Σουγιάδες και Μαχαίρια

Ευχαριστώ Γιώργο.Θα ξεκινήσω πρώτα από τα εύκολα κ θα δοκιμάσω την τελευταία λύση.Αν δεν γίνει δουλειά τότε αναγκαστικά θα ανοίξω λίγο παραπάνω την εγκοπή.
Πάντως όταν πάμε για αγορά οπινελ καλό ειναι να ανοιγοκλεινουμε το σουγια πριν τον αγοράσουμε γιατί έχω προσέξει οτι κάποιοι ανοίγουν εύκολα και κάποιοι άλλοι οχι..και ας ειναι από το ίδιο κουτί..
Ο συγκεκριμένος ήταν δώρο αλλιώς θα τον είχα τσεκαρει πριν την αγορα:)

Ευχαριστώ Γιώργο.Θα ξεκινήσω πρώτα από τα εύκολα κ θα δοκιμάσω την τελευταία λύση.Αν δεν γίνει δουλειά τότε αναγκαστικά θα ανοίξω λίγο παραπάνω την εγκοπή.
Πάντως όταν πάμε για αγορά οπινελ καλό ειναι να ανοιγοκλεινουμε το σουγια πριν τον αγοράσουμε γιατί έχω προσέξει οτι κάποιοι ανοίγουν εύκολα και κάποιοι άλλοι οχι..και ας ειναι από το ίδιο κουτί..
Ο συγκεκριμένος ήταν δώρο αλλιώς θα τον είχα τσεκαρει πριν την αγορα:)
Προκειται για έναν από τους καλύτερους σουγιάδες σε σχεση τιμης και αποδοσης :):)

Έτσι ακριβώς.Και για τα λεφτά τους μια χαρά ξυρίζει η λάμα τους;)
Έμενα αυτού του στυλ η σουγιαδες ειναι η αδυναμία μου..Με τους σουγιαδες πολυεργαλεια δεν τα πάω καλα..

Γιώργο επειδή ο καθένας μας έχει την δική του γνώμη και θα σε μπερδεψουμε στο τέλος..Δεν του λες να στα δώσει κ τα τρία λέω εγω να τελειώνει το πανηγύρι....sarcastic.
Αφού δεν σου έχει κάνει ποτέ δώρο ευκαιρία να σου κάνει τρία δώρα μαζεμένα...Γιορτές έρχονται ...;)

http://tinypic.com/view.php?pic=2qlcrvc&s=9
Ζητησα από τον Κουμπάρο μου ο οποιος φτιαχνει custom μαχαιρια και επειδή είναι πουστης και δεν μου εχει κανει ένα δωρο ποτε να μου δωρισει ένα μαχαιρακι να κανω και εγω το κοματι μου,μου ειπαι να διαλέξω μεταξυ αυτων.Ποιο νομιζετε ότι είναι ποιο μπανικο κατά την γνωμη σας?
Γιωργο τα δυο αριστερά είναι γενικης χρησεως διάλεξε όποιο σου κάτσει καλύτερα στην παλάμη. Προτίμησε λάμα μέχρι 12 εκ και λαβή άλλο τόσο. Το δεξι πιο πολύ ταιριάζει για γδαρσιμο.
Παρεμπιπτόντως πόσες γουρουνοπαρεες έχει το Ρεγγινι;

Γιωργο τα δυο αριστερά είναι γενικης χρησεως διάλεξε όποιο σου κάτσει καλύτερα στην παλάμη. Προτίμησε λάμα μέχρι 12 εκ και λαβή άλλο τόσο. Το δεξι πιο πολύ ταιριάζει για γδαρσιμο.
Παρεμπιπτόντως πόσες γουρουνοπαρεες έχει το Ρεγγινι;
Παιδια θα παρω αυτό με την λαβη με το κοκαλο είναι ποιο πιασαρικο στο ματι :):)
Το Ρεγγινη εχει δυο γουρουνοπαρεες

Γιώργο όποιο και να πάρεις να το χαρείς και να το καμαρώνεις
κι εμένα το αριστερό μ αρέσει με την πρώτη ματιά αλλά το δεξί μου φαίνεται πιο γεμάτο στο χέρι πιο δυνατό πιο βαρύ και πιο <<κακό>> θα έλεγα :)
αφού πας για γουρούνι ίσως βοηθήσει.....κάνε μια πρόβα πριν αποφασίσεις ;)

Γιώργο όποιο και να πάρεις να το χαρείς και να το καμαρώνεις
κι εμένα το αριστερό μ αρέσει με την πρώτη ματιά αλλά το δεξί μου φαίνεται πιο γεμάτο στο χέρι πιο δυνατό πιο βαρύ και πιο <<κακό>> θα έλεγα :)
αφού πας για γουρούνι ίσως βοηθήσει.....κάνε μια πρόβα πριν αποφασίσεις ;)
Eγινε αυτό θα κανω

Παιδια θα παρω αυτό με την λαβη με το κοκαλο είναι ποιο πιασαρικο στο ματι :):)
Το Ρεγγινη εχει δυο γουρουνοπαρεες
Έρχεται ένας φίλος στην μια από τις δύο. Πρώτα κυνηγουσε με κάποιους από το Καινούργιο.

Ο κουμπάρος σου πάντως κάνει ωραία δουλειά.
ΣΧ :για μεταφρασε το.
Δεν είναι άσχημη ιδέα να παρουσιασει και τη δουλειά του εδώ ή στα Γενικά >>Επαγγελματίες.
Σταθης Χριστοπουλος
Δεν πουλαει το εχει Hobbi.

[QUOTΕ="jnp, post: 56494, member: 104"]Κρίμα, φαίνονται καλοφτιαγμενα και με μεράκι.
Να του μεταβιβασεις τα συγχαρητήρια μου.[/QUOTE]
Θα του τα μεταβιβασω να κανει χαρα..exciting.

Back