To τελευταίο με Reverse tanto απόληξη όπως τα ιαπωνικά kiritsuke και bunka, αλλά με λάμα που θυμίζει guoto. Πολύ ενδιαφέρον και όμορφο.
Και στα μαχαίρια επιστήμονας;!;!;!To τελευταίο με Reverse tanto απόληξη όπως τα ιαπωνικά kiritsuke και bunka, αλλά με λάμα που θυμίζει guoto. Πολύ ενδιαφέρον και όμορφο.
Αυτό είναι για πάρτη μου τα νύχια μου όταν κόβω λαχανικά.To τελευταίο με Reverse tanto απόληξη όπως τα ιαπωνικά kiritsuke και bunka, αλλά με λάμα που θυμίζει guoto. Πολύ ενδιαφέρον και όμορφο.
Τι θέλεις εσύ τέκνο μου, 1η Απρίλη θα είμαι Αθήνα . Θα κανονίσω να φάμε πρόβατο.Θέλω κι εγώ!
Είναι τυχαίο που τον λένε τσάκαλο;Και στα μαχαίρια επιστήμονας;!;!;!
Δεν πιστεύω να είναι πρωταπριλιάτικο, γιατί εγώ αυτά τα παίρνω τοις μετρητοίς...Αυτό είναι για πάρτη μου τα νύχια μου όταν κόβω λαχανικά.
Τι θέλεις εσύ τέκνο μου, 1η Απρίλη θα είμαι Αθήνα . Θα κανονίσω να φάμε πρόβατο.
Έχω κάτι κατσαβίδια σειρά...για αυτόφωροΣτην έννοια λοιπόν του όπλου κατά τον νόμο ανήκουν, πέρα από τα κλασικά είδη όπως (περίστροφα, πιστόλια, ημι-αυτόματα και αυτόματα όπλα, καραμπίνες, κυνηγετικά και αεροβόλα), όλα τα αντικείμενα που είναι κατάλληλα για επίθεση ή άμυνα. Όπλο λοιπόν κατά το νόμο αποτελεί, οτιδήποτε είναι ικανό να βλάψει το ανθρώπινο σώμα και να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο.
Αναλογως τις συνθηκες και την ψυχολογικη κατασταση του οργανου της ταξης, αμα γυαλιζει και λιγο το ματι σου, το αυτοφωρο δεν το γλιτωνεις.....Έχω κάτι κατσαβίδια σειρά...για αυτόφωρο
Πιο πιθανό είναι να σε μαζέψουν απ τον αρκτουρο ρε αρκουδιάρηΈχω κάτι κατσαβίδια σειρά...για αυτόφωρο
Μακάρι... μάσα ξάπλα τζάμπα και χειμερία νάρκη.Πιο πιθανό είναι να σε μαζέψουν απ τον αρκτουρο ρε αρκουδιάρη
Milwaukee.Τι κατσαβιδια, επωνυμα ή σειρας?
Εγώ λέω να αποσύρω το στυλιάρι από το σκεπάρνι και να έχω ένα επαναφορτιζόμενο κλαδευτικό.Έχω κάτι κατσαβίδια σειρά...για αυτόφωρο
Θα γεμίσει ο τόπος υβρίδια...Μακάρι... μάσα ξάπλα τζάμπα και χειμερία νάρκη.
Θα ζητήσω στείρωση.Θα γεμίσει ο τόπος υβρίδια...
Ursus arctos alexus!
Πάρε την έξυπνη μαγκουρα και κοτσαρε της ένα USB για ξεκαρφωμα.Εγώ λέω να αποσύρω το στυλιάρι από το σκεπάρνι και να έχω ένα επαναφορτιζόμενο κλαδευτικό.
Από τον Γιαννάκη Αντετοκούνμπο?Milwaukee.