Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθες κυκλοφορησε η Β&P αυτο το teaser στα media και εγινε χαμος. Φυσιγγι σκοπευτικο με F2, προκομμενα πτερυγια, σκαγια με 5% αντιμονιο, 435 μδ αρχικη, καλυκας Gordon, συγκεντρωτηρας με πολυ αμορτισερ, τι αλλο να ζητησεις δηλαδη. Το μονο που ξερουμε για την ωρα ειναι οτι θα ειναι για σκοπευτικη χρηση και οτι θα υπαρξουν διαφοροι τυποι και λεπτομερειες θα ακολουθησουν πολυ συντομα
Βρε Παυλο, περα απο το marketing , ο κοινος θνητος σκοπευτης, τι να το κανει;;;θα εχει ισα με 7 ευρια το κουτι (αν το βγαλει σε 28). ασε και με τα 5-5,5 μια χαρα σπανε τα δισκακια :-)
 
Βρε Παυλο, περα απο το marketing , ο κοινος θνητος σκοπευτης, τι να το κανει;;;θα εχει ισα με 7 ευρια το κουτι (αν το βγαλει σε 28). ασε και με τα 5-5,5 μια χαρα σπανε τα δισκακια :)

Θα τα ριχνε πχ σε τρυγονια, αγριοπεριστερα, φασσα στα δαση και γενικα οπου χρειαζεσαι τουφεκια αστραπη και σκαγια που να σπανε κοκκαλα λες και ειναι μακαρονια. Ακομη και σε Rock Pigeons Ν. Αφρικη;)
Συμφωνω μαζι σου σε δισκακια και σαν κοινος θνητος δεν θα τα εριχνα στο σκοπευτηριο, εκτος βεβαια αν εκανα πρωταθλητισμο. Οσο για την τιμη περιμενω να δω και εξαρταται βασικα τι μεριδιο αγορας θελει να χτυπησει η Β&P.
 
Οπως και στις τσιχλες, ενα καλογεμισμενο φυσιγγι πολλες φορες σου βγαινει φτηνοτερο σαν κοστος, ακομα και αν εχει υψηλοτερη σχετικα τιμη αποκτησης. Σε καθε περιπτωση βεβαια, ενα φυσιγγι των 7 ευρω δε απευθυνεται σε μας τους χομπιστες, αλλα μια διαφορα του μισου ευρω νομιζω οτι ειναι αποδεκτη ακομα και αν δεν πας για το πρωταθλημα.
 
στην Ελλαδα ειδικα η Β&Ρ μας κανει τα χατηρια στις τιμες ...δλδ τα προιοντα τις με τις πρωτες υλες που εχουνε ειναι φθηνα ..εν σχεση με αλλα που εχουν ιδια + τιμη ..με πιο μετρια υλικα, ΑΛΛΑ σε σκοπευτικα ποτε δεν ειχε κανενα φθηνο , να χτυπησει τον ανταγωνισμο. Δεν εχω δει κατω απο 6 να εχει sporting φυσιγγια ..οποτε αυτο που θα ειναι και πιο spesial σειρα ...εεεεεε να μην ειναι κοντα στο 7 ??
 
Πολυ σε ευχαριστω για τη πληροφορια. Ειναι καποια Β&P που δεν τα φερνει ο αντιπροσωπος Ελλαδα οπως ολη η καινουργια σειρα ΝΙΚΕ, το ΜG2 και λοιπα.
Μου αρεσει η πρωτοβουλια του συγκεκριμενου μαγαζατορα με την απευθειας εισαγωγη.

και στελνει και αντικαταβολη παντου ;). εγω παντως με τα χαρακτηριστικα του mg2 και 8 ευρω η δεκαδα δεν βρηκα αλλο.
 
βρε παιδια λιγο "Off topic" αλλα βλεπω στο site της B&P , απο σειρα mythos μονο τα MG2 MYTHOS απο 36-46 γρμ, με v1 : 430 και μεσο ορο 800bar .... η "παλια" σειρα MYTHOS VALLE special , καταργηθηκε? και αν ναι γιατι ο εδω αντιπροσωπος (ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ) τα φερνει και δεν εχει τη νεα σειρα ???? Μας πουλαει οτι εχει περισεψει??
 
Η σειρά μύθος έχει ενοποιηθει με τα mg2. ότι υπάρχει Ελλάδα σε μύθος βαλε είναι παλιό απόθεμα. σε λίγα μπαρ και χαμηλή αρχική ταχύτητα 405 μ/δ αν θυμάμαι καλά, έχει μόνο αυτό με την μαλινη
 
Λέω να μοιραστούμε τις εμπειρίες απο σκοπευτικά φύσιγγα και τις τιμές τους. Προσωπικά είμαι σε αναζήτηση μιας και τα NSI γαμ... ή να το πω πιο μαλακά ακρίβυναν. Αν έχει υπ'οψην κάποιος φίλος κάτι με τιμή κάτω από τα 5 ευρώ ας ειδοποιήσει μιας και για "προπονήσεις" δεν θέλω να δίνω παραπάνω.
 
Alfa Game. 4.9 το κουτι. Στο site του. Αν εχεις σκοπευτικη ταυτοτητα παιρνεις απο τον Τουρη σε καλη τιμη τα σκοπευτικα. Δεν στελνει ομως δυστυχως σε μας εδω
Ευχαριστώ, σκοπευτική ταυτότητα εχω. Υπόψην ότι ο Τουρης τα έχει ανεβάσει 8% όποτε τα πρίμα έχουν ξεφύγει απο το τάληρο. Αν θες να σου πάρω και να στα στείλω με κάποιο τροπο πες μου
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top