Κύριοι προχωράμε στο θέμα μας....
Παρακολουθούμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον όλες τις απόψεις , είτε είναι εμπειρικές είτε είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες.
Μην ξεχνάμε οτι η διαφωνία κάνει όμορφες και ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις.
8 Παύλο!Γιάννη πόσες τρύπες έχει η κάθε σειρά ;
Το εχω και εγω στην 302 Μαζί με το κύλινδρος αυτο ειναι 5εκατ.3αρι.πραγματηκα κανουν τρομερη δουλια αυτα τα τσοκΣτην κοντή κάννη στην franchi εχω παρει ενα τσοκ 3 άστρα hyperchoke απο τον Ηφαιστο! Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη πατέντα και υπαρχει διαφορά σε σχεση με τα απλα τσοκ της franchi! Πραγματικα κανει καταπληκτικά σκοτωματα! Αυτο ειναι:
Ευριπιδη όποτε θες στο δίνω να το δοκιμάσεις αν κανει στο οπλο σου..ηλια το βιδωνεις στη θεση του κυλινδρου που κραταει το τσοκ??και ποσο κανει??
εγινε ρε γιανναρα.οποτε βρω ευκαιρια θα σου τηλ.να βρεθουμεΕυριπιδη όποτε θες στο δίνω να το δοκιμάσεις αν κανει στο οπλο σου..
Οχι εκοψε την κανη 64cm.απο71 ειχα χαση τα παλια τσοκ αυτα που λεσ, και μου εκανε βολτεσ για εξωτερηκα τσοκ η μουφα εχει και αυτη πορτιγκ το κοστοσ δεν το θυμάμαι ειχα βαψη και την κανη παντοσ σε μενα το οπλο μεταμορφώθηκε βλητικα ακομα και με την μουφα σκοτώνει πολυ μακριαηλια το βιδωνεις στη θεση του κυλινδρου που κραταει το τσοκ??και ποσο κανει??
Υπαρχουν, ναι για Baikal... Εγω γνωριζω για τα Carlson, δεν ξερω αν βγαζει καποια αλλη εταιρια... Το μονο που δεν ξερω ειναι αν ολα τα Baikal εχουν το ιδιο σπειρωμα... Εδω εχει καποια...γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχουν aftermarket chokes για δίκαννο μπαϊκάλ ? γενικά είμαι της άποψης ότι όλα τα όπλα σκοτώνουν και δεν χρειάζοντα ούτε ισχυρά fysiiggia ούτε να το "πολυψαχνουμε" με τα "τσοκακια". αλλα μου βάλατε ιδέες .