Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εφερε σημερα το κυνηγομαγαζο που ψωνιζω κατι σπορτινγκ του καρδαρα σε 8,5 νουμερο σε καλυκα fiocchi παρακαλω με συγκεντρωτηρα του ιδιου και μπαρουτι csb αν δεν κανω λαθος σε τιμη κατω τον 5€ και σε κουτακι κιτρινο που γραφει απ εξω gm3...εχουμε αποψη;εγω θα τα δοκιμασω μαλλον κυριακη!

Μιλησα και εγω με τον Παρδαλακη, €4,60 τάχει ...γνωστοί του που τα ριξαν τουπαν καλά σχόλιά και ότι είναι πιο μαλακά από τα superkill

παιδια ειναι ενας κατασκευαστης απο Αλεξανδρουπολη, που δεν ειναι γνωστος σε εμας τους Αθηναιους και στα site , fb κλπ αλλα εκει επανω με τα δραμια και τα βαρια φυσιγγια κανε θραυση, ειναι η Sigma III international. Θα παραλαβω αυτη τη βδομαδα μεσοταπα και κανονικα 8 αρι 28γρμ sporting για δοκιμες και θα σας γραψω, επισης ο ανθρωπος ευγενεστατος και πολυ προθυμος ... τα φυσιγγια θα τα δινει σε πολυ καλη τιμη , υποθετω στα 5,5 δεν μ εχει πει ακομη,

Επισης μου στελνει ενα κουτι 36γρμ 4αρια που το θελω για παπια (ας πουμε για φασσες) με Ισπανικη μεσα ...αλλα μου ειπε οτι εχει ευρος απο πολλα - ...εως πολλα + , και ταχυτητα .....430 ... ισως και λιγο παραπανω.

Εν αναμομη δοκιμων ... ειδικα το 36αρι θα το ριξω πολυ και με το BRAIN beyond limit .sarcastic.

Παλιά καραβάνα, γεμίζει χρόνια και τα γουρουνοφυσιγγα του, τα ρίχνουν πολλοί ψαγμένοι γουρουναδες ανά την επικράτεια. Είχαμε μιλήσει στην προπερσινη έκθεση. Είναι και χωριανός από την Αγνάντια.
Τόλη, αν μιλήσεις ξανά μαζί του, ρώτα τον σε παρακαλώ αν κατέληξε σε καμιά ατσάλινη γεμισιά.
Πάντως τα φυσίγγια του πρέπει να είναι...δυναμίτης, με την καλή έννοια.
Περιμένουμε εντυπώσεις μια και τόσες φορές έχω περάσει από το χωριό, δεν έχω αξιωθεί να δω που ακριβώς έχει το μαγαζί.

Παλιά καραβάνα, γεμίζει χρόνια και τα γουρουνοφυσιγγα του, τα ρίχνουν πολλοί ψαγμένοι γουρουναδες ανά την επικράτεια. Είχαμε μιλήσει στην προπερσινη έκθεση. Είναι και χωριανός από την Αγνάντια.
Τόλη, αν μιλήσεις ξανά μαζί του, ρώτα τον σε παρακαλώ αν κατέληξε σε καμιά ατσάλινη γεμισιά.
Πάντως τα φυσίγγια του πρέπει να είναι...δυναμίτης, με την καλή έννοια.
Περιμένουμε εντυπώσεις μια και τόσες φορές έχω περάσει από το χωριό, δεν έχω αξιωθεί να δω που ακριβώς έχει το μαγαζί.
Γιωργο αν θυμαμαι καλα , ναι εχει μου πε , αλαλ θα ξαναμιλησουμε αυριο ...ΑΛΛΑ για εσας του Long range που πατε για "φασσες" εχει κατι πολυ καλα Lead σε στυλ remi νιτρο .... αλλα πολυυυυυυυυυυυυυυυυ ποιο οικονομικα, θες να μαθω πληροφοριες?

Status
Not open for further replies.
Back