Σουγιάδες και Μαχαίρια

Ένα απαραίτητο μαχαίρι για τους εραστές του ορτυκιού σε καλοκαιρινά χρώματα. Συνοδεύεται από σφυρίχτρα ώστε ο κυνηγός να κάνει αισθητή την παρουσία του για να μην τον σκαγιώσουν οι υπόλοιποι.
https://www.knifecenter.com/item/TO...coyote-tan-blade-green-canvas-micarta-handles

Τελικά ,εκαταφεραμεν κ ευρεικαμεν τα εν λόγω τορξ μεγέθη,ο σουγιάς διανοίχτηκε κ η διαπίστωση ως εγραφεί άνωθεν απ' εμού του ιδιου,ο ανεψιός‼️ θα φτιάξει αντίγραφο‼️κ επανερχομεθα με πικτιουρς‼️

Τι είναι το φλιπερ γιατί στον αναζήτηση μου βγάζει αυτό View attachment 71736
Δύο διαφορετικά φλίπερ ειναι το σημείο που έχουν τα μαχαίρια για να ανοίγουν με το ένα χέρι εδώ βλέπουμε δύο διαφορετικα μοχλό και τρυπα

Attachments

• IMG_20230507_165924_1.jpg
    IMG_20230507_165924_1.jpg
    421,8 KB · Προβολές: 33
  • IMG_20230507_170028.jpg
    IMG_20230507_170028.jpg
    474,2 KB · Προβολές: 34
Δύο διαφορετικά φλίπερ ειναι το σημείο που έχουν τα μαχαίρια για να ανοίγουν με το ένα χέρι εδώ βλέπουμε δύο διαφορετικα μοχλό και τρυπα
Αυτά είναι liner lock (το αριστερό) και το δεξί κλασσικός σουγιάς τσέπης και όχι φλιπερ σαν αυτό που εσπασε.
Κινεζικές αντιγραφές του Spyderco μου μοιάζουν.
Στο βίντεο αναφέρονται αρκετά είδη φλιπερ :

Last edited:
Αυτά είναι liner lock (το αριστερό) και το δεξί κλασσικός σουγιάς τσέπης και όχι φλιπερ σαν αυτό που εσπασε.
Κινεζικές αντιγραφές του Spyderco μου μοιάζουν.
Στο βίντεο αναφέρονται αρκετά είδη φλιπερ :
Αυτά είναι τα φλίπερ φίλε μου δείχνω ακριβώς πιο σημείο ονομάζουν ετσι δεν παίζω με τις λέξεις. Το βίντεο λέει ότι ακριβώς λέω παραπάνω

Back