chevy z71
- ilias7316
- Manos
- Vasilis
- Γιώργος - Altair Lusso
- Αλεξανδρος
- Θεόφραστος-averel
- Vasilis_303
- George_M2
- StefanosM
- Θοδωρης-Ευβοια
- Stef21
- Pain
- Evripidis302
- gp106
- Φίλιππας
- John
- jdp(οχι 100/%)
- Overlord.
- Axaios67
- fanisrem
τα εκανα χάλια ...chevy z71
Διάβασα το δικό σου πρώτα αλλά με είχαν συμπεριλάβει ήδη οι διαχειριστές γι αυτό το πρόσθεσα δεν υπάρχει θέμα προς θεού ..τα εκανα χάλια ...
Βγαλε και μενα Βασιλη..Θα λειπω εκεινη την περιοδο..Για ρίξτε μια ματιά γιατί μπερδεύτηκαν λίγο τα ονόματα! Ελπίζω να μην έχω αφήσει κανέναν έξω. StefanosM είναι εκτός...
Εσυ είσαι μεγαααλος πιστολάς!!!!!!Βγαλε και μενα Βασιλη..Θα λειπω εκεινη την περιοδο..
Τελικά αυτή τη φανέλα με το Νο 9 κανείς δεν την θέλει.Καταραμένη θα ναι.
Πρώτο ο Στέφανος ,μετά ο Θοδωρής ,αντε να δούμε ο επομενος ...
Καλα κάτσε γιατί έχω φορτώσει απο χθες με την μαλακία αυτη με το διπλωμα και μπορει να τα γειώσω όλα και να έρθω! Απλα για να μαι τυπικός είπα να μην γεμίζω την λίστα αν δεν είμαι 100% σίγουρος!το έχω αυτο το κακο!..Τελικά αυτή τη φανέλα με το Νο 9 κανείς δεν την θέλει.Καταραμένη θα ναι.
Πρώτο ο Στέφανος ,μετά ο Θοδωρής ,αντε να δούμε ο επομενος ...
Σιγά μη σκύψω να σηκώσω τη φανέλα.Άντε μωρή αλεπού...σήκωσε το γάντι... εεεε...την φανέλα εννοούσα...
Γιώργο λέμε για δύο απλά περιμέναμε να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε για να το ανακοινώσουμε. Το κόστος συμμετοχής θα είναι οι πούλες και τα φυσίγγια σας παιδιά. Φυσίγγια μπορείτε να φέρετε και από το σπίτι σας!πόσες πουλες θα είναι?
Με 2 κουτιά θα είσαι εντάξει δηλαδή.. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω..πόσες πουλες θα είναι?
Αν ρίχνεις μια τουφεκια στον δίσκο....ναι.Με 2 κουτιά θα είσαι εντάξει δηλαδή.. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω..
Με 2 κουτιά θα είσαι εντάξει δηλαδή.. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω..