Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξέρει τι κάνει και δεν αλαζει το 57.8 και εγώ ποτέ δεν το άλλαξα και πριν τα παρατήσω είχα ψοφήσει στο να γεμίζω φυσίγγια για φίλους λες και ήμουν μαγαζί να σου φέρω τι θες φτιάξε μου 500 μου χανε βγει τα χέρια με τη mec .Και είχα κοντέψει να κάψω το δράπανο από το ρέλιασμα.

Ξέρει τι κάνει και δεν αλαζει το 57.8 και εγώ ποτέ δεν το άλλαξα και πριν τα παρατήσω είχα ψοφήσει στο να γεμίζω φυσίγγια για φίλους λες και ήμουν μαγαζί να σου φέρω τι θες φτιάξε μου 500 μου χανε βγει τα χέρια με τη mec .Και είχα κοντέψει να κάψω το δράπανο από το ρέλιασμα.
Μέσα και εγώ:)

Μέσα και εγώ:)
Και εγώ μέσα :)

Δεν κλωτσάνε.Λιγο παραπάνω σαβούρα αφήνουν και η μυρωδιά τους είναι κάπως για μένα.
Για 5,5 ευρώ μια χαρά.

Στο ξανα ειπα....Βρες εναν φιλο ιδιογομωτη να στα ρελιασει στα 57 χιλιοστα να μην εχεις καταλοιπα
και να εχεις και φυσιγγιο με αξιοπρεπεια.... :)
Δεν με ακους....Εαν δεν εχεις φιλο ιδιογομωτη....θα σε στειλω εγω σε δικο μου φιλο !!!:)

Στο ξανα ειπα....Βρες εναν φιλο ιδιογομωτη να στα ρελιασει στα 57 χιλιοστα να μην εχεις καταλοιπα
και να εχεις και φυσιγγιο με αξιοπρεπεια.... :)
Δεν με ακους....Εαν δεν εχεις φιλο ιδιογομωτη....θα σε στειλω εγω σε δικο μου φιλο !!!:)
Συμφωνώ Νικο αλλά δεν έχω υπομονή κ χρόνο να τα περάσω ένα ένα.

Και δεν σε ειχα για τοσο γρηγορο στα ποδια βρε Μητσαρα μου...Εκτος και εχεις καλο συντροφο - σκυλο
να τρεχει να τις βρισκει φιλε !!! :D
Χαχαχα....Ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο.
Το σκεπτικό είναι ότι η πρώτη τουφεκιά είναι πιο ζυγισμένη οπότε αν είσαι κέντρο θα στο δώσουν το πουλί τα 28γρ καθως επίσης το γεγονός ότι δεν θα έχεις μεγάλο λάκτισμα ώστε να σου χαλάσει την γραμμή για την δεύτερη τουφεκιά.

Χθές στο σκοπευτήριο ένας φίλος παλιός σκοπευτής καί ιδιογομωτής έριχνε
κάτι κανονιές σε 40μετρους δίσκους σκόνη καί θρύψαλα με το πάτημα ...
- Τί ρίχνεις μάστορα ;
- D20V (X28) cx2000 1.43 X28 N.71/2 6*
Φωτοβολίδα πραγματικά .

Χθές στο σκοπευτήριο ένας φίλος παλιός σκοπευτής καί ιδιογομωτής έριχνε
κάτι κανονιές σε 40μετρους δίσκους σκόνη καί θρύψαλα με το πάτημα ...
- Τί ρίχνεις μάστορα ;
- D20V (X28) cx2000 1.43 X28 N.71/2 6*
Φωτοβολίδα πραγματικά .
D20 γενικά.....ισως και ονειρο για τον ιδιογομωτη.
"Αρκετές" απο τις πυριτιδες της N.S. δεν βλεπω θα διατεθουν φετος, απο το "κλείδωμα" των μεγαλοβιοτεχνών για λογους ενχώριας παραγωγής κ εξωτερικής πώλησης των φυσιγγιων τους...(την παρτη τους δηλαδη).
Οι B&P εν λευκώ, θα συνεχισουν να βρισκονται στα ραφια μας....για τις διβασικες, κραταω μεγαλη πισινη...πολυ μεγαλη....
ΑΝ επέλθει, αλλη μια τετοια χαλια κυνηγετικη σεζον απο πλευρας θηραματων, "ίσως" οι "μεγάλοι" σπάσουν καποιες πυριτιδες στα ραφια για τους ιδιογομωτες, για να αποσβέσουν λιγο χρημα κι αυτοι...εκ τοτε, βλεπουμε.

D20 γενικά.....ισως και ονειρο για τον ιδιογομωτη.
"Αρκετές" απο τις πυριτιδες της N.S. δεν βλεπω θα διατεθουν φετος, απο το "κλείδωμα" των μεγαλοβιοτεχνών για λογους ενχώριας παραγωγής κ εξωτερικής πώλησης των φυσιγγιων τους...(την παρτη τους δηλαδη).
Οι B&P εν λευκώ, θα συνεχισουν να βρισκονται στα ραφια μας....για τις διβασικες, κραταω μεγαλη πισινη...πολυ μεγαλη....
ΑΝ επέλθει, αλλη μια τετοια χαλια κυνηγετικη σεζον απο πλευρας θηραματων, "ίσως" οι "μεγάλοι" σπάσουν καποιες πυριτιδες στα ραφια για τους ιδιογομωτες, για να αποσβέσουν λιγο χρημα κι αυτοι...εκ τοτε, βλεπουμε.
Ε,,, ίσως ήρθε η ώρα για mg2 σε διάφορα βάρη που την έχω και απωθημένο!!!

Status
Not open for further replies.
Back