Μαλλον το δευτερο. Ποσο διαφορα στο γρηγορο να εχει; απιροελαχιστες 390 με 410; η διαφορα ειναι σε μας. Νομιζω παντα.xm.Πρώτη δοκιμή Σχιστο σήμερα με τα super kill sporting 8αρι. Μαλακό ήταν αλλά δε μου φάνηκε γρήγορο. Βέβαια έχω να ρίξω 2 χρόνια Σκοπευτήρι0 και μου φαίνονταν σαν μιραζ οι δίσκοι
Παντως στη μεταβαση superkill σε κενταυρο καταλαβα οτι ο κενταυρος ηθελε λιγο παραπανω προσκοπευση...Πρώτη δοκιμή Σχιστο σήμερα με τα super kill sporting 8αρι. Μαλακό ήταν αλλά δε μου φάνηκε γρήγορο. Βέβαια έχω να ρίξω 2 χρόνια Σκοπευτήρι0 και μου φαίνονταν σαν μιραζ οι δίσκοι
Αφού μπήκες στον κόπο, δείξε μας και το καψούλι. Και τη βάση του κάλυκα ή πες μας τι γράφει ... Αν και από αυτά που είδα έχω ήδη σχηματίσει άποψη, αλλά δεν τη λέω μέχρι να ρίξεις στο σκοπευτήριο, να μας πεις εντυπώσεις. Δώσε αν θέλεις και στον Ηλία να ρίξει με το SKB, ή και σε άλλους για να έχουμε πιο ..."σφαιρική εικόνα" ...
Για μεγαλυτερη ακριβεια στη μετρηση,αφου εχεις το συγκεκριμενο παχυμετρο,ειναι καλυτερα να βαζεις 10 σκαγια στη σειρα απο το "0".Στεκονται μια χαρα.Αν το κανεις και σου δειξει 21,5mm ισχυει το 2,15mm.
Στον ηλια δωσε...στον ηλια!ειτε θελετε με skb ειτε με benelli εδω ειμαι γω!Αφού μπήκες στον κόπο, δείξε μας και το καψούλι. Και τη βάση του κάλυκα ή πες μας τι γράφει ... Αν και από αυτά που είδα έχω ήδη σχηματίσει άποψη, αλλά δεν τη λέω μέχρι να ρίξεις στο σκοπευτήριο, να μας πεις εντυπώσεις. Δώσε αν θέλεις και στον Ηλία να ρίξει με το SKB, ή και σε άλλους για να έχουμε πιο ..."σφαιρική εικόνα" ...
ο κάλυκας γράφει fiocchi και το καψύλιο έχει λευκό χαρτάκι απο την μέσα μεριά
Ευχαριστώ Θεόφραστε, αλλά και μόνο η περιγραφή αρκούσε ... Fiocchi 616 ... Η άποψη που έχω σχηματίσει ενισχύεται ... ... ... Καλά που έχετε βαριά τουφέκια ...
ωχωχωχΕυχαριστώ Θεόφραστε, αλλά και μόνο η περιγραφή αρκούσε ... Fiocchi 616 ... Η άποψη που έχω σχηματίσει ενισχύεται ... ... ... Καλά που έχετε βαριά τουφέκια ...
Εισαι πολυ μαγκας σε παραδέχομαι!Την ίδια γνώμη είχα σχηματίσει και εγω..Αλλα λέω κάτσε να δούμε πρώτα,Γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν..Καλά που έχετε βαριά τουφέκια ...
Θα πάρω μια 5αδα και από αυτά.guitar.Απο σημερα ο παρδαλακης εχει και τα superkill τα μεσοταπα τα sporting τιμη ιδια!