Σκοπευτικά Φυσίγγια

Το πιο πιθανό Κώστα είναι λόγο έλλειψης πυρίτιδας. Μην πας μακριά, το Tordo 32 που ήταν το πιο εμπορικό φυσίγγι της εταιρείας είναι σε έλλειψη λόγω Gm3.
Ελα ντε....αυτο δε το σκεφτηκα καθολου...
Βρεικα του Κύργια ομως κ πηρα 2 κουτακια για δοκιμη....σε γνωστο sait, το δινουν με 410 m/s....είδωμεν.

Εγω πάλι πιστεύω ότι τώρα που έληξε το κυνήγι ξεκίνησε ο κόσμος να πηγαίνει σκοπευτήριο πιο εντατικά οπότε αυξήθηκε η κατανάλωση τους. Υπάρχει έλλειψη και σε σκοπευτικά εισαγωγής στην Αθήνα τουλάχιστον.

Εγω πάλι πιστεύω ότι τώρα που έληξε το κυνήγι ξεκίνησε ο κόσμος να πηγαίνει σκοπευτήριο πιο εντατικά οπότε αυξήθηκε η κατανάλωση τους. Υπάρχει έλλειψη και σε σκοπευτικά εισαγωγής στην Αθήνα τουλάχιστον.
Γερασιμε, αυτο με την εληψη σκοπευτικων ηταν πολυ πριν τη λιξη της κυνηγετικης περιόδου.

Αλήθεια είναι, γιατί έχει στραφεί ο κόσμος στα λίγα γραμμάρια για οικονομικούς κυρίως λόγους.
Και ναι και οχι, τα εχουν μελετησει τοσο οσο ωστε και να παιρνεις σκοπευτικα αλλα και οχι λεγοντας δινεις κατι παραπανω με παιρνει που με παιρνει η μπαλα...

Αλήθεια είναι, γιατί έχει στραφεί ο κόσμος στα λίγα γραμμάρια για οικονομικούς κυρίως λόγους.

Και για αυτό αλλά και γιατί πολλοί κατάλαβαν, αργά μάλλον, ότι και αυτά έχουν ψυχή και σκοτώνουν.

Εγώ στοκαρα άλλες δύο κούτες Ρουμελιώτη 28αρια πάντως και προβλέπεται να πάρω και άλλες 2 24αρια σύντομα. Τουλάχιστον να βγάλω μια 3ετια ακόμα γιατί όπως πάει το πράγμα με τις τιμές σε λίγο θα αρχίσω να πουλάω όπλα. Ήδη το σκέφτομαι για τη μια bennelli.

Back