αυτοι μαλλον χαριζουνε. α ρε ελλαδαρα με τα ωραια σουΑν οι τιμες στα τσιχλοφυσιγγα ξεφυγαν εντελως στα σκοπευτικα εχουν εκτοξευθει για τους λογους που αναφεραμε κι εχθες. Σας δινω λοιπον τιμες λιανικης απο επωνυμα 28 γρ στην Ιταλια. Οι τιμες περιλαμβανουν ΦΠΑ και η πηγη μου το dimararmi.it
- NSI Due Europe 4.38, Fiocchi TT Two 4.40, Fiocchi FBlu 5, NSI Uno Prima 4,20, NSI Sporting Quattro 4.95, NSI Due Sporting 4.70, Fiocchi TT One 4.20, Fiocchi Black Sporting 4.80, Cheddite Sporting 3.95.
Δεν αναφερω επιτηδες τιμες απο τοπικους κατασκευαστες για να μην ξευτιλιστει το θεμα. Tα συμπερασματα δικα σας. Αν αφησουν ελευθερη την αγορα οι τιμες θα λοιωσουν σαν τα χιονια τον Ιουλιο.
Παύλε θυμάμαι πέρυσι είχες ρίξει κάτι RM που σου άρεσαν σαν αίσθηση και σαν κατανομέςπαιδάκια μίλησα με τον γνωστό μου άκυρο,,,,δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Τουρής ακόμα και για 10.000 φυσίγγια
μικρά τα περιθώρια στα εισαγώμενα και η τιμή των €5,5 είναι εξαιρετική αυτό μου είπε
Ναι αυτά έλεγα , για την περίπτωση ομαδικής αν έβγαιναν σε μια συμφέρουσα τιμή απο την στιγμή που είναι ποιοτικά και καλά φυσιγγια .τα rm premium gold θα λες , ωραίο φυσίγγι αρκετά συγκεντρωτικό με επινικελωμένα σκάγια, αλλά στην τιμή του πλέον + τα έξοδα μεταφοράς + τα ότι πρέπει να κατέβω από Γέρακα Αγ,Άννης να τα πάρω ξεφέυγει πολύ σε τιμή αν τα βάλεις κάτω
Μιας και λέτε για καποιον Έλληνα εγώ όπου έχω δοκιμάσει του Καραμάνιδη τα σκεετ και σπορτινγκ είναι φοβερά,σε πίνακα δεν έχω δοκιμάσει...τώρα από τιμές σε μεγάλες ποσότητες δεν γνωριζω εγώ επερνα 5.50 το πρώτο καιρό όπου τα επερνα και επειδή ήταν γνωστός μου αυτός όπου τα έδινε τα επερνα 5 και σε 1-2 κουτιά για μεγάλες ποσότητες και σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Καραμάνιδη πιστεύω θα αξίζει...Παιδια δεν υπαρχει καποιος ελληνας αξιοπιστος....?.....καποιοι λεγατε για τον Κενταυρο οτι ειναι πολυ καλο φυσιγγι ,το ιδιο μου ειπαν κι εμενα κατι φιλοι ,γιατι δεν το κοιταμε ?
Και σε καλη τιμη