Εχεις δικαιο....ειναι ιδιαιτερα μαλακο φυσιγγι οπως και του μητσακου!Θεωρώ του Κενταυρου ποιο μαλακο αλλα το εχω ριξει σε κρυο μονο και δεν ειναι αντικειμενικο αυτο που λεω.
Εχεις δικαιο....ειναι ιδιαιτερα μαλακο φυσιγγι οπως και του μητσακου!Θεωρώ του Κενταυρου ποιο μαλακο αλλα το εχω ριξει σε κρυο μονο και δεν ειναι αντικειμενικο αυτο που λεω.
Τα 5,5€ βικτωρα;εμενα δεν μου κανει σαν τιμη,κυριως λογω αυτοπεποιθησης θα προτημισω να παραμεινω στα due σε αυτα τα χρηματα!Προς το παρον παντως, κλεινω προς τα του Μητσακου. Και η τιμη τους ειναι αρκετα δελεαστικη
Συμφωνω. Αν και εγω ειμαι 5.10 uno prima.Τα 5,5€ βικτωρα;εμενα δεν μου κανει σαν τιμη,κυριως λογω αυτοπεποιθησης θα προτημισω να παραμεινω στα due σε αυτα τα χρηματα!
Και αυτο εξαιρετικη τιμη...ας βοηθησει καποιος ελληνας βιοτεχνης με μια καλυτερη τιμη και ενα αξιοπρεπες φυσιγγι και να στραφουμε σε αυτο....αν ειναι εφικτο ας μεταφερθει στον κυριο μητσακο το ολο project και αν μπορει να κανει κατι συμφερον για εμας και για αυτος θα ηταν ευχης εργον!Συμφωνω. Αν και εγω ειμαι 5.10 uno prima.
5,10 το prima με ταυτοτητα η κανονικα?? γιατι αυτο ειναι πολυ πιο μαλακο απ το due το οποιο για μενα ειναι αρκετα σκληρο φυσιγγι. νικο για πεςΣυμφωνω. Αν και εγω ειμαι 5.10 uno prima.
Με ταυτοτητα Ευριπιδη.5,10 το prima με ταυτοτητα η κανονικα?? γιατι αυτο ειναι πολυ πιο μαλακο απ το due το οποιο για μενα ειναι αρκετα σκληρο φυσιγγι. νικο για πες
Οντως το prima βρωμιζει οπως και το b&p sporting αυτο δεν σημαινει οτι εινσι κακο....γι'συτο μην το πολυμπερδευουμε το πραγμα ας,επικεντρωθουμε στην ουσια..Παυλο, ειναι ατομο που το εμπιστευομαι απολυτα ως προς τις εκτιμησεις του. Τα Prima τα εχω ψιλοριξει, αν θεωρηθει το 1 κουτι ολοκληρωμενη γνωμη, αλλα περαν του οτι στη πουλα οντως δεν καταλαβα διαφορες, εκαναν το οπλο χαλια απο την πυριτιδα. Θα μου πεις μικρο το κακο, απλα ηταν ο μονος λογος που δεν τα ηθελα.
Πέρυσι έριξα 2 κουτιά ....... μου φάνηκαν κάπως απότομα και σκληρά σαν αίσθηση , δεν έχω άποψη για το αργά - γρήγορα , γιατί η εμπειρία μου δεν επιτρέπει τέτοιες εκτιμήσεις. Αν υπάρχει μέτρο σύγκρισης θα έλεγα οτι τα prima έχουν την ποιο ισορροπημένη αίσθηση και αποτελεσματικότητα , έχω ακόμα 4 κουτιά. Του Κένταυρου πήρα 500 sporting , επίσης δεν τα χάρηκα , άλλη μια κούτα skeet μπορώ να πω οτι ήταν ποιο ισορροπημένα απο τα sporting.Τωρα χαζευοντας βλεπω οτι ο Ζωτος βγαζει 28αρι με F2 και τιμη 5.5. Εχει καποιος αποψη;
Σε αυτά αναφερόμουν και εγώ , http://metplast.gr/proionta-site/product/cheddite-sporting/Και τα Drago ειναι καλα, τα φερνει ο Μαυρουλης