Το Muele επάνω δεξιά το έχω και εγώ
Είναι του γιού μου αυτόΤο Muele επάνω δεξιά το έχω και εγώ
Και μετά λες για εμένα ,καλός μαζωχτρας είσαι κι εσύ.
Δε ξαναμιλαου...θα πάρου τσίχλεις μπαμπολ
Μπαουντυ το μουελε
Μαχαίρια πιάνονται μόνο τα παραδοσιακά
Έχω 3 .... Και αυτό με το άσπρο πλαστικό μανίκιΜαχαίρια πιάνονται μόνο τα παραδοσιακά
Ναι
Το οπινελ είναι σαν το δικό μου με το μασάτι και θήκη; ;;
Ναι γιατί μετά την πέτρα Ελούντας χρειάζεται είτε πιο μεγάλο νούμερο πέτρα σε grid είτε μασατι είτε δέρμα για να πάρει τον αιθέρα που λένε τραβώντας το μαχαίρι προς τα πίσω αυτή την φορά. Νομίζω ότι μια χαρά τα κατάφερες για αρχή. Οι γραμμές ωστόσο πιστεύω οτι δημιουργήθηκαν διότι δεν είχες σωστή γωνία με αποτέλεσμα να τρίβεις και την υπόλοιπη επιφάνεια του μαχαιριου εκτός από την κόψη του. Εμένα με την ίδια πέτρα δεν μου έκανε γρατσουνιές.Έκανα το πέρασμα σαν τον Βασίλη ανάποδα,
Είναι ποιο εύκολο στο χειρισμό..
Αλλα το μαχαίρι δεν ξυρίζει...
Όπως μ@λακιζομουν με το μασατι της οπινελ να δω αν είναι καλύτερο..
Συνειδητοποίησα ότι μετά την πέτρα το πέρασα από το μασατι και έστρωσε η κόψει και βγάζει την τρίχα από το χέρι...
Τάσο φίλε κόβει καλα... είναι το κέρατο γνήσιο και η λαμα καλή μοιάζει δεν ξέρω αν είναι από πρεσα... ελεγε ότι τα φτιάχνω εγώ και του λέω το ζεστανες το κέρατο; ;;; σκάλωσε... του λέω δεν μοιάζει για σφηριλατιμενο;;; γελάει του λέω φτιάχνεις και ψαλίδα για πρόβατα και κλιστες και τροκανια; ;; μπράβο και γέλαγε.. ήρθε ένα τσοπανης για ψαλίδα και άκουγε τι του έλεγα και λεει τής περνω από τον τέλη στα Γιάννενα αν μπεις ίντερνετ ίδια τιμή έχει..Κόβει τίποτα?
Γιατί συνήθως οι σουγιαδες από πανηγυρια δεν κόβουν ουτε νερό..
Για στείλε φωτογραφίες να δω πως είναι...Φερνει καπως στα δικα μας λαπηθιωτικα μαχαιρια!
Την έσφαξες την πτανα την ορθογραφίαΑναβαθμηση στο ακονηστιρη που ευτιαξα.αυριο τελιονη.θα βγαλο φοτο να δητε.εφκολος χηρισμος,ληγο το κοστος,και μαχερια ξυραφια.ακονισμα με μπαρες απο πετρες σε διαφορα νουμερα.320,600,1000,1500.και μετα λαδακονο κρητης για τον αιθερα