A
AltairLusso
Υπάρχουν πλέον φθηνά και καλά 28αρια όπως του Ρουμελιωτη και του Θεωδοριδη,στα 4,5€.Μακαρι αν βρεθει ενα καλο και φτηνο φυσιγγι για σκοπευτηριο να καναμε μια ομαδικη παραγγελια ......!
Υπάρχουν πλέον φθηνά και καλά 28αρια όπως του Ρουμελιωτη και του Θεωδοριδη,στα 4,5€.Μακαρι αν βρεθει ενα καλο και φτηνο φυσιγγι για σκοπευτηριο να καναμε μια ομαδικη παραγγελια ......!
Γιωργο τα εχει δοκιμασει καποιος που ξερεις να μαθουμε εντυπωσεις;Υπάρχουν πλέον φθηνά και καλά 28αρια όπως του Ρουμελιωτη και του Θεωδοριδη,στα 4,5€.
Όχι προσωπικά δεν ξέρω κάποιον που να τα έριξε.Γιωργο τα εχει δοκιμασει καποιος που ξερεις να μαθουμε εντυπωσεις;
Αμα βαραμε σωστα...Για το κυνήγι θα κάνουν μάγκες?
Παντα ευστοχος Τασο. Ετσι εισαι και στο κυνηγι;;Τα ΚΤΕΛ απο όσο ξέρω δεν έχουν και τις καλύτερες τιμές.
Νομιζω με κάποια μεταφορική θα ερχόντουσαν πολύ πιο οικονομικά.
http://www.vrisko.gr/details/7_c67a_i23b2024d0ecfbda2da_hc4biΟ θεοδωριδης που είναι ?
Γιώργο ποιος είναι αυτός που λες ?Υπάρχουν πλέον φθηνά και καλά 28αρια όπως του Ρουμελιωτη και του Θεωδοριδη,στα 4,5€.
Αν και ηλιας θα σου απαντησω εγω...στην πατρα ειναι ο συγκεκριμενος κυριος και παραγει 28αρια σε πολυ καλη τιμη αντισοιχη κενταυρου...αλλα με τα μεταφορικα πιστευω ανεβαινει η τιμουλα!sorry γιωργο που απαντησα στη θεση σου αλλα θελω την ταχυτερη δυνατη ενημερωση για το φιλο μου διονυσση!Γιώργο ποιος είναι αυτός που λες ?
Σου είπα θα σου φέρω να δοκιμάσεις, ετσι κι αλλιώς εγω δεν καταλαβαίνω διαφοράΓιωργο τα εχει δοκιμασει καποιος που ξερεις να μαθουμε εντυπωσεις;
Αν και ηλιας θα σου απαντησω εγω...στην πατρα ειναι ο συγκεκριμενος κυριος και παραγει 28αρια σε πολυ καλη τιμη αντισοιχη κενταυρου...αλλα με τα μεταφορικα πιστευω ανεβαινει η τιμουλα!sorry γιωργο που απαντησα στη θεση σου αλλα θελω την ταχυτερη δυνατη ενημερωση για το φιλο μου διονυσση!
Συγνώμη ρε μάγκες αλλά τον fiocchi κάλυκα είμαι ο μόνος που δεν το θεωρεί πλεονέκτημα?? .xm.Σου είπα θα σου φέρω να δοκιμάσεις, ετσι κι αλλιώς εγω δεν καταλαβαίνω διαφορά
Πάντως αν είμαι ισάξιος του κενταύρου στην ιδια τιμή με κουτί και σε fiocchi κάλυκα. Ίσως there is a new sheriff in town
Βασίλη ο Ρουμελιώτης εδώ και παρά πολλά χρόνια γεμίζει σε κάλυκα fiocchi όλα του τα φυσιγγια,Άλλαξε συσκευασίες πρόσφατα και έβαλε στην γκάμα του κ κάποια νέα φυσίγγια κ γενικά έκανε βελτιώσεις,Αλλά οι κάλυκες παρέμειναν ίδιοι.Συγνώμη ρε μάγκες αλλά τον fiocchi κάλυκα είμαι ο μόνος που δεν το θεωρεί πλεονέκτημα?? .xm.
Σου ειπα ειναι τα μεταφορικα στη μεση....αν και θα παω πατρα με τη δουλεια για το ραλυ ιονιου...λες να κανω τον μεταφορεαχαχαχαχαχΣου είπα θα σου φέρω να δοκιμάσεις, ετσι κι αλλιώς εγω δεν καταλαβαίνω διαφορά
Πάντως αν είμαι ισάξιος του κενταύρου στην ιδια τιμή με κουτί και σε fiocchi κάλυκα. Ίσως there is a new sheriff in town
Και ομωσ κανεισ λαθοσ ειναι ο ποιοτικοσ καλυκασ του εμποριο με το καλύτερο πλαστηκο φιλε βασιλη.Συγνώμη ρε μάγκες αλλά τον fiocchi κάλυκα είμαι ο μόνος που δεν το θεωρεί πλεονέκτημα?? .xm.