Σκοπευτικός αγώνας hunterslife

1. ilias7316
  2. Manos
  3. Vasilis
  4. Γιώργος - Altair Lusso
  5. Αλεξανδρος
  6. Θεόφραστος-averel
  7. Vasilis_303
  8. George_M2
  9. StefanosM
  10. Θοδωρης-Ευβοια
  11. Stef21
  12. Pain
  13. Evripidis302
  14. gp106
  15. Φίλιππας
  16. John
  17. jdp(οχι 100/%)
  18. Overlord.

Καλημέρες!!

ΥΓ: Τελευταία επίσκεψη στην Μαλακάσσα....ήθελε ταυτότητα σκοπευτή. Στον Ασπρόπυργο όχι. Δεν ξέρω βέβαια επειδή με ξέρουν...ίσως να μην την ζήτησαν.

1. ilias7316
  2. Manos
  3. Vasilis
  5. Αλεξανδρος
  6. Θεόφραστος-averel
  7. Vasilis_303
  8. George_M2
  9. StefanosM
  10. Θοδωρης-Ευβοια
  11. Stef21
  12. Pain
  13. Evripidis302
  14. gp106
  15. Φίλιππας
  16. John
  17. jdp(οχι 100/%)
  18. Overlord.
Καλημέρες!!

ΥΓ: Τελευταία επίσκεψη στην Μαλακάσσα....ήθελε ταυτότητα σκοπευτή. Στον Ασπρόπυργο όχι. Δεν ξέρω βέβαια επειδή με ξέρουν...ίσως να μην την ζήτησαν.
  1. ilias7316
  2. Manos
  3. Vasilis
  5. Αλεξανδρος
  6. Θεόφραστος-averel
  7. Vasilis_303
  8. George_M2
  9. StefanosM
  10. Θοδωρης-Ευβοια
  11. Stef21
  12. Pain
  13. Evripidis302
  14. gp106
  15. Φίλιππας
  16. John
  17. jdp(οχι 100/%)
  18. Overlord.
  19. Thod (Eτσι για το γούστο και την αλητεία!!!)

Παιδιά. Περίμενα για να γίνω το νούμερο 20
Και θα έλεγα επειδή είναι καθαρά ερασιτεχνικός αγώνας για κυνηγούς όπως έκανε και ο Άγγελος Κάλυκας στον Πύργο να φτιαχτεί ένα μενού καθαρά κυνηγετικό και όχι αγωνίσματος Σπόρτινγκ που να έχει εύκολες κυνηγετικες βολές ότι συναντάμε στο κυνήγι κυρίως και θα μπορούσε η μία πουλά να είναι σε Φέρμα γιατί έχουμε πολλούς φίλους που κυνηγούν Φέρμα κυρίως έτσι ώστε να έχουμε επιτυχίες περισσότερες και να χαρούμε όλοι.

ευχαριστως να μπωρουσα να ερθω και εγω να σας γνωρισωωωω να σας παρω και το κυπελοοοοοο.my man..sarcastic..sarcastic.

Στο κύπελλο με το κρασί αναφέρεσαι;;;.my man.

Και θα έλεγα επειδή είναι καθαρά ερασιτεχνικός αγώνας για κυνηγούς όπως έκανε και ο Άγγελος Κάλυκας στον Πύργο να φτιαχτεί ένα μενού καθαρά κυνηγετικό και όχι αγωνίσματος Σπόρτινγκ που να έχει εύκολες κυνηγετικες βολές ότι συναντάμε στο κυνήγι κυρίως και θα μπορούσε η μία πουλά να είναι σε Φέρμα γιατί έχουμε πολλούς φίλους που κυνηγούν Φέρμα κυρίως έτσι ώστε να έχουμε επιτυχίες περισσότερες και να χαρούμε όλοι.

Φώτη έλα εσύ και θα τα βρούμε με τον αγώνα, άλλωστε είναι αγώνας για να δυναμώσουμε τις σχέσεις μας και να τα πούμε από κοντά.

Δεν νομίζω να αλλάξει ο Μημης τις τροχιές για εμας, αλλά ίσως μπορούμε να αποκλείσουμε κάποιες μηχανές και να φτιάξουμε ένα σχήμα με 6 μηχανές πχ αυτές με τις ποιο κυνηγετικές τροχιες.

Δεν νομίζω να αλλάξει ο Μημης τις τροχιές για εμας, αλλά ίσως μπορούμε να αποκλείσουμε κάποιες μηχανές και να φτιάξουμε ένα σχήμα με 6 μηχανές πχ αυτές με τις ποιο κυνηγετικές τροχιες.
π.χ. 3 λαγούς ( νο. 5 ) και 3 μπεκάτσες ( νο. 10 ) ..... .yel..yel..yel..yel..yel..yel.

Back