gvp9000
Banned
Κόλλα σπειρωμάτωνΜου χάλασε ο Κινέζος Μπράου φλιπερ φολντινγκ ναιφ....άντε τώρα να βρεις με τι ....ξεβιδωνουν οι βίδες του ...
Κόλλα σπειρωμάτωνΜου χάλασε ο Κινέζος Μπράου φλιπερ φολντινγκ ναιφ....άντε τώρα να βρεις με τι ....ξεβιδωνουν οι βίδες του ...
Για βάλε κοντινές φωτό εκατέρωθεν...Μου χάλασε ο Κινέζος Μπράου φλιπερ φολντινγκ ναιφ....άντε τώρα να βρεις με τι ....ξεβιδωνουν οι βίδες του ...
Όταν πάω σπίτι....Για βάλε κοντινές φωτό εκατέρωθεν...
Μήπως είναι πολλές;Πάω να ανεβάσω φωτός κ με λέει....ουπς παρουσιάστηκε προμπλεμο ασφαλείας
Πάω να ανεβάσω φωτός κ με λέει....ουπς παρουσιάστηκε προμπλεμο ασφαλείας
Μύτες ή κατσαβίδια Torx
Σε όλα τα μαγαζιά με εργαλεία, ζήτησε: κλειδιά ή μύτες τορξ.Όλες αστεράκι είναι....που βρίσκουμε τέτοια κατσαβίδια....η μια είναι νταούλι...οι άλλες νανάκια....αν δεν έκανα μεγέθυνση δεν εσωνα να δω αστεράκι
Στην αρχή είχε σφίξει ....άνοιγε με δυσκολία....του κάνω ένα μπανάκι με μπαλιστολ κ άνοιγε σφαιρα....αλλά μετά από λίγο ...όταν τον έκλεινα ,ξανάανοιγε μόνος του ,δύο φορές με έκοψε έτσι,ώσπου εν τέλει σταμάτησε εντελώς να δουλεύει....Σε όλα τα μαγαζιά με εργαλεία, ζήτησε: κλειδιά ή μύτες τορξ.
Τι πρόβλημα εμφανίζει; δεν στέκεται η λάμα ανοιχτή;
Καλή φάση....μάθαμε κ τα τορξ στα 52....περιλαμβάνει όλα τα μεγέθηη θα πρέπει να τρέχω σαν τον φούντα ....με το μαχαίρι στην τσέπη, για να βρω τα δύο μεγέθη που έχει ο εν λόγω σουγιάςhttps://farmadeals.com/3048-mannesmann-set-mytes-21-tem.html
Εγώ τα έχω και σε καστανια μικρή. Πολύ βολική
Λογικά έσπασε η κόντρα λάμα που το κρατάει ανοιχτό. Αν είναι αυτό χαιρετίσματα.Στην αρχή είχε σφίξει ....άνοιγε με δυσκολία....του κάνω ένα μπανάκι με μπαλιστολ κ άνοιγε σφαιρα....αλλά μετά από λίγο ...όταν τον έκλεινα ,ξανάανοιγε μόνος του ,δύο φορές με έκοψε έτσι,ώσπου εν τέλει σταμάτησε εντελώς να δουλεύει....
Αυτά είναι κυρίως για ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Το τορξ περιστροφής της λάμας πρέπει να είναι πιο μεγάλο.https://farmadeals.com/3048-mannesmann-set-mytes-21-tem.html
Εγώ τα έχω και σε καστανια μικρή. Πολύ βολική
Καλή φάση....μάθαμε κ τα τορξ στα 52....περιλαμβάνει όλα τα μεγέθηη θα πρέπει να τρέχω σαν τον φούντα ....με το μαχαίρι στην τσέπη, για να βρω τα δύο μεγέθη που έχει ο εν λόγω σουγιάς
Όχι βρε...η κόντρα λάμα ....το ινλαιν ΛΟΚ δηλ....είναι κουλ....το φλιπερ....σταμάτησε να κάνει τη δουλειά τουΛογικά έσπασε η κόντρα λάμα που το κρατάει ανοιχτό. Αν είναι αυτό χαιρετίσματα.
Το φλιπερ επισκευάζεται;Όχι βρε...η κόντρα λάμα ....το ινλαιν ΛΟΚ δηλ....είναι κουλ....το φλιπερ....σταμάτησε να κάνει τη δουλειά του
Αν καταφέρω να κάνω πατέντα με το συρματάκι....που πιθανότατα έσπασε, ναιΤο φλιπερ επισκευάζεται;