Ρε τον κερατα επηστημονικος ειτανε λεει στης τομες.καθετες ορηζοντιες ολες με ακρηβιαΩραιο το κανες Γιανναρε!!!
Ελεγε στις ειδησεις ψες οτι μπηκε λυκος σε ενα μαντρι εκει διπλα σσας και ειχε χειρουργικη ακριβεια λεει στα αρνια
Μηπως ξερεις τιποτα;![]()
![]()
Ναιστην κόψη εννοείς ?
Το λαδάκονο χρησιμοποίησε, όχι τις νταμαρόπετρες
Θα κανω εξάσκηση είδα και κάτι βίντεο πως να δουλεύεις σωστά.Το λαδάκονο χρησιμοποίησε, όχι τις νταμαρόπετρες![]()
Σαν ακτογραμμή για σπινινγκ μοιάζει
Βαλε ένα βίντεο πως κάνεις το ακόνισμα όταν βρεις χρόνο.Έκατσα και το ξανατρόχισα για να μην παραπονιέσαι ...
Θα το πάει το ψωμί και το τυρί,
View attachment 53339
View attachment 53340
Βασίλη!!! Ανάποδα το μαχαίρι τραβάς... ενώ έχω δει να σπρώχνει και ένα άλλο να την κάνει κύκλο... θα δω και το δικό σου γιατί δεν έμεινα και ευχαριστημένος με τα αλλα 2.Έτσι βλέπω την πέτρα ... λοξά.
Έχω δει πολλούς τρόπους στο YT αλλά νομίζω ότι εφαρμόζω δικό μου.
Θα αργήσουν να ανέβουν τα video ... δες τα πιο μετά ... πάω για φαγητό.
View attachment 53389
Πριν
Τρόχισμα και μετά
Υπάρχει συγκριτικό βίντεο με εξέταση σε μικροσκόπιο τη λεπιδα που δείχνει πώς το να τροχιζεις όχι σπρώχνοντας μπροστά αλλά τραβώντας τη λεπίδα ανάποδα από τη φορά που κόβει είναι το πιο αποτελεσματικό και ειδικά για άτομα με μικρή εμπειρία στο ακόνισμα...Βασίλη!!! Ανάποδα το μαχαίρι τραβάς... ενώ έχω δει να σπρώχνει και ένα άλλο να την κάνει κύκλο... θα δω και το δικό σου γιατί δεν έμεινα και ευχαριστημένος με τα αλλα 2.
ΣωστόςΓια να μη μπερδευόμαστε, τρόχισμα είναι ότι περνάει από τροχό.
Ότι περνάει από πέτρα είναι ακόνισμα.
Τα μαχαίρια πρέπει να ακονίζονται, το τρόχισμα τους καταστρέφει τη φόρμα τους.