Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλος χτες, εριχνε τα σπορτιγκ του Τριμμη. Δεν τα δοκιμασα, ουτε καν πηρα καποιο για σφαξιμο, εκεινος ομως ειχε καλη εντυπωση, και επισης και σε καλη τιμη.

Παιδια ανοιξα τα φυσιγγια του sigma 3 .... τα υλικα ΑΡΙΣΤΑ .... τα σκαγια τελεια , οι συγκεντρωτηρες απο τα λιγα που ξερω ειναι Β&Ρ δεν ξερω ο μεσοταπος τι ειναι, πυριτιδα PSB μαλλον , μου χε πει αλλα δεν θυμαμαι ποια Ισπανικη. αυτο που μου εκανε εντυπωση εινα ιοτι οι συγκεντρωτηρες ηταν προκομμενοι!!

Ζυγισα τα εξης :

35.5 grm , 2.2 πυριτιδα 36 γρμ φασσοπαπιοφυσιγγο!
27,4 grm , 1,8 πυριτιδα κανονικο 28 γρμ
27,3 grm , 1,8 πυριτιδα μεσοταπο 28γρμ

Απο Ανακρουση το 36 ...πολυ καλο μου φανηκε , εριξα κ το super kill 36 ...το ιδιο παιδια! Δοκιμες την παρασκευη ....παντως ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟ!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Πάντως τα υλικά είναι καλά μπορώ να πω ....θα δείξει και στο σκοπευτήριο, πάντως λόγο ζέστης το 36αρι δεν θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του

Δημητρη στο μάτι το 28 με το 36 μου φάνηκε λίγο διαφορετικό σε χρώμα. Πάντως 2,2 είχε μέσα...νορμαλ λάκτισμα....αλλά ήταν ΓΡΉΓΟΡΑ

Ρε παιδια,ειναι σιγουρα η ιδια πυριτιδα???
Παραειναι χοντρο!!!Μιλαμε για πολλαααα bars αν ειναι "σκοπευτικη"!!
Δεν θα καταλαβαινε κατι ο Παυλος?

ρε παιδια απο κοντρα δοσεις ΔΕΝ ξερω ...αλλα εχω ριξει ΧΙΛΙΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ φυσιγγια στη ζωη μου, και σας λεω οτι κανενα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΚΤΙΣΜΑ περα απο το προβλεπομενο!!!!
Αν βρεθω αυριο Σχιστο με τον Παυλο θα τα ανοιξουμε μαζι και θα ριξει και ο ιδιος, αλλα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΚΤΙΣΜΑ

Θεωρω πολυ δυσκολο να ειναι η ιδια πυριτιδα κ στα 28 κ στα 36... Στα 28 πιστευω οτι ειναι η CSB1, κ οχι η σκοπευτικη, που την εχει δουλεψει σε στυλ ελαφριας κοντρα δοσης, δεν σημαινει οτι θα ειναι κακο, ασυμφορο απο αποψη κοστους θα ειναι... Στα 36 δεν ξερω αλλα πολυ θα ηθελα να ξερω... .xm.

Θεωρω πολυ δυσκολο να ειναι η ιδια πυριτιδα κ στα 28 κ στα 36... Στα 28 πιστευω οτι ειναι η CSB1, κ οχι η σκοπευτικη, που την εχει δουλεψει σε στυλ ελαφριας κοντρα δοσης, δεν σημαινει οτι θα ειναι κακο, ασυμφορο απο αποψη κοστους θα ειναι... Στα 36 δεν ξερω αλλα πολυ θα ηθελα να ξερω... .xm.
Θα σου στείλω Αρη μαζί.με τα τσοκακια να τα δεις. Πάντως αύριο Σχιστό θα τα δω και στο τερέν.

Status
Not open for further replies.
Back