που βρίσκω patternmaster Ελλάδα ή το ξεχνάμε ;
Δεν ξερω αν το εισαγει καποιος, στελνει ομως η Patternmaster Eλλαδα.
που βρίσκω patternmaster Ελλάδα ή το ξεχνάμε ;
to blepo na einai eso ekso kai fobamai mhposden patane kai stis dyo kanes briskontas to ena me to allo.se efxaristw pantws. exv dei kai kapoia binteakia sou.wraiosΥπαρχουν, ναι για Baikal... Εγω γνωριζω για τα Carlson, δεν ξερω αν βγαζει καποια αλλη εταιρια... Το μονο που δεν ξερω ειναι αν ολα τα Baikal εχουν το ιδιο σπειρωμα... Εδω εχει καποια...
http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3615
Υποτιθεται οτι ειναι μελετημενα για να μην ακουμπανε μεταξυ τους... Υπαρχουν αντιστοιχα κ εσωτερικα στην ιδια σελιδα, αλλα εγω θα προτιμουσα τα εξωτερικα... Ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Βιντεακι ενα εχω ολο κ ολο κ ειναι λιγο της κακιας ωρας, με τη φωτογραφια τα παω καλυτερα...to blepo na einai eso ekso kai fobamai mhposden patane kai stis dyo kanes briskontas to ena me to allo.se efxaristw pantws. exv dei kai kapoia binteakia sou.wraios
Άσε που είναι και Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής!Εγω με το τσοκ του Ηφαιστου ειδα οφθαλμοφανεστατη βελτιωση στο κυνηγι σε μια Benelli Rafaelο σε σχεση με το δικο της εξωτερικο τσοκ.... Το οπλο δεν ηταν δικο μου κ δεν εχω δκιμες επι χαρτου αλλα εμπειρικα στο κυνηγι το οπλο αρχισε να αποδιδει εξαιρετικα κ με πολυ περισσοτερη δυναμη... Στα συν του οτι βελτισωσε σημαντικα κ την αναπηδηση της καννης...
evripidi pisteueis oti ta mama choke twn baikal apodidoun pio anoixta apo oti anagrafoun ?? to lew giati se dokimh sta 30 metra me lambro A1 speciale no 7 ston kyklo ton 76 cm mphkan 210 skagia dhladh 51% . to full ckoke sto biblio tou oplou leei oti dinei 60% to demi 50 kai o beltiomenos kylindros 40 % sta 36 metra. h dokimh egine me 23 bathmous.καλημερα σας.εγω εχω 2 carlson σε baikal lm και mod και δεν ακουμπανε μεταξυ τους και εχουνε και πολυ καλη αποδοση
Συανδελφε αν μπορεις γραφε με ελληνικους χαρακτηρες για να ειναι κ ευκολοτερο απο ολους να σε διαβαζουν αλλα κ να βοηθας την λιετουργια του φορουμ... Ευχαριστουμε...evripidi pisteueis oti ta mama choke twn baikal apodidoun pio anoixta apo oti anagrafoun ?? to lew giati se dokimh sta 30 metra me lambro A1 speciale no 7 ston kyklo ton 76 cm mphkan 210 skagia dhladh 51% . to full ckoke sto biblio tou oplou leei oti dinei 60% to demi 50 kai o beltiomenos kylindros 40 % sta 36 metra. h dokimh egine me 23 bathmous.
Δε θα επαναληφθεί με συγχωρείτε. Εμπαινα με κινητο με αγγλικο λογισμικο. Nαι έχω κάνει και άλλες δοκιμές κατα καιρούς και με διαφορα τσοκ και είναι ολα τα ποσοστα φτωχα .Τα ποσοστα αυτα αναγραφονται και στο manual αλλωστε.Πλέον μονιμα πάνω στο όπλο 3 και1αστρα. Εφαγα και μια φόλα πρώτη μέρα στα τρυγονια.kkk. με το τεσσαρι τσοκ!!(εφταιγαν και τα φυσιγγια γιατι την gm3 δεν τη δουλειει καθολου και είπα να δοκιμαζω μια τελευταια φοορα.. μεγα λαθος μου)Συανδελφε αν μπορεις γραφε με ελληνικους χαρακτηρες για να ειναι κ ευκολοτερο απο ολους να σε διαβαζουν αλλα κ να βοηθας την λιετουργια του φορουμ... Ευχαριστουμε...
Τωρα για την ερωτηση σου, 51% στα 30 μετρα ειναι πολυ λιγο οντως, εχεις κανει κ καμια αλλη δοκιμη με διαφορετικα φυσιγγια για να δεις αν ειναι γενικο το φαινομενο?
τι συσφιξη να πάρω όμως? τα εργοστασιακα δινουν συγκεντρωσεις κατα ενα τσοκ πιο ανοιχτες περιπου. τα 4,3,1 αστρα ειναι σααν 5.4.και 3.5 περιπου . να παρω ενα 2αρι η ασσο?Μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις γιατι ενα Baikal που ειχαμε θυμαμαι οτι ειχε αρκετα κλειστες τουφεκιες... Τα ποσοστα συγκεντρωσης ειναι οντως χαμηλα, εγω στη θεση θα δοκιμαζα ενα καλυτερο τσοκακι μηπως κ ειναι κατα καποιο τροπο ελατωμματικα...
Αυτό τον συνδυασμό διάλεξα για τις 70άρες κάννες του πλαγιοκαννού μου (οι 66άρες έχουν τσόκ 5*&3*) εάν εξαιρέσεις κάποιες μέρες στα περάσματα φάσσας, τρυγονιού που περνάνε ψηλά τα πουλιά και θα ήθελα ένα συνδυασμό 3*&2* στις υπόλοιπες περιπτώσεις κυνηγιού καλύπτομαι απόλυτα από το συγκεκριμένο συνδυασμό. Βέβαια με προσεκτική επιλογή φυσιγγίων μπορώ να παίρνω απόδοση 3* με τη κάννη των 4*.Ισως αλλοι κατοχοι Baikal να μπορουν να σε βοηθησουν περισσοτερο, δεν εχω εμεπιρια απο τα τσοκ τους... Προσωπικα παντως σε δικαννο τον ιδανικοτερο συνδυασμο τσοκ θεωρω τα 4 κ τα 2 αστρα, οποτε μαλλον αυτα θα επαιρνα οπως κ να εχει...