Θοδωρή που εισαι ρε συ? Ελα δε θελω κολπα, δηλωσε συμμετοχη......
Θοδωρή που εισαι ρε συ? Ελα δε θελω κολπα, δηλωσε συμμετοχη......
Καλά λες....που να ήσουν και σε πολεμικό καράβι....@StefanosM @ilias7316
Χαχαχα!!! Τι μ@@@κες ειστε εσεις ρε!!!!Που σας βρηκα!!!
- ilias7316
- Manos
- Vasilis
- Γιώργος - Altair Lusso
- Αλεξανδρος
- Θεόφραστος-averel
- Vasilis_303
- George_M2
- StefanosM
- Θοδωρης-Ευβοια Αν και δεν ειναι σιγουρο ακομη..Δν ξερω το προγραμμα της δουλειας...
άσε ρε Γεράσιμε , είπαμε να πάμε εμείς οι κυνηγοί.
Εσύ να πας αλλού............ ( σε κανένα παγκόσμιο FITASC να πούμε ........)
Προσωπικά σε θέλω και σαν άνθρωπο (χαθήκαμε γαμώτο) και σαν χορηγό (αν είναι δυνατον)...Α δεν με θέτε?
Προσωπικά σε θέλω και σαν άνθρωπο (χαθήκαμε γαμώτο) και σαν χορηγό (αν είναι δυνατον)...
Εσύ να κάτσεις να κάνεις παρέα στον φίλο μου...είναι ερασιτεχνικός αγώνας...χαχαχαχαΕκτός απροόπτου θα παρευρεθώ και γω.. Δεν βάζω το όνομα μου στην λίστα γιατί δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω
Προσωπικά σε θέλω και σαν άνθρωπο (χαθήκαμε γαμώτο) και σαν χορηγό (αν είναι δυνατον)...
Εσύ να κάτσεις να κάνεις παρέα στον φίλο μου...είναι ερασιτεχνικός αγώνας...χαχαχαχα
....σοβαρεύει το πράμα....Κι εγώ συμμετοχη αλλά μ ενα μεγαλο ερωτηματικό λογω οικονομικου.ειδωμεν.ελπίζω να τα καταφερω
Καλώς τα παιδιά!Κι εγώ συμμετοχη αλλά μ ενα μεγαλο ερωτηματικό λογω οικονομικου.ειδωμεν.ελπίζω να τα καταφερω
Παλευω με τα θηρία απο τώρα ναυαρχουκοΚαλώς τα παιδιά!
Δεν σε φοβάμαι,είσαι κρητικαρος εσύ!Παλευω με τα θηρία απο τώρα ναυαρχουκο
Μέσα και εγώΑλλαγή ημερομηνίας παιδιά σε 24/06/2018
Ήρθε η ώρα για τον δεύτερο αγώνα σκοποβολής του Hunterslife! Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουνίου στον σκοπευτήριο του Σχιστού. Για να μπορέσει να διεξαχθεί ο αγώνας θα πρέπει να έχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα μέχρι την Τρίτη 19 Ιουνίου. Φυσικά θα υπάρχουν και κάποια αναμνηστικά δώρα για τους νικητές. Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο μέλη του HL. Δηλώστε συμμετοχή παρακάτω.
- ilias7316
- Manos
- Vasilis
- Γιώργος - Altair Lusso
- Αλεξανδρος
- Θεόφραστος-averel
- Vasilis_303
- George_M2