Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και δεν έφτανε αυτό, αλλά γράφουν και στο κουτί "Loaded with original GM3 PRIMA"
αυτοι κανανε οπως κανουν κατι δικοι μας αφουν εχουν πολλα κουτια χρησιμοποιουν αυτα ,σου λεει!θα τα πεταξουμε!και συνεχιζουν με τα ιδια κουτια.

Ευχαριστώ πολύ Χάρη !!! Ακριβώς όπως το είχα βρει κι εγώ πριν 7-8 χρόνια !!! Η πυρίτιδα καμία σχέση με Gm3 ή Prima ... Προφανώς είναι η 206V (ή η D20).
Όχι ότι είναι κακό αυτό. Προσωπικά τη 206V τη θεωρώ καλύτερη (έχει και πιο καθαρή καύση χωρίς κατάλοιπα). Με αυτή γεμίζεται και το Lambro Series 5 (με 5% αντιμόνιο).
Αλλά ... ποιος ο λόγος να ονομάζουν το φυσίγγι PRIMA FIBRE ??? Και δεν έφτανε αυτό, αλλά γράφουν και στο κουτί "Loaded with original GM3 PRIMA" !!!!!!! Αν αυτό δεν είναι καραγκιοζιλίκι, μ@λ@κία, κοροϊδία, εξαπάτηση ... τότε τι είναι ???
Ας το ονόμαζαν σκέτο FIBRE ... ή NS-20 FIBRE όπως παλαιότερα, ή δεν ξέρω πως αλλιώς !!!

Το θεμα ειναι οτι εισαι ψαγμενος....και συνεχιζεις και το ψαχνεις !!:)

Για μενα Στελιο μου....εισαι μεγαλο κεφαλαιο και εγγυηση για το φορουμ !!! :cool: .RESPECT.

Όντως το Nsi due Europe παρά πολύ καλό και μαλακό με ωραίες κατανομές και ολοκάθαρη κάνη..αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει,θα θελουμε 15€ να ρίξουμε μια πούλα μαζί με τα πιάτα ..
Αύριο θα πάρω τον Ρουμελιωτη για τιμές και θα παραγγείλουμε ,είμαστε 3-4 άτομα ..αν κανείς από Χανιά ενδιαφέρεται να μου πει να τα βάλουμε όλα μαζί .

Όντως το Nsi due Europe παρά πολύ καλό και μαλακό με ωραίες κατανομές και ολοκάθαρη κάνη..αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει,θα θελουμε 15€ να ρίξουμε μια πούλα μαζί με τα πιάτα ..
Αύριο θα πάρω τον Ρουμελιωτη για τιμές και θα παραγγείλουμε ,είμαστε 3-4 άτομα ..αν κανείς από Χανιά ενδιαφέρεται να μου πει να τα βάλουμε όλα μαζί .
Πλέον είδος πολυτελείας το σκοπευτήριο όπως και να το δεις.απο ανανέωση ταυτότητας γιατρό φυσίγγια πουλες κ.τ.λ.προτιμω να τα δώσω για την έκδοση άδειας κυνηγετικής και τσιχλοφυσιγγα

Πλέον είδος πολυτελείας το σκοπευτήριο όπως και να το δεις.απο ανανέωση ταυτότητας γιατρό φυσίγγια πουλες κ.τ.λ.προτιμω να τα δώσω για την έκδοση άδειας κυνηγετικής και τσιχλοφυσιγγα
Καλησπέρα σας!! Συμφωνώ και εγώ το ίδιο προτιμώ ..αλλά καμία Κυριακή να ανεβαίνουμε πιστεύω θα την παλέψουμε οικονομικά την νεκρή περίοδο του κυνηγιού να κάνουμε παρέα και να ρίχνουμε καμία πούλα..έτσι και αλλιώς φέτος δεν ξοδευτήκαμε και πολύ σε κυνηγετικά φυσίγγια..
Όσο για την ανανέωση αυτό παίζεται ,μπορεί να κάνουν πίσω..θα δούμε .

Καλήμερα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς τα double trap 24gr. Πυρκαλ για το sporting? Και αν κλοτσανε για 24ρια;
Δεν κλωτσάνε.Λιγο παραπάνω σαβούρα αφήνουν και η μυρωδιά τους είναι κάπως για μένα.
Για 5,5 ευρώ μια χαρά.

Δεν κλωτσάνε.Λιγο παραπάνω σαβούρα αφήνουν και η μυρωδιά τους είναι κάπως για μένα.
Για 5,5 ευρώ μια χαρά.

Φίλος τα πήρε καλός φίλος ,πολλές εμπλοκές και καπνηλα ......λες και είχες βάλει προβατίνα στο μαγκάλι 😂 4.00€ έπρεπε να τα Χαν και πολλά λεω

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back