Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
έχει ο καλκαντζακος τα nsi uno prima 28, με 5,20... εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα?
Δημητρη λογικα θα στα ριχνει τα 28αρια, εμενα το χρεπι η browning με το ιδιο πιστονι ριχνει και 24αρια ανετα
φίλος στο σκοπευτήριο είδε φυσίγγια από αυτά 4-5 αν θυμάμαι καλά,κακοκλεισμένα και φθαρμένο το πλαστικό του κάλυκα στο κλείσιμο
αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας απλά το αναφέρω γιατί έγινε και συζήτηση στο σκοπευτήριο

Last edited:
H τιμη ειναι καλη, μονο σε πινακα τα εχω δει ομωςι... Λιγο ανοιχτη ηταν η κατανομη τους για το τσοκ που τα ειχα ριξει...

κυριοι καλησπερα.σημερα το απογευμα αγορασα για δοκιμη τα mezzo compaq τα οποια θα ριχτουν τη κυριακη.28 γρ 9 1/2 αλλα τιμη 6.30.θα σφαξω και κανενα να δω την πυριτιδα που χρησ.αλλα αν το 28αρι κανει 6.30 το 30 και το 32 ποσο θα το βαλει?

Εχθες εριξα για πρωτη φορα τα φυσιγγια Sporting του Κενταυρου... Πολυ ωραια κ μαλακα φυσιγγια κ με πολυ καλα καπνισματα... Νομιζω οτι με την τιμη των 4,5 ευρω που πωλουνται αξιζει κ με το παραπανω μια δοκιμη... ;) Να στηριζουμε κιολας κ αυτους που προσφερουν φυσιγγια σε φυσιολογικες τιμες...;)

Πανο, τα Rm sporting Ν8,5 ειναι πολυ ωραια φυσιγγια, στο κυνηγι δεν τα εχω ριξει βεβαια αλλα η συμποεριφορα τους στο σκοπευτηριο μου δειχνει οτι θα ηταν αποτελεσματιοκοτατα κ εκει...

Εχθες εριξα για πρωτη φορα τα φυσιγγια Sporting του Κενταυρου... Πολυ ωραια κ μαλακα φυσιγγια κ με πολυ καλα καπνισματα... Νομιζω οτι με την τιμη των 4,5 ευρω που πωλουνται αξιζει κ με το παραπανω μια δοκιμη... ;) Να στηριζουμε κιολας κ αυτους που προσφερουν φυσιγγια σε φυσιολογικες τιμες...;)
Συμφωνώ απολυτα σαυτο και το εφαρμοζω.
Πανο, τα Rm sporting Ν8,5 ειναι πολυ ωραια φυσιγγια, στο κυνηγι δεν τα εχω ριξει βεβαια αλλα η συμποεριφορα τους στο σκοπευτηριο μου δειχνει οτι θα ηταν αποτελεσματιοκοτατα κ εκει...
Οι λεμονατες τσίχλες που έφαγα σήμερα αυτό ομολογουσαν.

Ήταν και για μένα η πρώτη φορά που έριξα αυτά τα φυσίγγια. Σίγουρα το πιο μαλακό 28άρι που έχω ρίξει μέχρι τώρα, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ταχύτητα και την απόδοση τους. Είδα ότι "ακούγαν" πολύ ωραία στις διαφορετικές συσφίξεις των τσοκ που χρησιμοποίησα και από δω και πέρα θα είμαι πελάτης του μαγαζιού για τα sporting που θα χρησιμοποιώ. Μακάρι να συνεχίζει να τα βγάζει. Η κούτα των 475 φυσιγγίων πωλείται στα 86€.

Γιατί όχι 500;
Μου θύμισες την ατάκα του Χάρυ Κλυν, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Σκιπ, λέτε να γίνουν 30; .big smile..very funny.

Χρήστο, επειδή τα φυσίγγια είναι χύμα μέσα στην κούτα, δεν είναι δηλαδή μέσα σε κουτάκια των 25, μάλλον δεν τα χωράει τα 500 λόγο της ακανόνιστης τοποθέτησης. Είναι ωστόσο δική μου εξήγηση, δεν ρώτησα.

Μου θύμισες την ατάκα του Χάρυ Κλυν, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Σκιπ, λέτε να γίνουν 30; .big smile..very funny.

Χρήστο, επειδή τα φυσίγγια είναι χύμα μέσα στην κούτα, δεν είναι δηλαδή μέσα σε κουτάκια των 25, μάλλον δεν τα χωράει τα 500 λόγο της ακανόνιστης τοποθέτησης. Είναι ωστόσο δική μου εξήγηση, δεν ρώτησα.

ΟΚ... :)

Ήταν και για μένα η πρώτη φορά που έριξα αυτά τα φυσίγγια. Σίγουρα το πιο μαλακό 28άρι που έχω ρίξει μέχρι τώρα, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ταχύτητα και την απόδοση τους. Είδα ότι "ακούγαν" πολύ ωραία στις διαφορετικές συσφίξεις των τσοκ που χρησιμοποίησα και από δω και πέρα θα είμαι πελάτης του μαγαζιού για τα sporting που θα χρησιμοποιώ. Μακάρι να συνεχίζει να τα βγάζει. Η κούτα των 475 φυσιγγίων πωλείται στα 86€.
Σε τι νουμερα σκαγια τα βγαζει;
Το μαγαζι εχει ηλεκτρονικη διευθυνση;

Εγώ από ότι είδα στις τσίχλες θα κεντάνε, εννοείτε ότι θα τα δοκιμάσω.
Γεράσιμε, από ότι κατάλαβα ο άνθρωπος κάνει αυτήν την προσφορά, δηλαδή ουσιαστικά 4,5€ το "κουτί" σε αυτή την ποσότητα. Τώρα βέβαια επειδή του ζήτησα και 75 φυσίγγια skeet (ουσιαστικά 3 κουτιά) δεν μου αρνήθηκε, άνοιξε μια κούτα και μου έδωσε, προς 4€ το κουτί. Το θέμα είναι ότι από αυτά που κατάλαβα, θέλει να τα δίνει σε αυτή την συσκευασία και με αυτόν τον τρόπο, προφανώς επειδή με αυτόν τον τρόπο μπορεί να το κάνει. Προκειμένου λοιπόν να μπορέσει να συνεχίσει να το κάνει, εγώ δεν έχω πρόβλημα. :)

Περσι τα εριχναν εδω κατω αρκετοι. Κανενας δεν ειχε παραπονο, ουτε απο την τιμη ουτε φυσικα και απο την αποδοση. 2-3 ατομα απ'οσους ξερω συνεχιζουν και φετος, με τις ιδιες καλες αποδοσεις. Καλυκας Fiem, βυσμα δε θυμαμαι, πυριτιδα Ισπανικη.

Γιώργο ιδανικα για τσιχλα θα ήταν αν τα έβγαζε και σε 9 ή 9,5.
Αυτά επίσης για ορτυκι θα τα έπαιρναν, ειδικά οι δικαννακηδες.

Καλά εννοείτε πως δεν είναι πρόβλημα..Ξέρουμε παραπάνω λεπτομέρειες? τι πυρίτιδα έχει? τι ταχύτητες? Αν είναι να παραγγείλω καμιά 1000αρα! .yel.

Status
Not open for further replies.
Back