Σε ποιο τσοκ αναφέρεσαι συγκεκριμένα ??? Η απόδοση του τσοκ είναι συνάρτηση του αυλου της καννης κ της στενωσης του στομιου του τσοκ... Αν έχουμε ένα τσοκ με έξοδο 18 χιλιοστά, σε αυλο 18,4 θα είναι 4/10 ενώ σε αυλο 18,7 θα είναι 7/10...αυτο ισχύει για όλα τα τσοκ, φρενάτα κ μη...Ρε παιδιά σε τσοκ με φρένο επηρεάζει τόσο πολύ ο αυλος το ποσό θα ανοίξει η όχι η τουφεκιά?
Δεν διαφωνώ απλά σε τσοκ με έντονα φρένα όπως τα κικς ας πούμε νομιζω ακυρώνει κατα ενα μεγαλο ποσοστό τον αυλό όσον αφορά την διασπορά και όχι την ποιότητα των σκαγιων. Ίσως το ίδιο ισχύει και στα brainΣε ποιο τσοκ αναφέρεσαι συγκεκριμένα ??? Η απόδοση του τσοκ είναι συνάρτηση του αυλου της καννης κ της στενωσης του στομιου του τσοκ... Αν έχουμε ένα τσοκ με έξοδο 18 χιλιοστά, σε αυλο 18,4 θα είναι 4/10 ενώ σε αυλο 18,7 θα είναι 7/10...αυτο ισχύει για όλα τα τσοκ, φρενάτα κ μη...
Καθαρο δυαρι ειναι το LFΣτο σαιτ της kiks αναφέρει ότι το lf έχει στένωση 0,030 ίντσες οπότε σε χιλιοστά μιλάμε για 0,762 χιλιοστά στένωση! 18,3 -0,762= 17,53 χιλιοστά που αντιστοιχεί σε βελτιωμένο μισό!
Ωραιος να κανεις πολλα γουστα με το κανονι σουkanoni!!!!!!!
Ραϊμένταλ το εργαλείοkanoni!!!!!!!
kanoni!!!!!!!
βρε θα με τρελανετε εσείς ,,,,έχετε βρει πέρασμα στρατόσφαιρα ρε παρτάκηδες ;
Η μπερετα έβγαλε τα hp και σε ported.
500 χρόνια είναι αυτά πρέπει να πάμε πολύ πίσω στην ιστορία των οπλων.H μπερετα οτι και να βγαλει μια ζωη πισω θα ειναι...
τωρα βλεπει τις αλλες αμερικανικες εταιριες και αντιγράφη.
εγώ έχω την εντύπωση ότι βελτιώνειH μπερετα οτι και να βγαλει μια ζωη πισω θα ειναι...
τωρα βλεπει τις αλλες αμερικανικες εταιριες και αντιγράφη.
γιατι ρε γεροντα μου προσβαλεις τ οπλο??????????????Μηπως την αδικουμε λιγακι??
Οταν η Beretta χρησιμοποιουσε ενα πιστονι και μονο αυτο,βγαζοντας αξιοπιστα οπλα,καποιοι εβαζαν δαχτυλιδια,κυλινδρακια,λαστιχακια.....
Εχεις μυγα?γιατι ρε γεροντα μου προσβαλεις τ οπλο??????????????