Μαζι σου μανο!εγω που δεν ειμαι τοσο εμπειρος σκοπευτης θεωρω πως η ψυχολογια με επηρεαζει υπερβολικα πολυ!Εγώ την ψυχολογία την βάζω πάνω απ'όλα στο κυνήγι, πραγματικά όμως!
Μαζι σου μανο!εγω που δεν ειμαι τοσο εμπειρος σκοπευτης θεωρω πως η ψυχολογια με επηρεαζει υπερβολικα πολυ!Εγώ την ψυχολογία την βάζω πάνω απ'όλα στο κυνήγι, πραγματικά όμως!
Γιατι ρε Ηλια ειμουν ακομα πολυ απειρος ...!!,Γιατι;
Ωραίος! Νομίζω και ο Κένταυρος τα δικά του τα έχει €4.5 το κουτί.Μιλησα και εγω με τον Παρδαλακη, €4,60 τάχει ...γνωστοί του που τα ριξαν τουπαν καλά σχόλιά και ότι είναι πιο μαλακά από τα superkill
Χωρις κουτι βασιλη...Ωραίος! Νομίζω και ο Κένταυρος τα δικά του τα έχει €4.5 το κουτί.
Σωστός! Είναι στα 500 φυσίγγια αλλά αν πάρεις και 50 κουτιά με 8€ βγαίνει €4.65..Χωρις κουτι βασιλη...
Να σου πω την αληθεια δεν το πηγα τοσο μακρυα οσο εσυ αλλα....τωρα εσυ εχεις δικαιο!Σωστός! Είναι στα 500 φυσίγγια αλλά αν πάρεις και 50 κουτιά με 8€ βγαίνει €4.65..
Είχα πάει προχθές και μου τα έλεγε φίλε Ηλία!Να σου πω την αληθεια δεν το πηγα τοσο μακρυα οσο εσυ αλλα....τωρα εσυ εχεις δικαιο!
Σε ποιον πηγες;παντως μπραβο γιατι το πηγες ενα επιπεδο πανω με τον υπολογισμο των κουτιων στην τιμηΕίχα πάει προχθές και μου τα έλεγε φίλε Ηλία!
Για τον Κένταυρο δεν μιλάμε τόση ώρα? .cool.Σε ποιον πηγες;παντως μπραβο γιατι το πηγες ενα επιπεδο πανω με τον υπολογισμο των κουτιων στην τιμη
Καλοριχτα,καλοριχτα!!!Ετοιμα τα φυσιγγια για αυριο
Γιωργο αν θυμαμαι καλα , ναι εχει μου πε , αλαλ θα ξαναμιλησουμε αυριο ...ΑΛΛΑ για εσας του Long range που πατε για "φασσες" εχει κατι πολυ καλα Lead σε στυλ remi νιτρο .... αλλα πολυυυυυυυυυυυυυυυυ ποιο οικονομικα, θες να μαθω πληροφοριες?Παλιά καραβάνα, γεμίζει χρόνια και τα γουρουνοφυσιγγα του, τα ρίχνουν πολλοί ψαγμένοι γουρουναδες ανά την επικράτεια. Είχαμε μιλήσει στην προπερσινη έκθεση. Είναι και χωριανός από την Αγνάντια.
Τόλη, αν μιλήσεις ξανά μαζί του, ρώτα τον σε παρακαλώ αν κατέληξε σε καμιά ατσάλινη γεμισιά.
Πάντως τα φυσίγγια του πρέπει να είναι...δυναμίτης, με την καλή έννοια.
Περιμένουμε εντυπώσεις μια και τόσες φορές έχω περάσει από το χωριό, δεν έχω αξιωθεί να δω που ακριβώς έχει το μαγαζί.