Όταν το ανοίξεις, δείξε μας πως είναι ο μηχανισμός αυτός.Αν καταφέρω να κάνω πατέντα με το συρματάκι....που πιθανότατα έσπασε, ναι
Ειναι φαντάζομαι ένα διακοπτακι που ανοίγει - κλείνει το σουγιά. Δεν φαίνεται λόγω δακτύλου!Τι είναι το φλιπερ γιατί στον αναζήτηση μου βγάζει αυτό View attachment 71736
Όντως , έβλεπα μια ταινία κ επί ένα 2ωρο ,κλατς κλατςΕυαίσθητα τα λαμακια αυτά. Δεν είναι να το ανοιγοκλείνεις σα να παίζεις κομπολόι!
Δυστυχώς τον έπαιξες μέχρι θανάτου.Όντως , έβλεπα μια ταινία κ επί ένα 2ωρο ,κλατς κλατς
Ταινία με τον Πέτσα ;Όντως , έβλεπα μια ταινία κ επί ένα 2ωρο ,κλατς κλατς
Άσπρος γάτος μαύρος γάτος....Κουστουρίτσας-δυναμηΤαινία με τον Πέτσα ;
Προτιμώ τον ροζ γάτο!Άσπρος γάτος μαύρος γάτος....Κουστουρίτσας-δυναμη
Αυτός ,έγινε πάνθηρας....θα σει φάειΠροτιμώ τον ροζ γάτο!
Δύο διαφορετικά φλίπερ ειναι το σημείο που έχουν τα μαχαίρια για να ανοίγουν με το ένα χέρι εδώ βλέπουμε δύο διαφορετικα μοχλό και τρυπαΤι είναι το φλιπερ γιατί στον αναζήτηση μου βγάζει αυτό View attachment 71736
Αυτά είναι liner lock (το αριστερό) και το δεξί κλασσικός σουγιάς τσέπης και όχι φλιπερ σαν αυτό που εσπασε.Δύο διαφορετικά φλίπερ ειναι το σημείο που έχουν τα μαχαίρια για να ανοίγουν με το ένα χέρι εδώ βλέπουμε δύο διαφορετικα μοχλό και τρυπα
Αυτά είναι τα φλίπερ φίλε μου δείχνω ακριβώς πιο σημείο ονομάζουν ετσι δεν παίζω με τις λέξεις. Το βίντεο λέει ότι ακριβώς λέω παραπάνωΑυτά είναι liner lock (το αριστερό) και το δεξί κλασσικός σουγιάς τσέπης και όχι φλιπερ σαν αυτό που εσπασε.
Κινεζικές αντιγραφές του Spyderco μου μοιάζουν.
Στο βίντεο αναφέρονται αρκετά είδη φλιπερ :
Αν θες ένα μικρό, ελαφρύ και διαβολεμενα κοφτερό μαχαίρι, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μαρτίνι. Προσοχή όμως γιατί η λάμα δεν είναι ανοξείδωτη, οπότε λίγο λάδι στη λεπίδα είναι απαραίτητο.
Μη το βάζεις στα πόδια έτσι θα πάθεις κάνα λύκο πρόσεχεεε