Δεν τις ξερω καλα τις ισπανικες καπετανιες, και να την δω δεν θα ειμαι σιγουρος για την ταυτοτητα της...
η csb 1 δεν είναι σκοπευτικη φιλε , ειναι πυριτιδα με ονομαστικο φορτιο 32 , αν είναι η csb1 P δουλευει ανετα 34 , το κακο με τις csb είναι ότι οπτικα από τον υπολογιστη είναι τρομερα δυσκολο να τις ξεχωρισεις , μπορει να κανω λαθοςΠαραειναι χοντρο!!!Μιλαμε για πολλαααα bars αν ειναι "σκοπευτικη"!!
για ποιο λογο είναι πολύ δυσκολο αυτό φιλε ?Θεωρω πολυ δυσκολο να ειναι η ιδια πυριτιδα κ στα 28 κ στα 36...
Δεν τις γνωριζω,Μητσο!η csb 1 δεν είναι σκοπευτικη φιλε , ειναι πυριτιδα με ονομαστικο φορτιο 32 , αν είναι η csb1 P δουλευει ανετα 34 , το κακο με τις csb είναι ότι οπτικα από τον υπολογιστη είναι τρομερα δυσκολο να τις ξεχωρισεις , μπορει να κανω λαθος
Παιδια ανοιξα τα φυσιγγια του sigma 3 .... τα υλικα ΑΡΙΣΤΑ .... τα σκαγια τελεια , οι συγκεντρωτηρες απο τα λιγα που ξερω ειναι Β&Ρ δεν ξερω ο μεσοταπος τι ειναι, πυριτιδα PSB μαλλον , μου χε πει αλλα δεν θυμαμαι ποια Ισπανικη. αυτο που μου εκανε εντυπωση εινα ιοτι οι συγκεντρωτηρες ηταν προκομμενοι!!
Ζυγισα τα εξης :
................................
27,4 grm , 1,8 πυριτιδα κανονικο 28 γρμ
27,3 grm , 1,8 πυριτιδα μεσοταπο 28γρμ
...............................................................................
Αχ ρε Τόλη, αυτός ο δαίμων του ... πληκτρολογίου, τι φωτιές πήγε να ανάψει !!!Παιδιά τυπογραφικο λάθος
Τα σκοπευτικά είναι 1,40 ....όχι 1,8
Tωρα κατι γινεται.....με ακριβως την ιδια συνταγη γεμιζει και ο Κενταυρος το 28αρι του.Παιδιά τυπογραφικο λάθος
Τα σκοπευτικά είναι 1,40 ....όχι 1,8
με διαφορά στον κάλυκα και ίσως το καψούλι, δεν θυμάμαιTωρα κατι γινεται.....με ακριβως την ιδια συνταγη γεμιζει και ο Κενταυρος το 28αρι του.
Tωρα κατι γινεται.....με ακριβως την ιδια συνταγη γεμιζει και ο Κενταυρος το 28αρι του.
Σωστά, κάλυκα Fiem με 686 και λίγο παραπάνω μπαρούτη ... 1,45 γρ.με διαφορά στον κάλυκα και ίσως το καψούλι, δεν θυμάμαι
E για φυσιγγι εμπορικο που στοχευει στο κερδος ψιλοδυσκολο ειναι... Ειναι ασυμφορη η πυριτιδα στο 1,80 για 28 γρ... Για εναν τρελαμενο ιδιογομωτη που πειραματιζεται ειναι ευκολοτερο...για ποιο λογο είναι πολύ δυσκολο αυτό φιλε ?
Πηγαινοέρχομαι οδικώς συνέχεια, οπως είπα πιο πάνω δεν είναι πρόβλημα. Ως προς την νομιμότητα εχω αμφιβολίες.Σκεψου επισης και το πως θα τα φερεις.
Δεν τους εμπιστεύομαι, και δεν θέλω να μπλέξω στα καλά καθούμενα. Αν και δεν με έχουν ελέγξει ποτέ στην επιστροφή, ούτε υπάρχει κάποιος να ελέγξει δηλαδή, ωστόσο θέλω να είμαι τυπικός όσο αυτό είναι δυνατών.Nαι, αυτο ειναι ενα θεμα. Ξεκινα ρωτωντας στο καταστημα που θα τα ψωνισεις αν μπορουν να βγουν εκτος χωρας
Διονύση το ποιο πρακτικό είναι να ρωτήσεις στο "τελωνείο" που θα περάσεις μπαίνοντας !Δεν τους εμπιστεύομαι, και δεν θέλω να μπλέξω στα καλά καθούμενα. Αν και δεν με έχουν ελέγξει ποτέ στην επιστροφή, ούτε υπάρχει κάποιος να ελέγξει δηλαδή, ωστόσο θέλω να είμαι τυπικός όσο αυτό είναι δυνατών.
Δεν συναντάω κανέναν ποτέ σε αντίθεση με τους έλεγχους στο πήγαινε. Περνάει όποιος θέλει και φέρνει ότι θέλει. Αυτό με το τελωνείο το ξερω (αν και επιφυλάσσομαι) άλλα έλεγα μήπως γνωρίζει κανείς την νομοθεσία (αν υπάρχει)Διονύση το ποιο πρακτικό είναι να ρωτήσεις στο "τελωνείο" που θα περάσεις μπαίνοντας !
μιας και τούς ίδιους θα συναντήσεις και στην επιστροφή σου