Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Εχω χαθεί λίγο στα τσοκ, διαβάζω διαβάζω και κάπου χάνω την μπάλα.
Σήμερα μίλαγα και με τον Παννα για τα kicks και μου εξήγησε κάποια πράγματα ο άνθρωπος.
Να ρωτήσω τώρα......ψάχνω ενα τσοκ για τις φασες και οτι συνεπάγεται μ αυτό, δηλαδή οριακές ντουφεκιες η ακόμα και πιο δραστικές.
Μου είπαν οτι το kicks 3 άστρων ειναι σαν 2-2μιση στα εργοστασιακα και οτι ειναι μια χαρά για το συγκεκριμένο κυνήγι
Ισχύει η θα πρέπει να παω σε πιο σφιχτό;

Εχω χαθεί λίγο στα τσοκ, διαβάζω διαβάζω και κάπου χάνω την μπάλα.
Σήμερα μίλαγα και με τον Παννα για τα kicks και μου εξήγησε κάποια πράγματα ο άνθρωπος.
Να ρωτήσω τώρα......ψάχνω ενα τσοκ για τις φασες και οτι συνεπάγεται μ αυτό, δηλαδή οριακές ντουφεκιες η ακόμα και πιο δραστικές.
Μου είπαν οτι το kicks 3 άστρων ειναι σαν 2-2μιση στα εργοστασιακα και οτι ειναι μια χαρά για το συγκεκριμένο κυνήγι
Ισχύει η θα πρέπει να παω σε πιο σφιχτό;

Σπύρο άποψη μου είναι ότι το τριάρι το Kicks είναι μια χαρά για την φάσσα αλλά και για όλα τα θηράματα στο καρτέρι.
Μην πας σε πιο σφιχτό τουλάχιστο για αυτού του είδους τα τσοκ.

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα kicks smoke σε μεσαίες συσφίξεις?? Πχ Μοd IM δυστυχώς έχω και τα περιμένω από τέλη Ιουλίου και ακόμα τίποτα..
Και ούτε πρόκειται φίλε μου να τα πάρεις και πότε εδώ περιμένουμε από το πασχα άστα να πάνε....

Και ούτε πρόκειται φίλε μου να τα πάρεις και πότε εδώ περιμένουμε από το πασχα άστα να πάνε....
Γι αυτο εγω το πηρα μονος μου απο Αμερικα και ηρθε σε 2 βδομαδες περιπου αλλα με τσεκουρωσαν στο τελωνειο 32 ευρω, Δεν βαριεσαι απ'το να περιμενα ποσους μηνες και να μην ερχοταν ποτε, περυσι παντως δεν ειχα πρηρωσει τιποτα

Αυτό θα πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου ανάλογα με το σκοπευτικό σου επίπεδο.
Θα έλεγα οτι ειμαι σε πολυ καλο επίπεδο αφού ριχνω με το ιδιο οπλο 20 χρόνια τώρα
Σε τι αυλο το θες Σπυρο, αν ειναι για 18,3 - 18,4 πιστευω το 3αστερο ειναι καλο,
αν ομως ειναι για αυλο 18,8 τοτε μαλλον καλυτερα να πας σε ποιο κλειστο,
αυτης τις αποψης ειμαι.
Απ οσο ξέρω η centro μου έχει 18,3
Κι εγώ μετά τις απόψεις σας αλλα και κατα τα λεγόμενα του Παννα , ειμαι για το 3αρι

Και κατι τελευταίο.....
Πως περιγράφεται το 3αστρα στο σάιτ π.χ midle range,long range κτλ
Επίσης ξέρετε καποιο ευρωπαϊκό σαιτ που να τα χει;

Επειδη με βλεπω να το αγοραζω ,τελικα αξιζουν τα patternamster???
μέχρι την τελευταία δεκάρα!!! Ο κομοτηνέος (airgunshop) τα έχει ετοιμοπαράδοτα! Σήμερα παραγγελία αύριο βίδωσες. εγώ πρόλαβα τα 2 τελευταία για Baikal .yelling. οποίος προλάβει! Χαχαχα

μέχρι την τελευταία δεκάρα!!! Ο κομοτηνέος (airgunshop) τα έχει ετοιμοπαράδοτα! Σήμερα παραγγελία αύριο βίδωσες. εγώ πρόλαβα τα 2 τελευταία για Baikal .yelling. οποίος προλάβει! Χαχαχα
Λι2γο που έψαξα το σάιτ δεν έβγαζε η φόρμα παραγγελίας διαθέσιμα
Τουλάχιστον τα mobile και τα crio

Ευχαριστώ φίλε μου. Τα mobile τα mid range του έχουν τελειώσει.

Back