καλυκας Fiem- καψυλιο 686-πυριτιδα csb5- συγκεντρωτηρας B&P Ζ2ΜΚαλυκας Fiem, βυσμα δε θυμαμαι, πυριτιδα Ισπανικη.
καλυκας Fiem- καψυλιο 686-πυριτιδα csb5- συγκεντρωτηρας B&P Ζ2ΜΚαλυκας Fiem, βυσμα δε θυμαμαι, πυριτιδα Ισπανικη.
Εξαρτάται από τον τόπο για περπατητο που πας.Δλδ εγώ που κυνηγάω τσίχλα περπατητό με 7,5 δεν κάνει ε? .xm.
Με πρόλαβες Βίκτωρα thanks!
Καλά στοιχεία είναι για την τιμή τους.καλυκας Fiem- καψυλιο 686-πυριτιδα csb5- συγκεντρωτηρας B&P Ζ2Μ
12 χιλ ειναι Γιαννη... Πολυ ποιοτικα ολα για την τιμη τους...Ο παφυλας πόσο ψηλος είναι Αρι;
Εχθες εριξα για πρωτη φορα τα φυσιγγια Sporting του Κενταυρου... Πολυ ωραια κ μαλακα φυσιγγια κ με πολυ καλα καπνισματα... Νομιζω οτι με την τιμη των 4,5 ευρω που πωλουνται αξιζει κ με το παραπανω μια δοκιμη... Να στηριζουμε κιολας κ αυτους που προσφερουν φυσιγγια σε φυσιολογικες τιμες...
Πανο, τα Rm sporting Ν8,5 ειναι πολυ ωραια φυσιγγια, στο κυνηγι δεν τα εχω ριξει βεβαια αλλα η συμποεριφορα τους στο σκοπευτηριο μου δειχνει οτι θα ηταν αποτελεσματιοκοτατα κ εκει...
Αν το μεγαλο εξοδο, κατα γενικη ομολογια ειναι τα σκαγια, τοτε γιατι τα σκοπευτικα των 24γρ δεν εχουν σημαντικα χαμηλοτερη τιμη απο τα κυνηγετικα των 32γρ;
Οποιος δεν δουλεύει δωδεκαρι όπλο η ιδιογομωση είναι μονόδρομος.Τι να πούμε και εμείς που αγοράζουμε φυσίγγια με 14γρ. σκάγια προς 7,5 ευρώ το κουτί.buy buy. τα ίδια και χειρότερα για το 20αρι, οπότε από φέτος ιδιογόμωση και μόνο.
Όχι εν μέρει αλλά κατά 95%.!!!Aρα Παυλο, το επιχειρημα οτι πηρε το μολυβι πανω, αρα ακριβαινουν ολα, ειναι μπαρουφα εν μερει.
Ως Ελληνας έχω αισθανθεί σπεσιαλ ηλίθιος πολλές φορές.Πολυ απλα Βικτωρα γιατι σε μας τετοιο φυσιγγι θεωρειται σπεσιαλ. Οπως σπεσιαλ θεωρειται το διαπορας, η μεσοταπα, η μαλλινη ταπα, η διβασικη μπαρουτη, φυσιγγια γεμισμενα με περισσοτερα απο 33 γρ σκαγια, με ατσαλινα κοκ.
Σπεσιαλ σημαινει καπελωμα. Δυστυχως οτι ξεφευγει απο τη κατηγορια 30 με 33 γρ θεωρειται σπεσιαλ στην Ελλαδα και κοστολογειται οπως ολοι βλεπουμε.
Βικτωρα σε κάποιο τοπικ εχω ποσταρει τις τιμες του μολυβδου στις διεθνεις αγορες. Οι τιμες εχουν σκαμπανεβασματα, εξαρταται ποια χρονικη περιοδος κοιτας. Σε βαθος χρονου σχεδον ιδια τιμη αν θυμαμαι καλα, σε βαθος δεκαετιας υπαρχει διαφορα. Οπως ειπαι και ο Γιαννης κατα μεγαλο μερος ειναι δικαιολογια.Aρα Παυλο, το επιχειρημα οτι πηρε το μολυβι πανω, αρα ακριβαινουν ολα, ειναι μπαρουφα εν μερει.
Πόσο τα παίρνεις;Έχω πάθει πλάκα με τα σκοπευτικά μονόβολα και συγκεκριμένα με τα B&P.
Εκπληκτική ευθυβολία και δύναμη που η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα.
Συν ότι έχουν χαμηλή ανάκρουση.Δεν χορτένεις να ρίχνεις...
Πόσο τα παίρνεις;
Πόσο τα παίρνεις;