση ταυτότητας γιατρό φυσίγγια πουλες κ.τ.λ.προτιμω να τα δώσω για την έκδοση άδειας κυνηγετικής και τσιχλοφυσιγγα
Mε καραμπίνα?Φίλος τα πήρε καλός φίλος ,πολλές εμπλοκές και καπνηλα ......λες και είχες βάλει προβατίνα στο μαγκάλι 4.00€ έπρεπε να τα Χαν και πολλά λεω