Σουγιάδες και Μαχαίρια

Όλες αστεράκι είναι....που βρίσκουμε τέτοια κατσαβίδια❓....η μια είναι νταούλι...οι άλλες νανάκια....αν δεν έκανα μεγέθυνση δεν εσωνα να δω αστεράκι‼️
Σε όλα τα μαγαζιά με εργαλεία, ζήτησε: κλειδιά ή μύτες τορξ.
Τι πρόβλημα εμφανίζει; δεν στέκεται η λάμα ανοιχτή;

Σε όλα τα μαγαζιά με εργαλεία, ζήτησε: κλειδιά ή μύτες τορξ.
Τι πρόβλημα εμφανίζει; δεν στέκεται η λάμα ανοιχτή;
Στην αρχή είχε σφίξει ....άνοιγε με δυσκολία....του κάνω ένα μπανάκι με μπαλιστολ κ άνοιγε σφαιρα....αλλά μετά από λίγο ...όταν τον έκλεινα ,ξανάανοιγε μόνος του ,δύο φορές με έκοψε έτσι,ώσπου εν τέλει σταμάτησε εντελώς να δουλεύει....

https://farmadeals.com/3048-mannesmann-set-mytes-21-tem.html

Εγώ τα έχω και σε καστανια μικρή. Πολύ βολική
Καλή φάση....μάθαμε κ τα τορξ στα 52....περιλαμβάνει όλα τα μεγέθη❓η θα πρέπει να τρέχω σαν τον φούντα ....με το μαχαίρι στην τσέπη, για να βρω τα δύο μεγέθη που έχει ο εν λόγω σουγιάς❓

Στην αρχή είχε σφίξει ....άνοιγε με δυσκολία....του κάνω ένα μπανάκι με μπαλιστολ κ άνοιγε σφαιρα....αλλά μετά από λίγο ...όταν τον έκλεινα ,ξανάανοιγε μόνος του ,δύο φορές με έκοψε έτσι,ώσπου εν τέλει σταμάτησε εντελώς να δουλεύει....
Λογικά έσπασε η κόντρα λάμα που το κρατάει ανοιχτό. Αν είναι αυτό χαιρετίσματα. 😢

Καλή φάση....μάθαμε κ τα τορξ στα 52....περιλαμβάνει όλα τα μεγέθη❓η θα πρέπει να τρέχω σαν τον φούντα ....με το μαχαίρι στην τσέπη, για να βρω τα δύο μεγέθη που έχει ο εν λόγω σουγιάς❓

Πάρε ένα σετ να έχει αρκετά μέσα. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά με εργαλεία στα μέρη σου πρώτα. Αν δεν βρεις παίρνεις από ίντερνετ

Τώρα κοίταξα προσεχτικά ένα σουγιαδακι EDC και χρειάστηκε να σφιξω τις βίδες που συγκρατούν το έλασμα τσέπης γιατί δεν έχω βάλει κόλλα σπειρωματων. Όλες οι βίδες είναι torx6 ενώ η κεντρική είναι torx7.
Χρησιμοποιησα ένα σετ με μύτες ηλεκτρονικών της Parkside που είχε μύτες torx4-15.
IMG_20230506_181542.jpgIMG_20230506_181420.jpg

Back