Σκοπευτικός αγώνας hunterslife

Τότε κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου. Γενικότερα όμως επειδή έχω μπερδευτεί χρειάζεται δελτίο για να πάει κάποιος να ρίξει 1-2 πούλες για ξεσκούριασμα ή όχι. Είχα την εντύπωση πως έχει γίνει υποχρεωτικό πλέον.

Τότε κι εγώ μέσα εκτός απροόπτου. Γενικότερα όμως επειδή έχω μπερδευτεί χρειάζεται δελτίο για να πάει κάποιος να ρίξει 1-2 πούλες για ξεσκούριασμα ή όχι. Είχα την εντύπωση πως έχει γίνει υποχρεωτικό πλέον.
Κανονικά χωρίς δελτίο έστω και για προπόνηση δεν μπορείς να ρίχνεις. Συνήθως όμως δεν το απαιτουν.σε αγώνες που γίνονται μέσω σκοε δεν ρίχνεις αν δεν εχεις δελτιο

Στην Αττική στο σχιστό και στον Ασπροπυργο ρίχνεις σίγουρα και χωρίς ταυτότητα....στην Μαλακάσα δεν έχω πάει φέτος!

Πάντα για προπόνηση μιλάμε. Αλλά τελευταία φορά που είχα ρωτήσει και τα δύο σκοπευτήρια πριν κανένα 3μηνο στο τηλ. μου είπαν ότι χρειάζεται ταυτότητα. Μήπως ήταν η περίοδος που γινόντουσαν πιο εντατικά έλεγχοι από την αστυνομία.

Πάντα για προπόνηση μιλάμε. Αλλά τελευταία φορά που είχα ρωτήσει και τα δύο σκοπευτήρια πριν κανένα 3μηνο στο τηλ. μου είπαν ότι χρειάζεται ταυτότητα. Μήπως ήταν η περίοδος που γινόντουσαν πιο εντατικά έλεγχοι από την αστυνομία.
Δεν είναι κακό φυσικά να έχεις...αλλά το κάνουν και για το 60αρι!

Δεν είναι κακό φυσικά να έχεις...αλλά το κάνουν και για το 60αρι!
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα Ηλία. Δεν είναι το ποσό, είναι το γαμώτο και οι καιροί έχουν αλλάξει πλέον. Ας μην χαλάμε το θέμα όμως. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά.

Ακριβώς εκεί είναι το θέμα Ηλία. Δεν είναι το ποσό, είναι το γαμώτο και οι καιροί έχουν αλλάξει πλέον. Ας μην χαλάμε το θέμα όμως. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά.
Το ίδιο ισχύει και από την δικιά μου πλευρά εννοείται!και πριν τον αγώνα άμα θέλεις...εγώ πάω τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα για καμιά πουλα!

Το ίδιο ισχύει και από την δικιά μου πλευρά εννοείται!και πριν τον αγώνα άμα θέλεις...εγώ πάω τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα για καμιά πουλα!
Αλλάξτε θέμα καλά λέει ο φίλος ο gp..γιατι υπάρχουν και κόμπλες και μπορεί να μας χαλάσουν την μερα!

Δεν θα χρειαστεί δελτίο σκοπευτή, είναι ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των μελών του HL

Θοδωρή θέλω να σε δω τώρα τι δικαιολογία θα βρεις!???.yelling.χαχαχαχαα

Αλλάξτε θέμα καλά λέει ο φίλος ο gp..γιατι υπάρχουν και κόμπλες και μπορεί να μας χαλάσουν την μερα!

Θοδωρή θέλω να σε δω τώρα τι δικαιολογία θα βρεις!???.yelling.χαχαχαχαα
Θα εχω αδεια!!!Θα ειμαι χωριο!!!!.bye2.
.fishing..fishing..fishing.
.beer..bbq..beer..bbq..beer..bbq.

Κι εγώ συμμετοχη αλλά μ ενα μεγαλο ερωτηματικό λογω οικονομικου.ειδωμεν.ελπίζω να τα καταφερω
;)
Τι διαβαζουν τα ματακια μου;.well done. Κρητηκιε!!! εχεις σπεσιαλ μασαζακι πριν τον αγωνα για να αποδωσης καλλιτερα;) μονο σιγουρεψετο και πες το να ετοιμαστω.my man. θελω τον χρονο μου.love..love.

Τι διαβαζουν τα ματακια μου;.well done. Κρητηκιε!!! εχεις σπεσιαλ μασαζακι πριν τον αγωνα για να αποδωσης καλλιτερα;) μονο σιγουρεψετο και πες το να ετοιμαστω.my man. θελω τον χρονο μου.love..love.
Γιάννη δεν κανονίζεις να πάμε να φάμε κιόλας μετά?? bbq2

Το ποιο πιθανον ειναι να παρεβρεθω και εγω σε αυτο το ωραιο ιβεντ.
οποτε σας παρακαλω συμπληρωστε και τον κοττον και εμενα απο κατω στην λιστα.....
Γιάννη δεν κανονίζεις να πάμε να φάμε κιόλας μετά?? bbq2
Αυτο εννοειτε οτι μετα θα εχει μασα.....

Back