Σκοπευτικά Φυσίγγια

Τελικά το φυσίγγι είναι θάνατος!!!! ΚΕΡΑΥΝΟΣ!! Ισα που χαιδευα σκανδαλη και το πουλι σοκ!!!!
Και σε δυσκολες συνθηκες!! Οποιος μπορει ας το δοκιμασει και σκοπευτηριο, θα γαζωνει!!!!
Μπαγλαμα δουβρη αυτο το φυσιγγι ειναι αληθινα flash!!!
Clever mirage supertarget 28,Νsi sporting 28,
Αlectoris sporting μαύρο 28γρ, Lambro series 2 skeet 24,Lambro skeet κιτρινο 24,Νsi Japan skeet 24...
Αυτά ειναι τα σκοπευτικα φυσίγγια που εχω χρησιμοποιήσει στο κυνήγι...
Το ένα καλύτερο από το άλλο...
Τυχαίο? Ίσως.......

Αlectoris sporting μαύρο 28γρ, Lambro series 2 skeet 24,Lambro skeet κιτρινο 24,Νsi Japan skeet 24...
Τυχαίο? Ίσως.......
Οταν τα λεγαμε απο καιρο επεφταν να μας φανε...Οποιος ειναι ανοικτος σε δοκιμες, εκτος να τον τρως απο τον λοκω, δεν χανει!!!

Last edited:
Τυχαίο? Ίσως.......
τα εχω τουφεκιση ολατουςςςς σε τρυγονι ορτυκι τσιχλαααα κεραυνοςςςς πουντα ωμοςςςς.think. και σε τι τιμεςςςς

Αυτά που είναι καλύτερα
Η πιο σωστή απάντηση.

Παρόλα αυτά τα εγώ τα πιο φθηνά που έχω βρει εγώ είναι του Ρουμελιώτη (8.20€ ή 8.30€ η καινούργια φουρνιά) και τυχαίνει να είναι και τα καλύτερα για εμένα χωρίς να έχω δοκιμάσει όμως τα πάντα, αλλά μια πολύ μεγάλη γκάμα των 28 γραμμαρίων. Συν ότι τα παίρνεις και σε ότι νούμερο γουστάρεις.

Η πιο σωστή απάντηση.

Παρόλα αυτά τα εγώ τα πιο φθηνά που έχω βρει εγώ είναι του Ρουμελιώτη (8.20€ ή 8.30€ η καινούργια φουρνιά) και τυχαίνει να είναι και τα καλύτερα για εμένα χωρίς να έχω δοκιμάσει όμως τα πάντα, αλλά μια πολύ μεγάλη γκάμα των 28 γραμμαρίων. Συν ότι τα παίρνεις και σε ότι νούμερο γουστάρεις.
Ολα τα νουμερα 8.30? και απο που ? Ο Ρουμελιωτης ειναι μαγαζι ?

Για Καλαμάτα πάντως μια 1000αρα μου κόστισε 5€.
0.25€ το κουτί μου βγήκε με μεταφορική.
Πες 8.55€ το κουτί (τα lambro series 2 και τα Nobel Due τα βρίσκω 8.5€ και βγαίνουν σε no8), και πάλι με την σχέση ποιότητας - τιμής δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στην Μεσσηνία ολόκληρη, ούτε στο νούμερο που θέλω.

Back