Δεν έχω εμπειρία, αλλά το μαχαίρι ήταν ξυράφι, βέβαια δε ξέρω για πόσο!Τά αξίζει τά λεφτά τού, πώς τό είδες;
Το πριονακι το δούλεψα πιο πολύ, μου άρεσε!
Ωστόσο 35€ πηρα το σετ και πιστεύω τα αξίζει!
Δεν έχω εμπειρία, αλλά το μαχαίρι ήταν ξυράφι, βέβαια δε ξέρω για πόσο!Τά αξίζει τά λεφτά τού, πώς τό είδες;
Μια χαρά τιμή! Πήρα ένα σπαστό πριονακι σαμουράι ( μάρκα) 16 € και από την νέα ΚΠ θα με συντροφεύει μαζί με ένα βικτορινοξ.Δεν έχω εμπειρία, αλλά το μαχαίρι ήταν ξυράφι, βέβαια δε ξέρω για πόσο!
Το πριονακι το δούλεψα πιο πολύ, μου άρεσε!
Ωστόσο 35€ πηρα το σετ και πιστεύω τα αξίζει!
Roselli; Nαι .Ηταν πραγματικα ξυραφι.Και μετα το γδαρσιμο ξυριζε .
Έχω δύο Σαμουράι 27 και 33 εκ, εξαιρετικά. Σπαστά έχω το Μόρα και 2-3 αλλα.Μια χαρά τιμή! Πήρα ένα σπαστό πριονακι σαμουράι ( μάρκα) 16 € και από την νέα ΚΠ θα με συντροφεύει μαζί με ένα βικτορινοξ.
Samurai σε ψαλίδα (ks-4ebl και ks-8tbl) και πριόνι είτε σπαστό είτε συμβατικό είναι απόλυτα τίμια και αποτελεσματικά.Έχω δύο Σαμουράι 27 και 33 εκ, εξαιρετικά. Σπαστά έχω το Μόρα και 2-3 αλλα.
Από το μικρό μέγεθος και την κάπως κυρτή κόψη, νομίζω ότι είναι το κλασσικό μαχαίρι παπαγαλάκι που χρησιμοποιείται για ξεφλούδισμα... Δεν ξέρω να χρησιμοποιείται για ψάριαΑυτό δεν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου.
Είναι μαχαίρι για ψάρια, η κάνω λάθος;
View attachment 87331
Μου μπηκαν ιδεες για μπολιασμα...Από το μικρό μέγεθος και την κάπως κυρτή κόψη, νομίζω ότι είναι το κλασσικό μαχαίρι παπαγαλάκι που χρησιμοποιείται για ξεφλούδισμα... Δεν ξέρω να χρησιμοποιείται για ψάρια
Μαχαιρι ξεφλουδισματοςΑυτό δεν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου.
Είναι μαχαίρι για ψάρια, η κάνω λάθος;
View attachment 87331
Βολεύει πολύ και στο χάραγμα, πχ Καλαμών χαραχτέςΜαχαιρι ξεφλουδισματος
Η μύτη του βολεύει για να χαραξεις, άλλωστε στην κουζίνα το χρησιμοποιούν για ξεφλούδισματα και διακοσμητικές κοπές ακριβείας σε φρούτα... Όμως δεν έχει πλάτος στη μύτη για να σηκώνεις τη φλούδα...Μου μπηκαν ιδεες για μπολιασμα...
Με προσοχή μην χαλάσεις το στυλιαρι!!
Επιλεγμένο πουρνάριΜε προσοχή μην χαλάσεις το στυλιαρι!!
Τράβα στον σκλαβενίτη και πάρε ένα πεντόλιτρο λευκό ξύδι να τό χεις για κάθε χρήση . Βάλε σε ένα δοχείο και βαλε μεσα το τσεκούρι για τουλάχιστον ένα 24ωρο να δεις τι εύκολα που θα καθαρίσει . Μην πεδεύεσαι τώρα και τρίβεις