Κανονικά χωρίς δελτίο έστω και για προπόνηση δεν μπορείς να ρίχνεις. Συνήθως όμως δεν το απαιτουν.σε αγώνες που γίνονται μέσω σκοε δεν ρίχνεις αν δεν εχεις δελτιοΤότε κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου. Γενικότερα όμως επειδή έχω μπερδευτεί χρειάζεται δελτίο για να πάει κάποιος να ρίξει 1-2 πούλες για ξεσκούριασμα ή όχι. Είχα την εντύπωση πως έχει γίνει υποχρεωτικό πλέον.
Στην Αττική στο σχιστό και στον Ασπροπυργο ρίχνεις σίγουρα και χωρίς ταυτότητα....στην Μαλακάσα δεν έχω πάει φέτος!Τότε κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου. Γενικότερα όμως επειδή έχω μπερδευτεί χρειάζεται δελτίο για να πάει κάποιος να ρίξει 1-2 πούλες για ξεσκούριασμα ή όχι. Είχα την εντύπωση πως έχει γίνει υποχρεωτικό πλέον.
Δεν είναι κακό φυσικά να έχεις...αλλά το κάνουν και για το 60αρι!Πάντα για προπόνηση μιλάμε. Αλλά τελευταία φορά που είχα ρωτήσει και τα δύο σκοπευτήρια πριν κανένα 3μηνο στο τηλ. μου είπαν ότι χρειάζεται ταυτότητα. Μήπως ήταν η περίοδος που γινόντουσαν πιο εντατικά έλεγχοι από την αστυνομία.
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα Ηλία. Δεν είναι το ποσό, είναι το γαμώτο και οι καιροί έχουν αλλάξει πλέον. Ας μην χαλάμε το θέμα όμως. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά.Δεν είναι κακό φυσικά να έχεις...αλλά το κάνουν και για το 60αρι!
Το ίδιο ισχύει και από την δικιά μου πλευρά εννοείται!και πριν τον αγώνα άμα θέλεις...εγώ πάω τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα για καμιά πουλα!Ακριβώς εκεί είναι το θέμα Ηλία. Δεν είναι το ποσό, είναι το γαμώτο και οι καιροί έχουν αλλάξει πλέον. Ας μην χαλάμε το θέμα όμως. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά.
Αλλάξτε θέμα καλά λέει ο φίλος ο gp..γιατι υπάρχουν και κόμπλες και μπορεί να μας χαλάσουν την μερα!Το ίδιο ισχύει και από την δικιά μου πλευρά εννοείται!και πριν τον αγώνα άμα θέλεις...εγώ πάω τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα για καμιά πουλα!
Δεν θα χρειαστεί δελτίο σκοπευτή, είναι ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των μελών του HL
Θα εχω αδεια!!!Θα ειμαι χωριο!!!!Αλλάξτε θέμα καλά λέει ο φίλος ο gp..γιατι υπάρχουν και κόμπλες και μπορεί να μας χαλάσουν την μερα!
Θοδωρή θέλω να σε δω τώρα τι δικαιολογία θα βρεις!???χαχαχαχαα
Θα εχω αδεια!!!Θα ειμαι χωριο!!!!
ε ναι!!!!!
ε ναι!!!!!
Ουστ ρε κηφηνες
Τι διαβαζουν τα ματακια μου; Κρητηκιε!!! εχεις σπεσιαλ μασαζακι πριν τον αγωνα για να αποδωσης καλλιτερα μονο σιγουρεψετο και πες το να ετοιμαστω θελω τον χρονο μουΚι εγώ συμμετοχη αλλά μ ενα μεγαλο ερωτηματικό λογω οικονομικου.ειδωμεν.ελπίζω να τα καταφερω
Γιάννη δεν κανονίζεις να πάμε να φάμε κιόλας μετά??Τι διαβαζουν τα ματακια μου; Κρητηκιε!!! εχεις σπεσιαλ μασαζακι πριν τον αγωνα για να αποδωσης καλλιτερα μονο σιγουρεψετο και πες το να ετοιμαστω θελω τον χρονο μου
Με πηρουνι η με τα χερια;Γιάννη δεν κανονίζεις να πάμε να φάμε κιόλας μετά??
Αυτο εννοειτε οτι μετα θα εχει μασα.....Γιάννη δεν κανονίζεις να πάμε να φάμε κιόλας μετά??
Αν έρθεις και ρίξεις θα φάμε με τα χέριαΜε πηρουνι η με τα χερια;
Προσεχε!! εχω μαρτυρες τωρα!!!Αν έρθεις και ρίξεις θα φάμε με τα χέρια