90Για μέτρα το μήκος του, ειναι 85 ή 90+ χιλ;
90Για μέτρα το μήκος του, ειναι 85 ή 90+ χιλ;
περνατην κοματια χοιρινο και κανε κοντοσουβλιιιιΚαλημέρα ομάδα, πριν 10 μέρες βρήκα στο βουνό μια ξυφολόγχη βρετανικού στρατού από Enfield του 1907.Ειχε πολύ σκουριά,την ετριψα και την πέρασα ένα βερνίκι View attachment 83767
Είχε 7-8 σετ τα περισσότερα είδη που είχε ήταν από 1-5€ η απτή ποιότητα με έκανε να τα πάρω και τα στιλό γράφουν καλά ,όταν μετά από λίγο καιρό τον ρώτησα του είχαν τελειώσει .Οι Κινέζοι αντιγράφουν τα πάντα ,λίγο με απασχολεί τι δουλειά τους την κάνουν.Με τις φωτό δεν τα πολυκαταφερνω .3 ευρώ; Νομίζω κάνεις λάθος.Μάλλον είμαι σίγουρος!
Αν γράφουν όπως νομίζω ότι βλέπω Wenger Delemont κλπ είναι ορίτζιναλ ελβετικό αδερφάκι του victorinox και για πολλούς με καλύτερο έλασμα ψαλιδιου που δεν σπάει ούτε φεύγει.Τουλάχιστον 30ευρω σε μαγαζί! Οι τιμές τους είναι ίδιες με των Victorinox.
Έχω 4 Wenger.
View attachment 83792View attachment 83793
Πάω στοίχημα ότι δεν είναι κινεζική μαιμουδια. Είναι ορίτζιναλ Wenger, ίσως κλεμμένα. Έτσι είχα βρει σε λαϊκή έναν ορίτζιναλ σουγιά Okapi νοτιοαφρικανικο για 1 ευρώ.Είχε 7-8 σετ τα περισσότερα είδη που είχε ήταν από 1-5€ η απτή ποιότητα με έκανε να τα πάρω και τα στιλό γράφουν καλά ,όταν μετά από λίγο καιρό τον ρώτησα του είχαν τελειώσει .Οι Κινέζοι αντιγράφουν τα πάντα ,λίγο με απασχολεί τι δουλειά τους την κάνουν.Με τις φωτό δεν τα πολυκαταφερνω .View attachment 83809View attachment 83808
Συμφωνώ.Πάω στοίχημα ότι δεν είναι κινεζική μαιμουδια. Είναι ορίτζιναλ Wenger, ίσως κλεμμένα. Έτσι είχα βρει σε λαϊκή έναν ορίτζιναλ σουγιά Okapi νοτιοαφρικανικο για 1 ευρώ.
Οι Κινέζοι μπορούν να αντιγράψουν τα πάντα αλλά όχι τα σήματα των εταιρειών, δεν είναι βλακες να τρέχουνε σε δικαστήρια.
Κρίμα που δεν πήρες κιαλλα για δώρο.
Μπράβο ωραίο αυτό...!Και με το τιρμπουσόν πολλές φορές έχω βγάλει την τάπα από "μαλλινόταπα" φυσίγγια που έχω σφάξει.
Ναι για αυτό είναι κ έχει ξαγκιστρωτήρα (η σχισμή μπροστά)...Το ξελεπιστήρι δεν το έχω χρησιμοποιήσει, δεν ασχολούμαι με ψάρια... (λέω τώρα πως είναι για αυτή τη δουλειά, δεν είμαι και σίγουρος!!! ).
Αυτή είναι η συσκευασία που είχαν τη βρήκα σε αναζήτηση στο eBay σε εξωφρενική τιμήΠάω στοίχημα ότι δεν είναι κινεζική μαιμουδια. Είναι ορίτζιναλ Wenger, ίσως κλεμμένα. Έτσι είχα βρει σε λαϊκή έναν ορίτζιναλ σουγιά Okapi νοτιοαφρικανικο για 1 ευρώ.
Οι Κινέζοι μπορούν να αντιγράψουν τα πάντα αλλά όχι τα σήματα των εταιρειών, δεν είναι βλακες να τρέχουνε σε δικαστήρια.
Κρίμα που δεν πήρες κιαλλα για δώρο.
Αν πατήσεις στην εικόνα και πας στο Google Lens βλέπεις διάφορες πληροφορίες τιμές.Αυτή είναι η συσκευασία που είχαν τη βρήκα σε αναζήτηση στο eBay σε εξωφρενική τιμή View attachment 83819
Βρε σου λέω είναι ορίτζιναλ, δες τα λογότυπα είναι ολόιδια. Κανεις δεν τα αντιγράφει ακριβώς για να μην έχει προβλήματα.Αν πατήσεις στην εικόνα και πας στο Google Lens βλέπεις διάφορες πληροφορίες τιμές.
Το ξύδι θέλουμε να είναι υψηλής οξύτητας (8 ή παραπάνω βαθμών) ή ότι να 'ναι ;Eφαρμοσέτο απο δω και πέρα οπου χρειαζεται. Γίνεται τζάμι. Αναλογα τη σκουρια και ο χρόνος και πάντα αυτο που είπαμε .
Μόλις βγει απο το ξυδι ,ξέπλυμα και αμέσως σε νερο με σόδα.
Εγω σε κατασκευή που εκανα και συγκεκριμένα τον ταινιολειαντήρα ,τα κομματια λαμαρίνας που ηταν 1εκ πάχος και τους κοιλοδοκούς που ηταν μεχρι 45εκ μήκος ,τα έβαλα σε ξύδι μια μερα και δεν φαντάζεσαι πως εγιναν. Διωχνει ολη τη μαυριλα και οτι άλλο υπάρχει ανω στο δίδηρο. Αφού λυπόμουνα να τα βάψω μετα τα κολλήματα .
Πληροφοριακα ο Σκλαβενίτης εχει 5λιτρα ξύδι λευκο σε καλή τιμή
Απ αυτά που εχω δει δεν χρειάζεται κάτι εξεζητημένο και με υψηλή οξύτητα ,ενα με 8 βαθμούς μια χαρά είναι.Το ξύδι θέλουμε να είναι υψηλής οξύτητας (8 ή παραπάνω βαθμών) ή ότι να 'ναι ;
Έχω και τον Alox pro hunter!Οι μεγάλοι 11εκ έχουν συνήθως κωδικό στη βάση της λάμας τους. Οι μικροί σπάνια γράφουν το όνομα τους στο πλάι. Οι αλουμινενιοι λέγονται Αlox+κάτι.
Γενικά ψάχνεις από τα εργαλεία που κουβαλάνε να βρεις το όνομα τους, που κακώς δεν το γράφει επάνω.
Βάλε μια φωτό με τα εξαρτήματα ανοιχτά να φαίνονται.Έχω και τον Alox pro hunter!
Δεν λες ψέματα,τόσο μήκος που έχει για σούβλα κάνει ΧΑ ΧΑπερνατην κοματια χοιρινο και κανε κοντοσουβλιιιι
Κινεζακι καμαρωτο.