Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλορίζικο το τσοκ Γιάννη. Όταν με το καλό το δοκιμάσεις στον πίνακα ρίξε και χοντρά νούμερα Ν4 και Ν3. Πιστεύω θα είσαι καλυμμένος και στον λαγό ;)
Θα ειναι...θα ειναι... Ας εχουμε και μια εικονα πως τα παει σε τριχωτο

καλορίζικο Γιάννη το φιδάκι :)
Ευχαριστω Μακη!
Καλορίζικο Γιάννη το φίδι.
Εύχομαι πολλές ωραίες τουφεκιές.
Ευχαριστω Γιωργο!
Καλοριζικο Γιάννη. Με 4αρια βγαζει ωραιες τουφεκιες στο χαρτι μεχρι τα 40 μετρα.
Με ζορισε λιγο στις τραβερσες. Βέβαια δεν ειχα συνηθισει και το νεο οπλο, εσυ ισως να μην ζοριστείς και καθολου! :)
Ευχαριστω Τολη !
Καλορίζικο το τσοκ Γιάννη. Όταν με το καλό το δοκιμάσεις στον πίνακα ρίξε και χοντρά νούμερα Ν4 και Ν3. Πιστεύω θα είσαι καλυμμένος και στον λαγό ;)
Ευχαριστω Σταματη!
Θα το δοκιμασω και με χονδρα παιδια,και βλεπουμε!

Ευχαριστω Χρηστο! Θα γραψω οταν το ριξω μαλλον αυριο!!

Ευχαριστω Αλεξ! Γι αυτο και εγω δεν το διακινδυνεψα γιατι μπορει να μου εβγαινε πιο ακριβα απο οτι το πηρα.
Το τσοκ παρεληφθει!
Πρωτη φορα δινω τοσα χρηματα για τσοκ..ελπιζω να βγει ανταξιο των προσδοκιων..
ep3japy.jpg

A6Usj6G.jpg

pStwDLg.jpg
Γιαννιο καλοριζικο και ευχομαι να δωσεις τρελο πονο....
Ε ρε φετος να ρθουν τα τσιχλονια στα Χανια βιετναμ θα γινει!!!!

https://postimg.org/image/4ntnk6tdyz/

https://postimg.org/image/1tdqsl2xcb/

https://postimg.org/image/6gowlm1mkr/

.terror..terror..terror..terror..terror..terror..terror..terror..sex hard..sex hard..sex hard..sex hard..banana..banana..banana..banana..banana..,,,,,..,,,,,..violin..victory..victory..victory..congrats..congrats..congrats..pop..pop..pop..pop..pop.
Μαριε εγω το παρελαβα μολις που τελειωσε η προηγουμενη κυνηγιτικη περιοδος......:(
Και δεν ειχα χρονο ουτε για σκοπευτηριο, για να εχω ενα μπουσουλα στο τι κανει .xm.
Απο φετος ομως κυνηγω μονο με αυτο, και μονο ικανοποιητικα ειναι τα αποτελεσματα που μου εχει δωση .sarcastic.

ΑΞΙΖΕ η υπομονη

Καλοριζικο Γιαννη και καλες μπενελοτουφεκιες!
Γιαννιο καλοριζικο και ευχομαι να δωσεις τρελο πονο....
Ε ρε φετος να ρθουν τα τσιχλονια στα Χανια βιετναμ θα γινει!!!!
Τάσο,Παναγο ευχαριστώ πολύ!

Ευχαριστω Αλεξ! Γι αυτο και εγω δεν το διακινδυνεψα γιατι μπορει να μου εβγαινε πιο ακριβα απο οτι το πηρα.
Το τσοκ παρεληφθει!
ep3japy.jpg

A6Usj6G.jpg

pStwDLg.jpg
Γιαννη ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις.... οπως αλλωστε και ολοι οι κατοχοι του.
Και εγω την ιδια αμφιβολια με σενα ειχα, πριν το αποκτησω . . . . ..pray to God.
Μετα μου χαθηκε:)

Γιαννη ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις.... οπως αλλωστε και ολοι οι κατοχοι του.
Και εγω την ιδια αμφιβολια με σενα ειχα, πριν το αποκτησω . . . . ..pray to God.
Μετα μου χαθηκε:)
Ευχαριστω πολυ! Αισιοδοξο μηνυμα οπως ολα τα μηνυματα,γι αυτο το τσοκ!

Το τσοκ παρεληφθει!
ep3japy.jpg

A6Usj6G.jpg

pStwDLg.jpg
Καλορίζικο Γιάννη!
Καλές τουφεκιές!

Γιάννη καλόριχτο.
Από ότι ακούω πρέπει να είναι ένα εξαιρετικό τσοκ για γενική χρήση.
Καλορίζικο Γιάννη!
Καλές τουφεκιές!
καλα καπνισματα γιαννη!
Σας ευχαριστώ πολύ..ήταν σήμερα να δοκιμαστεί αλλά δεν τα κατάφερα γιατί προέκυψαν θέματα με τα παιδιά από χθες το βράδυ...είχα τρέξιμο και δεν μπόρεσα να πάω πουθενά σημερα..να δούμε αν πάμε κανένα σκοπευτήριο το απόγευμα τουλάχιστον..

Last edited:
Για το Kicks xfull highflyer τι ξέρουμε; το έχει κάποιος να γράψει εντυπώσεις;
αν το θες και εσύ για μαλλινόταπα και διασποράς άστο..αν το θέλεις για την δουλειά που βγήκε να κάνει πάρτο με κλειστά μάτια δεν θα το μετανιώσεις!!!

Back