Αν μετά από κάθε χρήση έχεις τον χρόνο να το περνάς μια ψιλή στην πέτρα θα είσαι οκ.Αν το αφήσεις να στομωσει για τα καλά......εκεί θέλει υπομονή.Ευχαριστώ Παντελή , η παραγγελία έπεσε κι εγώ δεν το έχω με τις πέτρες αλλά ούτε και υπομονή.
Αν μετά από κάθε χρήση έχεις τον χρόνο να το περνάς μια ψιλή στην πέτρα θα είσαι οκ.Αν το αφήσεις να στομωσει για τα καλά......εκεί θέλει υπομονή.Ευχαριστώ Παντελή , η παραγγελία έπεσε κι εγώ δεν το έχω με τις πέτρες αλλά ούτε και υπομονή.
Χρήση του ηλεκτρικού μηχανήματος ken onion γιατί;;Αν μετά από κάθε χρήση έχεις τον χρόνο να το περνάς μια ψιλή στην πέτρα θα είσαι οκ.Αν το αφήσεις να στομωσει για τα καλά......εκεί θέλει υπομονή.
Θέλει υπομονή η πέτρα.Χρήση του ηλεκτρικού μηχανήματος ken onion γιατί;;
Γαμω τα ακονισματα!!Κ εμείς απ' το βιλαμπαχο,ακονιζουμε με γυαλοχαρτα600-1000-3000-μπελτ γουιθ κομπαουντ
(φαιναλτατς)
Χωρεις παρκισονΓαμω τα ακονισματα!!
Με την προϋπόθεση ότι το χέρι είναι σταθερό!
Ένα φραπεδακι με τρείς κουταλιές της σούπας καφέ και τα χερια θα πηγαίνουν μπρος πίσω μόνα τους.Γαμω τα ακονισματα!!
Με την προϋπόθεση ότι το χέρι είναι σταθερό!
Γιατί; Το καλύτερο παλμικό τριβείο...Χωρεις παρκισον
Πέρνα τον με κάνα τροχουδάκο λείανσης αλλιώς εκεί θα καταλήξει πάλι ...
Μπα για εκεί θα πάει η λαβή είναι 10χιλ σίγουρα είναι πολύ βαρύΠέρνα τον με κάνα τροχουδάκο λείανσης αλλιώς εκεί θα καταλήξει πάλι ...
Φτιάξε και καμιά λαβή.
https://www.kalkantzakos.com/Produc...-ilektrikos-akonistis-mahairion-kai-ergaleionΒασίλη, ποιό είναι πιο βολικό; Εννοώ σχέση ευκολίας και αποτελέσματος.
Έφαγα μια ψιλοφολα με αυτή την εταιρεία και θα φοβόμουν να τους ακουμπήσω 240 ευρώ. Πέτρα και Άγιος ο Θεός.
Για πες ,εγώ πάντως παραλαμβάνω αύριο.Έφαγα μια ψιλοφολα με αυτή την εταιρεία και θα φοβόμουν να τους ακουμπήσω 240 ευρώ. Πέτρα και Άγιος ο Θεός.
Τι σου έκαναν ;Έφαγα μια ψιλοφολα με αυτή την εταιρεία και θα φοβόμουν να τους ακουμπήσω 240 ευρώ. Πέτρα και Άγιος ο Θεός.
Ποιο έχεις παραγγείλει ;Για πες ,εγώ πάντως παραλαμβάνω αύριο.
Ένας opinel δεν είναι ποτέ πεταμένα λεφτά. Πήρα τον Carbon όχι τον stainless και μάλλον θα αγοράσω ακόμα έναν ίδιο. Τίμια εργαλεία.Με πρόλαβες..... εγώ έβλεπα αυτόν....View attachment 68583