Βασίλη για τί θηκη που δεν συγκρατεί το μαχαίρι σκέφτηκα κάτι που μπορεί να είναι και μαλακια.Τυλιξε το μαχαίρι με μια μεμβράνη φαγητού ,μουσκεψε τη δερμάτινη θήκη με νερό και βάλε το μαχαίρι να κάνει πιο σφιχτή εφαρμογή με τη θήκη ,πατώντας σε κάποια σημεία με.βαρος.
Ρίξε λίγο τσιμέντο στη θήκη,εγώ θα τα λέω...
Κουράστηκα και μόνο στην σκέψη
Ευχαριστώ πάντως για την ιδέα ...
Νομίζω ότι η θήκη είναι μια χαρά απλά το κούμπωμα ήθελε 3-5 χιλιοστά πιο μέσα.
Δεν βγαίνει εύκολα το μαχαίρι πάντως ... θέλει τράβηγμα.
Αν ξεχειλώσει η θήκη θα φτιάξω άλλη και θα ξεμπερδέψω.
Αν το χάσω, το έχασα.
Εσύ να κουραστεις που κάθε τρεις και λίγο κατεβάζεις την Πάπυρος Λαρούς της βλητικής;
Κουράστηκα και μόνο στην σκέψη
Ευχαριστώ πάντως για την ιδέα ...
Νομίζω ότι η θήκη είναι μια χαρά απλά το κούμπωμα ήθελε 3-5 χιλιοστά πιο μέσα.
Δεν βγαίνει εύκολα το μαχαίρι πάντως ... θέλει τράβηγμα.
Αν ξεχειλώσει η θήκη θα φτιάξω άλλη και θα ξεμπερδέψω.
Αν το χάσω, το έχασα.
Θα σκεφτώ άλλη πατέντα.Ρίξε λίγο τσιμέντο στη θήκη,εγώ θα τα λέω...
Κάτι θα κάνω ...Εσύ να κουραστεις
Λοιπόν , Βασίλη το μαχαίρι είναι ελαττωματικό , μπορείς να μου το στείλεις, αναλαμβάνω να το πετάξω.Θα σκεφτώ άλλη πατέντα.
Μπετατζής είμαι ;;; αχαχα
Ίσως λίγο Araldite 2 συστατικών ...
Αλλά ότι μπορείς να το κάνεις αύριο, μην το κάνεις σήμερα ... βασική αρχή![]()
Αυτα που εχω φτιαξει ,τα τελειωμενα αλλα και καμια 15αρια λαμες που εχω ετοιμες για φουρνο ,τα εφτιαξα με χειροκινητο για να κανω μπράτσα.Έβγαλες κανα μαχαίρι; ;;
Ωραίο εργαλείο.Για ακόνισμα έχω πάρει αυτό:
https://www.kalkantzakos.com/Produc...-ilektrikos-akonistis-mahairion-kai-ergaleion
View attachment 49013
Με ρυθμιζόμενη γωνία από 15-30 μοίρες.
Αν εξαιρέσεις το (αυτονόητο) ελάττωμά του, βγάζει πολύ καλό αποτέλεσμα για ερασιτέχνες που δεν έχουν εμπειρία.
Παρτο να υπάρχει και θα βρεις και χρόνοΑυτα που εχω φτιαξει ,τα τελειωμενα αλλα και καμια 15αρια λαμες που εχω ετοιμες για φουρνο ,τα εφτιαξα με χειροκινητο για να κανω μπράτσα.
Ασε ,μεγαλη ταλαιπωρία . Ατελείωτες ωρες. Γι αυτο εχω ετοιμα τα σχέδια για το εργαλειο αλλα προβληματίζομαι γιατι δεν εχω χώρο να το δουλέψω
Εχω παρει το μοτερ,το ινβερτερ ,τα ραουλα απο Πολωνια και μενει να κόψω τα σιδερα με λειζερ και μετα εχει ηλεκτροσυγκολληση .Παρτο να υπάρχει και θα βρεις και χρόνο![]()
Πιο πολύ για να δημιουργήσεις κόψηολες οι κατασκευαστες μαχαιριων "εμποριου" ταινιολειαντηρες χρησιμοποιουν
Και που σαι ακομα όσο μεγαλώνει η γεροντιλα μόνο το αυτιά και η μύτη μεγαλώνουν. Πικρά φίλε.Που πας με το γαριδακι κ σι πάλι![]()